Zgomot dubios la viteza mica
- B25BUY
- Numar Inmatriculare: B-BUY
Zgomot dubios la viteza mica
La viteza mica 20-30 Km/h cand accelerez mai tarisor (deci urc de la 20-30 la 50-60), mi se aude parca am un catel ce latra langa roata stanga fata... ca un ham-ham langa mine
Vorbesc serios, initial chiar credeam ca sunt niste caini ce s-au luat dupa dupa mine, dar ulterior am observat ca face cam mereu , doar la viteza mica si doar daca accelerez mai tare.
Nu este deranjant si nici atat de usor de sesizat, dar l-am auzit !
*
Mai are cineva problema asta ?
Vorbesc serios, initial chiar credeam ca sunt niste caini ce s-au luat dupa dupa mine, dar ulterior am observat ca face cam mereu , doar la viteza mica si doar daca accelerez mai tare.
Nu este deranjant si nici atat de usor de sesizat, dar l-am auzit !
*
Mai are cineva problema asta ?
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Re: Zgomot dubios la viteza mica
Specifica si tu rasa,poate isi da cineva seama...foarte tare YOU ROCK BUY !,in alta ordine de idei nu pot sa imi dau seama ce e acel latrat nici macar cum ar putea sa se auda,dar cum face doar in sarcina?,nush,incearca si pe liber,vezi daca face la fel sau zgomotul dispare;sa nu fie o anvelopa sau un inceput de moarte a rulmentului sau vreun(putin probabil)carenaj care atinge de...ceva
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- B25BUY
e rasa citrolina...
mda...si eu banuiesc ori rulmentul ori cauciucul... numai in sarcina si la viteza mica...pe liber nimic !
mda...si eu banuiesc ori rulmentul ori cauciucul... numai in sarcina si la viteza mica...pe liber nimic !
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
noroi pe interiorul jantei?
tabla de la discul de frana poate atinge pe janta....
spun si eu...nu dati cu parul.
tabla de la discul de frana poate atinge pe janta....
spun si eu...nu dati cu parul.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
apropo de zgomote dubioase (sper ca nu sunt offtopic!) masina mea, in afara de zgomotu' normal (si distinct!!) al motorului face ca toti dracii. vibreaza, scartaie, pare ca si o curea mai are putin si-si da duhul. ma jur ca daca as vrea sa cumpar masina asta, si-as auzi-o cum face, as fugi de-as manca pamantu', poate sa fie si 2000 de euro
- un scartait nu ca un caine, da' ca un... soricel, nu se aude doar in sarcina, insa atunci e mai pronuntat. banuiesc ca e o curea, probabil cea de accesorii, ca mi s-a semnalat la carstrading c-ar avea urme de oboseala ... mai tre investigat.
- niste plastice vibreaza ca toti dracii, carcase de filtre ceva - competenta celor de la revizie
- panglica (sau ce dumnezeu e) a filtrului de polen!!!! doamne cum poate sa faca, o apuca din cand in cand, se aude fix din partea dreapta a bordului, si te scoate din toti pepenii
- zgomotul de la conul de evacuare a revenit ... e ca un scartait de ceva vechi si prost uns, ca niste leagane comuniste ...
mentionez ca o mai apuca uneori sa nu faca NICIUN zgomot... si uneori sa le faca PE TOATE!! situatie in care zici ca e ultima rabla ... se mai adauga si mieunatu' ala de la pompa de servo ...
- un scartait nu ca un caine, da' ca un... soricel, nu se aude doar in sarcina, insa atunci e mai pronuntat. banuiesc ca e o curea, probabil cea de accesorii, ca mi s-a semnalat la carstrading c-ar avea urme de oboseala ... mai tre investigat.
- niste plastice vibreaza ca toti dracii, carcase de filtre ceva - competenta celor de la revizie
- panglica (sau ce dumnezeu e) a filtrului de polen!!!! doamne cum poate sa faca, o apuca din cand in cand, se aude fix din partea dreapta a bordului, si te scoate din toti pepenii
- zgomotul de la conul de evacuare a revenit ... e ca un scartait de ceva vechi si prost uns, ca niste leagane comuniste ...
mentionez ca o mai apuca uneori sa nu faca NICIUN zgomot... si uneori sa le faca PE TOATE!! situatie in care zici ca e ultima rabla ... se mai adauga si mieunatu' ala de la pompa de servo ...
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

- B25BUY
@Aiurica: voi investiga ce zici tu... se prea poate
Am calcat intr-o pata de vopsea (au spart niste vecini un borcan in fata blocului) si ma gandesc ca o fi de la anvelopa care e vizibil murdarita intr-o parte ...si care poate provoaca acel zgomot. Curios e ca e abia sesizabil, adica dupa lungi repetitii am reusit sa-mi conving nevasta ca se aude ceva...acel catzel : ham=ham.
Oricum se va elimina probabilitatea sa fie de la anvelopa cand le voi monta pe cele de iarna.
*
@chain: pai iti dau eu cainele meu sa te scape de pisica de la pompa servo si vedem ce facem si cu soriceii...glumesc, sper sa nu te superi.
Cred ca tre' sa le iei la mana una cate una si le rezolvi, dar probabil ca tu singurel sau cu vreun prieten mai degraba decat pe la service...
