intrebare injectoare
-
manafu
- Numar Inmatriculare: mh-86-mnf
intrebare injectoare
salut.am un c4 1.6hdi 90cp.vreau sa va intreb daca se pot pune injectoare de 110cp in locul celor de 90 mai precis daca calculatorul le accepta.multumesc
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
Re: intrebare injectoare
ce sa faci??
poate vrei sa-ti ridici puterea motorului si cuplul, dar nu se face din injectoare
se cheama remapare si n-ai treaba cu schimbatul injectoarelor
eu nu am auzit de injectoare de 90 cp si altele de 110
poate vrei sa-ti ridici puterea motorului si cuplul, dar nu se face din injectoare
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

-
manafu
eu am vazut ca la motoarele de 110cp sunt dferite injectoare fata de cele de 90cp adica difera partea electronica de la injector.eu am avut probleme cu 3 injectoare am cumparat unele de pe net si am luat teapa cu ele ca nu au mers.cand am pus testeru pe masina sa le bag codu calc deja le citise singur.acum as vrea sa le fac si sa le pun dar nu stiu daca vor merge bn.la mine la severin nu gasesti mecanici buni sau cineva care sa se priceapa numai carpaci
-
tzun
- c4 eXpLoSiF
- Numar Inmatriculare: TCI
eu stiu ca mai difera si turbina intre cele 2 motoare
C4 1.6 HDI 110 CP "berlina"
vw passat 1.9 tdi 131 cp 4motion
vw passat 1.9 tdi 131 cp 4motion
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
ai sa razi, dar poti ridica puterea motorului shimband si doar unjectoarele...marind astfel debitul , in colaborare cu o pompa mai puternica....se poate.commandorsteel scrie:ce sa faci??![]()
poate vrei sa-ti ridici puterea motorului si cuplul, dar nu se face din injectoare![]()
el cred ca s-a referit daca se potrivesc!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
In mod normal NU se potrivesc. Codurile de injector sunt diferite, pe de o parte, iar pe de alta parte difera injectoarele din punct de vedere constructiv. Exista diferenta de presiune pe injector la modelul cu 90 fata de cel de 110. Asa cum zicea @aiurica, ar fi o solutie schimbarea pompei, dar nu stiu daca va merge 100%, vor trebui facute modificari si cu Lexia, etc. Nu este solutie garantata in totalitate, iar costurile sunt imense. Gandeste-te ca numai o pompa este cateva mii de ron.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
-
manafu
m-am uitat pe bosch si pompele de pe motoru de 90 sunt puse si pe motoarele de 110 asta cred ca va ramane o problema de calc
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
De obicei asa se face "treaba" pe diesel: schimbi turbina, intercoolerul si injectoarele si remapezi astfel incit ECU sa comande atita putere cit e inca safe (modelul de 110cp ajunge pina pe la 150, dupa care cica n-ar mai tine diverse, printre care si transmisia).
Daca vrei doar sa schimbi injectoarele pentru ca nu le ai pe alea potrivite atunci, in cazul in care le poti monta, va trebui reprogramat ECU sa nu inunde cu motorina clindri ca nu ai facut nimic. Insa daca tinta ta este doar sa ridici puterea atunci in nici un caz nu o vei obtine schimbind (doar) injectoarele. Asa cum se spunea mai sus vezi cit tre' sa dai pe o remapare daca vrei asta de fapt.
Daca vrei doar sa schimbi injectoarele pentru ca nu le ai pe alea potrivite atunci, in cazul in care le poti monta, va trebui reprogramat ECU sa nu inunde cu motorina clindri ca nu ai facut nimic. Insa daca tinta ta este doar sa ridici puterea atunci in nici un caz nu o vei obtine schimbind (doar) injectoarele. Asa cum se spunea mai sus vezi cit tre' sa dai pe o remapare daca vrei asta de fapt.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
nicu19ro2001
- Numar Inmatriculare: PH~26~PNA
singura diferenta este turbina, la 92 cp este cu geometrie fixa pe cand la 110 cp este cu geometrie variabila.
vb cu @doc si fati o remapare si o sa ai 116 cp.
vb cu @doc si fati o remapare si o sa ai 116 cp.
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Fa-ma sa inteleg si eu,tu ai deja injectoarele de 1.6 cumparate sau cum?Daca doar te-ai confruntat cu problema la masina si acum ai masina ok dar vrei putere mai multa eu zic remapare si atat,nu te apuca de schimbat injectoare.E reultatul cel mai bun, cel mai ieftin si rezultatul scontat garantat.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;