Offtopic Room !
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
Re: Offtopic Room !
legat de dezapezire eu zic sa nu va mai plangeti......mi se pare cel putin josnic modul in care se pune la noi problema!
vedeam zilele trecute la stiri imagini din SUA, Spania, Austria,Germania etc...tari cu 200 de ani inaintea noastra si la care problemele sunt la fel de mari sau mai mari.
Daca la noi ar fi existat aeroportul din Frankfurt si ar fi fost blocat pt 2 zile, toate Antenele 3 din lume ar fi dat vina pe autoritati.....DAAAA se intampla si la ei...si DAAAA nici ei nu au ce sa faca.....
nu mai tratati problema cu o asa mare inversunare......DACA ninge....nimeni si nimic nu poate sa opreasca asta .....NICI o solutie din lume nu va impiedica ninsoarea sa se depuna.......
vedeam zilele trecute la stiri imagini din SUA, Spania, Austria,Germania etc...tari cu 200 de ani inaintea noastra si la care problemele sunt la fel de mari sau mai mari.
Daca la noi ar fi existat aeroportul din Frankfurt si ar fi fost blocat pt 2 zile, toate Antenele 3 din lume ar fi dat vina pe autoritati.....DAAAA se intampla si la ei...si DAAAA nici ei nu au ce sa faca.....
nu mai tratati problema cu o asa mare inversunare......DACA ninge....nimeni si nimic nu poate sa opreasca asta .....NICI o solutie din lume nu va impiedica ninsoarea sa se depuna.......
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Incalzire centrala in asfalt.
Asta ar rezolva problema. E cam sf dar... o idee.
Asta ar rezolva problema. E cam sf dar... o idee.
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
relu ai perfecta dreptate, in spiritul dulce romanesc, se trezesc toate guristele sa ia interviu din trafic la 10 minute dupa ce a inceput sa ninga si toti intervievatii se plang ca autoritatile nu fac nimic (nu spun ca si fac), totusi mi se pare aiurea sa ai pretentia sa ai sosele ca vara, mai ales cand ninge incontinuu.
pe de alta parte, hai sa scot in evidenta si activitatea edililor: in decembrie am dat o fuga pana la sinaia si inapoi.
pe 80% din ploiesti-sinaia soseaua era "impecabila" tinand cont de conditiile meteo.
cand m-am intors aceeasi situatie, sosea impecabila, am mers cu 160 (ups) lejer (am facut 1 ora si 15 de la sinaia pana la intrare in bucuresti. cand am intrat in frumosul oras si am luat-o pe victoriei nu imi venea sa cred, puteam merge cu maxim 30 la ora...era dezastru pe strada.
pe de alta parte, hai sa scot in evidenta si activitatea edililor: in decembrie am dat o fuga pana la sinaia si inapoi.
pe 80% din ploiesti-sinaia soseaua era "impecabila" tinand cont de conditiile meteo.
cand m-am intors aceeasi situatie, sosea impecabila, am mers cu 160 (ups) lejer (am facut 1 ora si 15 de la sinaia pana la intrare in bucuresti. cand am intrat in frumosul oras si am luat-o pe victoriei nu imi venea sa cred, puteam merge cu maxim 30 la ora...era dezastru pe strada.
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
eu nu am spus ca fac treaba...ci ca asa e peste tot in lume.......la unii mai bine la altii mai putin....
un lucru e cert.....e naspa pt toata lumea cand vine frigul.
un lucru e cert.....e naspa pt toata lumea cand vine frigul.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
- Mihay
- Supermoderator
http://www.voom.ro/stiri/china-are-6500 ... strada.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
astia nu vin si prin romania ? macar 10% sa ne faca si noua
astia nu vin si prin romania ? macar 10% sa ne faca si noua
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
4719 km in 2009
Ai nostri nici macar 1% nu au reusit... Vai steaua noastra (nu a lu Jiji)
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
bine ca dam exemplu tara cu cel mai mare pib, si tara care nu SE indatoreaza, ci INDATOREAZA alte tari ... plus forta lor de munca mai ieftina chiar si decat la noi ... date fiind conditiile astea, si cu berceanu ministru transporturilor se faceau 4000 de km de autostrada
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