Am calcat intr-o pata de vopsea (au spart niste vecini un borcan in fata blocului) si ma gandesc ca o fi de la anvelopa care e vizibil murdarita intr-o parte ...si care poate provoaca acel zgomot. Curios e ca e abia sesizabil, adica dupa lungi repetitii am reusit sa-mi conving nevasta ca se aude ceva...acel catzel : ham=ham.
Oricum se va elimina probabilitatea sa fie de la anvelopa cand le voi monta pe cele de iarna.
*
@chain: pai iti dau eu cainele meu sa te scape de pisica de la pompa servo si vedem ce facem si cu soriceii...glumesc, sper sa nu te superi.
Cred ca tre' sa le iei la mana una cate una si le rezolvi, dar probabil ca tu singurel sau cu vreun prieten mai degraba decat pe la service...
-
joeadrianblack
(o idee) sa nu-ti fie rupta vreo sarma din anvelopa... si iesita. In functie de cum face contactul cu asfaltul manifesta diferite zgomote...
- B25BUY
M-am uitat la anvelope..sunt intregi, doar una e murdara de vopsea alba in care am calcat la un moment dat...dar sarme iesite nu am
.
- navzar_x
- Numar Inmatriculare: B-XX-DBR
zgomotul se aude cu geamul inchis sau deschis? te intreb pentru a intelege cat de tare se aude ... faptul ca pe loc nu se aude ... se aude la viteze mici ... la viteze mai mari in sarcina nu ... ma face sa trag urmatoarea concluzie: e legat strict de rulare ... cel mai probabil anvelopa ... in sarcina la viteza mai mare zgomotul e acoperit de zgomotul motorului ... verifica atent sa nu ai ceva prins in santuletele de drenare ale anvelopei
C4 facelift berlina 1.6i 122 de fugareti ... blue recife - albastra ca focul ... de la aragaz 
-
byte
- Numar Inmatriculare: TM-11-NDZ
sau mai simplu schimba intre ele rotile fata
daca dupa schimbare se aude in dreapta e de la roata
daca dupa schimbare se aude in dreapta e de la roata
TM-11-NDZ
C4 berlina, SX, 1.6 16V Gris Aluminium
C4 berlina, SX, 1.6 16V Gris Aluminium
- B25BUY
Nu se mai aude de 2 zile.. e foarte posibil sa fi fost o pietricica intre santurile de la anvelopa.navzar_x scrie:zgomotul se aude cu geamul inchis sau deschis? te intreb pentru a intelege cat de tare se aude ... faptul ca pe loc nu se aude ... se aude la viteze mici ... la viteze mai mari in sarcina nu ... ma face sa trag urmatoarea concluzie: e legat strict de rulare ... cel mai probabil anvelopa ... in sarcina la viteza mai mare zgomotul e acoperit de zgomotul motorului ... verifica atent sa nu ai ceva prins in santuletele de drenare ale anvelopei
Se auzea si cu geamul inchis. Cu el deschis se auzea mai tare... cineva care nu se pricepe cat de cat nu ar sesiza nimic. Nu era deloc deranjant dar era ceva.
Daca mai apare, voi scrie din nou aici.
*
Multumesc tuturor de sugestii si sfaturi utile !
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Eu am patit ceva asemanator..se stie ca profilul in V la cauciucuri este un adevart magnet la pietricele si noroi!
Am luat pe roata o combinatie din asta de noroi si o piatra, si la viteza mica, simteam cum roata calca aiurea pe asfalt, plus ca se auzea infiorator!
I-am dat 2 picioare , a cazut noroiul, am scos si piatra si gata..
Am luat pe roata o combinatie din asta de noroi si o piatra, si la viteza mica, simteam cum roata calca aiurea pe asfalt, plus ca se auzea infiorator!
I-am dat 2 picioare , a cazut noroiul, am scos si piatra si gata..
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- B25BUY
Super !
*
E bine cand avem probleme cu rezolvare simpla !!!
Si e si mai bine cand exista oameni care te ajuta cu sfaturi utile sau cu experiente asemanatoare.
Astfel, problemele nu mai par atat de rele !!
*
E bine cand avem probleme cu rezolvare simpla !!!
Si e si mai bine cand exista oameni care te ajuta cu sfaturi utile sau cu experiente asemanatoare.
Astfel, problemele nu mai par atat de rele !!
- Mihay
- Supermoderator
pfaa ai lovit Citroenul tau ? Bine ca nu mai esti in garantie ca faceau cei de la Citroen plangere la politie ptr. lovituri si alte violente daca citeau aici .
- B25BUY
Zgomotul meu de catel la roata pe stanga fata a reaparut... da, chiar cu cauciucurile schimbate (cu cele de iarna adica), fara gheata, pietre sau mizerie prin anvelopa.
*
De cand s-au topit zapezile si pot sa-i dau in freza mai tare, cum accelerez mai brusc de la 30-40 la ora pentru 1 secunda am un latrat scurt (un ham-ham) la roata...de toata frumusetea
*
De cand s-au topit zapezile si pot sa-i dau in freza mai tare, cum accelerez mai brusc de la 30-40 la ora pentru 1 secunda am un latrat scurt (un ham-ham) la roata...de toata frumusetea