Problema servo...
-
piticdela11
Re: Problema servo...
revin cu sfarsitul povestii . dupa cautari indelungi singura solutie a ramas schimbare pompei servo cu o piesa originala citroen . pretul este undeva in jur de 2800 ron + tva. solutia cea mai avantajoasa am gasit-o la serviceul bosch-arian motors unde mi-au facut o reducere de 800 RON in schimbul pompei stricate . asa ca pentru situatii de genul acesta ( sau orice alta piesa de motor ) merita apelat la ei .
am intrebat ce fac cu piesa stricata si mi-au spus ca o trimt la fabrica citroen unde o reconditioneaza asa ca nu ar trebui sa ne mai miram cand avem probleme la o masina de 5-10 mii de kilometrii.
am intrebat ce fac cu piesa stricata si mi-au spus ca o trimt la fabrica citroen unde o reconditioneaza asa ca nu ar trebui sa ne mai miram cand avem probleme la o masina de 5-10 mii de kilometrii.
- sorinake
- Numar Inmatriculare: IF 08 AMS
IF 10 AMS - Localitate: Bucuresti
M`a lasat si pe mine acum o saptamana pompa de la servo-directie. Cum cu cei de la ATS Baneasa ma inteleg bine, m`am dus sa`mi faca masina, piesa costa 2.500 RON, trebuie sa`mi vina saptamana viitoare. M`am mirat totusi ca la 63.000 km sa`mi faca asa ceva, pentru ca am mai avut o masina cu care am parcurs 110.000km si nu mi`a facut nici un fel de problema servodirectia si am tras de saraca masina mult de tot!!!
Citroen C4 Berlina 1.4i SX Gris Aluminium `05 90 CP
Citroen C4 Coupe 1.6HDi VTR Pack Rouje Aden `08 92 CP
Citroen C4 Coupe 1.6HDi VTR Pack Rouje Aden `08 92 CP
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
La care din C4-uri ai patit astA?
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- Ediz
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i
Mercedes C200 Kompressor - Numar Inmatriculare: Ct 07 WOA / CT 90 ESE
adrian...exact aasa am patit si eu...dar in ziua aia plouase tare...si luasem foarte multe baltoci
) si tot asa...se auzea knd luam stanga...parca se freca cauciuc pe cauciuc...acum mai face putin de tot...
C4
C200K
C200K
-
bogdans
- Numar Inmatriculare: DJ 16 VTR
daca dai pompa ta pe una "noua" plus reducere...tzeapa...iei una reconditionata care oricand iti va face poate aceleasi probleme!mai bine te duci si comanzi de la un magazin de piese auto una noua,fara aceste conditii!
C4coupe1.6i gris.fer.VTRpp.Resolfen.17"OE
- mootoo
- Marca si model masina: şe şinşi
- Numar Inmatriculare: numar di numar
fratilor, chiuie servodirectia!!! o fi pompa? are o chiuiala finuta dar care imi macina nervii. nu mai suport. a mai patit cineva asa ceva?
-
sorinus
- Numar Inmatriculare: B-89-KNW
- Localitate: Bucuresti - Tineretului (in sectorul lu' Piedone...)
Eu deja m-am obisnuit sa merg fara servo...
. Am fost la service Prestige pentru diagnoza si mi-au spus ca este pompa servo.Crezand ca fac o afacere am cumparat de pe forum o poma servo de pe o masina. Bon.Montata...nimic. Merg din nou la Prestige saptamana trecuta, imi spun ca pompa exista si ca, conform cu calculatorul , functioneaza dar ei nu stiu ce poate sa aiba, etc...Deci pompa exista, conform calculatorului functioneaza in parametrii normali, dar...lipseste cu desavarsire.Fara comentarii.
Acum ma gandeam ca poate este caseta de directie.Nici nu mai stiu ce sa zic... Probabil ca o pompa noua este singura solutie, desi...
Acum ma gandeam ca poate este caseta de directie.Nici nu mai stiu ce sa zic... Probabil ca o pompa noua este singura solutie, desi...
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
http://www.okazii.ro/catalog/34656410/P ... en-C4.html" onclick="window.open(this.href);return false;
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

-
sorinus
Chainsaw, am mai cumparat una degeaba...nu cred ca eu mai are rost sa incerc....poate restul...
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Ai fost si pe la ATS cu problema asta?
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013

- Mihay
- Supermoderator
aia de l;a PRESTIGE cat de IDIOTI pot fi ? Cum sa nu stie ce are masina, ce e Maybach? sper ca una din cele 2 pompe n`a fost cumparata de la ei?
- chainsaw
pai una o avea pe masina, si el si-a mai luat una sh. (linkul il pusesem pentru altii care poate au probleme cu pompa, si vor una ieftina). eu sper insa ca ti-ai pastrat si pompa originala.
piuie, o auzi mergand? ca daca da, e clar ca problema e din alta parte
piuie, o auzi mergand? ca daca da, e clar ca problema e din alta parte

-
sorinus
NU, pompa nu am cumparat-o de la ei, ci de la un user de pe forum.
Si pe mine m-a mirat omul de ala service cand a venit senin si mi-a spus ca pompa exista, functioneaza, dar....nu merge . Iar ei nu stiu ce are...Am ramas masca....Bine, initial el mi-a spus ca lui i se pare ca merge....i-am spus ca asta poate din cauza ca este zapada pe jos (macar pentru asta imi place zapada ).
De auzit se aude un sasait cand ajung cu volanul pana la capatul cursei...uneori si inainte.
Acum a mai ramas sa merg la ATS , pe care i-am ocolit dupa cele citite aici pe forum. Insa alternativa se pare ca nu mai am.
Si pe mine m-a mirat omul de ala service cand a venit senin si mi-a spus ca pompa exista, functioneaza, dar....nu merge . Iar ei nu stiu ce are...Am ramas masca....Bine, initial el mi-a spus ca lui i se pare ca merge....i-am spus ca asta poate din cauza ca este zapada pe jos (macar pentru asta imi place zapada ).
De auzit se aude un sasait cand ajung cu volanul pana la capatul cursei...uneori si inainte.
Acum a mai ramas sa merg la ATS , pe care i-am ocolit dupa cele citite aici pe forum. Insa alternativa se pare ca nu mai am.
- chainsaw
sunetul este usor de izolat daca stii ce sa cauti. e ca un fel de "mieunat", ar trebui sa-l identifici, cum te uiti la masina cu capota ridicata, in partea stanga-jos a motorului.

-
sorinus
Iti spun sincer ca nu ma pricep la mecanica, deci putine sanse sa gasesc ceva....Am sa incerc si la ATS, poate ei au idee ce se intampla pe sub capota.Daca nu...schimb pompa si o vand. Pacat ca are doar 57.000...