Stergaror C4
-
hmirceah
- Numar Inmatriculare: TM-13-HGH
Stergaror C4
Am si eu o problema; o mica ruptura a lamelei stergatorului parbriz.Aveti idee cam cat ar costa unul(cred ca mult ca e foarte mare)si daca il pot monta singur? 
- alexc4
- Numar Inmatriculare: B 688 SKN
Re: Stergaror C4
vezi ca s-a mai discuata asta foloseste si tu functia search
am inteles ca e undeva la 200 lei setul si da e f usor de montat
C4 VTS 2.0HDI black
ex c4 1.6 16v black in transformare
ex c4 1.6 16v black in transformare
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
De montat e foarte foarte usor. Pui contactul, il iei imediat si dai de maneta stergatoarelor in sus o treapta. Se vor ridica pina la jumatatea parbrizului in pozitia de service. Atunci poti sa le ridici de pe parbriz fara sa mai dea in capota sa o zgirii. Dupa ce sint ridicate trebuie apasate 2 "aripioare" si pe urma rotita lamela si iese din brat. Stiu ca nu ai inteles nimic, dar daca nu te descurci zi-mi si iti fac un tutorial cu poze.
Despre pret pot sa iti zic ca e foarte mare. Peste 200 lei setul. Nu stiu daca se vinde doar o bucata. Din ce auzisem pe la unii altii altele decit cele originale nu ar fi asa stralucite.
Despre pret pot sa iti zic ca e foarte mare. Peste 200 lei setul. Nu stiu daca se vinde doar o bucata. Din ce auzisem pe la unii altii altele decit cele originale nu ar fi asa stralucite.
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Inca un topic deschis inutil
Se inchide.
Discutia se poate continua aici viewtopic.php?f=20&t=106&p=876#p876" onclick="window.open(this.href);return false;
Discutia se poate continua aici viewtopic.php?f=20&t=106&p=876#p876" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;