Suspensii V-MAXX

Chiptuning, filtre, evacuari, admisii,suspensii etc
Scrie răspuns
CerteZ
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 hdi

Re: Suspensii V-MAXX

Mesaj de CerteZ »

Aiurica scrie:
CerteZ scrie:. scrie ca pentru show se pot lasa pana la 80 de mm si cum eu vreau sa fie cat mai jos .... ma incata foarte tare .
tu nu esti ACELASI care a scris ca nu merita pe strazile noastre?????

intreb si eu asa......
da tot eu sunt ...deasta sunt suspensii reglabile ..sa poti umbla la garda de cate ori vrea muschiu tau pentru aspect vara...constanta...statiuni (unde stiu gropile pe de rost) garda jos cat se poate de mult...iar iarna bucuresti munte jante de iarna o ridici la maxim... si din cate am inteles e aproape de stock...la jante nu ai cum sa setezi garda la sol :) si eu pur si simplu prefer suspensie sport in primu rand pentru ca e sport e tare o sa stea masina bine si 2 pentru aspect ..jantele nu iti dau decat aspect si nici aia daca masina e ca o capra
C4 Coupe 1.6 HDi 110Cp ImagineImagineImagineBEEP!BEEP!
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Da, doar ca vezi ca ori iti pui bielete reglabile pe fata iar pe spate de asemenea brate reglabile, ori o sa schimbi lucrurile astea de fiecare data cind ridici/cobori masina. Si chair si cu componente reglabile, nu sint sigur ca ai o marja de 8cm pentru inaltime. Gindeste-te ca o masina de F1 are garda de 6cm, tu o sa ai 8, eu sint cam sigur ca nu prea stii ce faci :)
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

8 CM este incredibil de mult, nu stiu daca C4 se poate lasa atat fara alte reglaje si sa nu ai probleme!

Plus de asta, ajustarea pe spate nu e chiar usoara, nu o poti face in fata blocului, trebuie neaparat elevator.

Eu nu prea vad cum ai putea sa o lasi 8cm pe spate, pentru ca iti atinge in contraaripa!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

cel mai usor este sa aruncam vorbe...nu ne costa nimic....
mie imi place sport....lasat 8 cm....o urc o cobor.....de parca ai apasa din telecomanda.....orice urcare coborare, trebuie un mic drum pe la service.....

iar la partea cu jantele sunt doar pt aspect.....m-ai omorat!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Sincer nu e chiar asa de simplu cu ridicatul si coboratul suspensiei....are si ea niste reglaje care nu se fac chiar dupa ureche!!!
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
CerteZ

Mesaj de CerteZ »

va referiti la bieletele anti ruliu ....da stiu m am gandit ca o sa trebuiasca scurtate ... si cand le am schimbat pe cele noi ...m am gandit la asta si le am pastrat pe cele vechi pentru probe, nu e chiar asa greu http://forums.motivemag.com/zerothread? ... 26&page=14" onclick="window.open(this.href);return false; si aseara m am uitat p forumul ala am citit vreo 50 de pagini nu tot dar 50% din ce scria acolo...ca sa vad ce parere au despre ta.technix/raceland .Elevator am unde sa ma duc in constanta deci inca nu ma speriati ...cu atat mai mult ca imi place sa imi fac masina singur..revizie placute frana ,capete de bara la bielete imi trebuia o cheie speciala,bielete anti ruliu ,curatat egr si altele mai mult sau mai putin grele ...deci nu sunt doar vorbe daca o sa reusesc sa imi cumpar suspensie cum am planuit... nu o sa ma dau la o parte sa o montez si sa o reglez dupa cum vreau ....si normal ca o sa ma limitez cu garda la sol atat cat imi permite masina incat sa functioneze normal si fara sa atinga pe undeva...
CerteZ

Mesaj de CerteZ »

mituc nu vad de ce ar trebuii brate reglabile..--->link cu un brat de g4 din timpul montajului .http://i91.photobucket.com/albums/k282/ ... 030181.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; la noi la c4 e acelasi tip de suspensie ca la g4... link cu poze din timpul montajului la c4 http://www.xerror.nl/gallery.php?gid=62" onclick="window.open(this.href);return false;
alexc4
Numar Inmatriculare: B 688 SKN

Mesaj de alexc4 »

interesante pozele cu montajul pe c4. ai gasit ceva negativ despre ta-technix?
C4 VTS 2.0HDI black
ex c4 1.6 16v black in transformare
Aiurica

Mesaj de Aiurica »

a scris G4.....nu exista c4 cu 5 prezoane!
CerteZ

Mesaj de CerteZ »

pozele din primul link cu vw g4 sunt mult mai bune pentru ca si explica de ce probleme sau lovit ..si tot acolo sunt pareri despre ta-technix/raceland am pus slash pentru ca se pare ca sunt acelasi lucru raceland cu ta-technix diferita fiind doar inscriptia si baietii de acolo sunt foarte multumiti de ele pana la afirmatii "best 300$ ever spend" :)
mai pun odata linkul cu montajul suspensiilor ta-tehnix/raceland pe un vw golf4: http://forums.motivemag.com/zerothread? ... 26&page=14" onclick="window.open(this.href);return false; cel din poze inainte a avut kw si spune ca sunt cam la fel,altul a lasat bieletele de ruliu originale si uitati ce a patit :
My front passenger strut has BLOWN....But i contacted Raceland Customer Service, and told them about the strut, and they told me a new one will be shipped free of charger under the 2year warranty.. BUMP FOR RACELAND CUSTOMER SERVICE..
This makes me a PROUD raceland owner, thank you raceland for respecting your customers

Prior Raceland (H&R Cupkit):
1- Bumps stop squeezed the car with rattles coming from the front
2- overall quite stiff
3- some turn was making the car really jumpy

After Raceland
1- smooth bump feel
2- Overall really smooth but stick to the ground and makes the car a lot more responsive
3- car stick to the ground on turn without acting like a kangaroo
Ultima oară modificat Vin Ian 15, 2010 8:44 pm de către CerteZ, modificat de 4 ori în total.
CerteZ

Mesaj de CerteZ »

aiurica te rog sa nu mai fii asa acid ... in postul meu exista poze cu motajul la un vw g4(golf 4) dar si poze cu montajul suspensiei sport la un citroen c4 , linkul cu montajul suspensiei de g4 este pus pentru ca inafara ca masinile au acelasi tip de suspensie sunt informatii despre suspensiile ta-technix
Aiurica

Mesaj de Aiurica »

daca eu sunt acid....inseamna ca sa intors lumea cu fundul in sus....

ironic de f multe ori da....

remarca mea nu iti era adresata.........

in pm ti-am explicat de ce ti-am atras atentia, si uite cele doua posturi de mai sus facute la 4 minute distanta cand puteai sa editezi postul.

daca e o gresala incearca sa nu o mai faci, poate deveni obositor pt ceilalti .
multumesc!
CerteZ

Mesaj de CerteZ »

off topic..am postat la distanta de 4 minute ca iti raspund tie... glumesc gata am inteles o sa scriu mesajeeee luuungi cu 1000 de iinformatii in el sa nu ma inteleaga nimeni nimic...si da esti acid pentru ca ataci direct ce nu iti convine tie....daca erai ironic luai in ras ce spuneam noi ...si asta ar fii chiar mai rau...
CerteZ

Mesaj de CerteZ »

alexc4 am mai gasit o persoana care aduce suspensii ta-tehnix cu ~ 250 de euro:

Vindem din stock sau aducem la comanda o gama larga de suspensii fixe , suspensii reglabile , amortizoare sport , amortizoare de serie .

Accesoriile sunt exportate din germania de la producatorul Ta-Technix , sunt omologate si au certificat TUV plus garantie atat pentru arcuri cat si pentru amortizoare .

Livram oriunde in tara !!!

Tel: 0757 33 22 53
YM: xenonthunder
Email: autototaldistribution@gmail.com
-----------------------------------------------------------------------------
Quote:Originally Posted by kelevradodo
sal
suspensii reglabile ptr seat ibiza 6l ai?
mersi
kelevradodo - da avem la 240 euro setul
Suspensii Sport Reglabile pentru Seat Ibiza 6L 02-! - marca TA-Technix Kitul Contine: - 4 amortizoare reglabile Sport - 4 arcuri - Certificat TUV - Cheile pentru reglaj Se poate regla intre 20-80 mm! Cu cat coboare mai jos cu atat creste rigiditatea! Produsele sunt fabricate in Germania! Kitul are 2 ani garantie! Timp de livrare: 10 zile!
alexc4
Numar Inmatriculare: B 688 SKN

Mesaj de alexc4 »

astazi mi-a venit suspensia :ya
acum astept vremea buna sa le montez :glasses
am facut si cateva poze pt curiosi :D

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
C4 VTS 2.0HDI black