- Bogdan98
- Citroen Fan
Eu vad putin diferit... nu conteaza ce PIB au aia, si ce nu avem noi. Conteaza in primul rand doua aspecte, fundamentale: constiinta si mentalitatea. Atata timp cat ne vom pastra mentalitatea ceausista (cum zicea un prieten neamt: maaa, voi vreti sa castigati ca in capitalism, dar sa munciti ca in comunism) - desi chinezii sunt comunisti, au totusi o mentalitate capitalista, si o constiinta a muncii pe care noi probabil o s-o avem peste vreo 200 ani, din pacate. Brucan zicea in 89-90 ceva despre 20 ani, dar s-a inselat cu un zero la coada 
Mi-e draga tara noastra, mi-s dragi romanii, dar prea putini din tara asta (minunata de altfel) au constiinta si o mentalitate alta decat cea balcanica.
In continuare noi suntem tara lui: "merge si-asa". Pana cand nu ne vom schimba si civiliza (generally speaking), nu vad mari sanse pentru poporul nostru. Sper sa ma insel, dar eu unul asa vad situatia noastra la ora actuala (de vreo 18 ani incoace, caci primii 2 am tot sperat si am fost super optimist, optimism care s-a cam spulberat cu trecerea anilor)
Mi-e draga tara noastra, mi-s dragi romanii, dar prea putini din tara asta (minunata de altfel) au constiinta si o mentalitate alta decat cea balcanica.
In continuare noi suntem tara lui: "merge si-asa". Pana cand nu ne vom schimba si civiliza (generally speaking), nu vad mari sanse pentru poporul nostru. Sper sa ma insel, dar eu unul asa vad situatia noastra la ora actuala (de vreo 18 ani incoace, caci primii 2 am tot sperat si am fost super optimist, optimism care s-a cam spulberat cu trecerea anilor)
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
@chainsaw cum a fost cu loeb`ul ?
- chainsaw
@bogdan98: daca am fi ceausisti, acum am avea 10.000 km de autostrada minim, da' tot am sta la coada la carne. fundamentul unei ideologii/economii/forme de guvernare eficiente este opera marxista, cu adaos-uri democratice si capitaliste (fix ce e in china). capitalismu' (implicit si piata libera, concurenta libera, etc - cel putin asa vad eu) e un mare FAIL, se vede peste tot asta - principalele sale probleme sunt oligopolurile si cartelurile + BANCILE.
revenind, exemplul cu china e irelevant pentru ca evident ca unde's bani sa nu mai aiba ce face cu ei, se face treaba. acolo si daca ar fura d-astia ca ai nostri nici nu s-ar vedea. DE CE? ptr ca exporta, e atat de simplu. ptr ca nu lasa toti retardatii de turci bulgari sau greci sa vina la ei in tara si sa vanda alimente scotand taranimea locala complet din tablou. daca nici mancarea nu suntem in stare sa ne-o producem (sa nu mai zic de electronice, electrocasnice, automobile, etc + kilotonele de resurse disponibile in tara), nu meritam niciun kilometru de autostrada.
@alex82: bestial, stie omu' sa-i dea, pe serpentine spre cheia, cu cauciucuri de iarna statea superb pe sosea, cred ca doar o data a subvirat da' foarte putin ... n-am condus-o da' se simtea ca trage ca lumea.
revenind, exemplul cu china e irelevant pentru ca evident ca unde's bani sa nu mai aiba ce face cu ei, se face treaba. acolo si daca ar fura d-astia ca ai nostri nici nu s-ar vedea. DE CE? ptr ca exporta, e atat de simplu. ptr ca nu lasa toti retardatii de turci bulgari sau greci sa vina la ei in tara si sa vanda alimente scotand taranimea locala complet din tablou. daca nici mancarea nu suntem in stare sa ne-o producem (sa nu mai zic de electronice, electrocasnice, automobile, etc + kilotonele de resurse disponibile in tara), nu meritam niciun kilometru de autostrada.
@alex82: bestial, stie omu' sa-i dea, pe serpentine spre cheia, cu cauciucuri de iarna statea superb pe sosea, cred ca doar o data a subvirat da' foarte putin ... n-am condus-o da' se simtea ca trage ca lumea.

- chainsaw
o fi fost si panta un pic, si ma rog, nu era doar 198, dar peste 190 constant si doar blana ... mi-a priit asa bine experienta, ca in tara i-am dat 90 ca sa consume 5.5 si sa scot consum general de 8.4Bogdan98 scrie:Maaa, tu erai in cadere libera, si nu ti-ai dat seamachainsaw scrie:d-aia i-am dat 198 timp de 50 de minute in ungaria pe autostrada

- Bogdan98
- Citroen Fan
Pai normal, la peste 90 in tara, aveai sanse s-o rupi ...
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
si totusi...198 , 50 de min
banuiesc ca te`ai oprit sa alimentezi dupa cele 50 de min 
- chainsaw
mi-a papat putin peste 20 de litri, oricum, tre sa spun ca a fost una din cele mai mari prostii din viata mea. si nu ptr ca cine stie ce pericol as fi fost eu ptr altii sau pentru mine, ca n-a fost cazu', soseaua era impecabila, soferii destul de civilizati.
DAR... era goala autostrada, si treceam eu acolo "eroic" pe langa toata lumea, si la un moment dat, chiar spre ultimii 10 km, s-a gatuit, ca lucrau aia la nush ce, si lumea mergea cu 50 constant ... ei bine, dupa portiunea aia, cand am lasat-o mai usor ptr. ca am vazut cata benzina disparuse, am vazut mare parte din aia care mergeau relaxati cu 120 si eu i-am depasit ...
asta se aplica si in oras. eu nu vad imbecilitate mai mare decat, in conditii de trafic putin (oricum numai atunci poti!) sa te grabesti ca pe urma sa stai INEVITABIL la un semafor si sa te ajunga ala care mergea cu 50 pe langa care ai trecut cu 100 ... asa ca asta e adevaratu' mers economic SI rapid : sa-ti folosesti creierul si sa te abtii sa-i dai blana daca ai soseaua goala, pentru ca cel putin in bucuresti unde si noaptea stopurile functioneaza vigilent, nu faci decat sa arzi gaz aiurea.
DAR... era goala autostrada, si treceam eu acolo "eroic" pe langa toata lumea, si la un moment dat, chiar spre ultimii 10 km, s-a gatuit, ca lucrau aia la nush ce, si lumea mergea cu 50 constant ... ei bine, dupa portiunea aia, cand am lasat-o mai usor ptr. ca am vazut cata benzina disparuse, am vazut mare parte din aia care mergeau relaxati cu 120 si eu i-am depasit ...
asta se aplica si in oras. eu nu vad imbecilitate mai mare decat, in conditii de trafic putin (oricum numai atunci poti!) sa te grabesti ca pe urma sa stai INEVITABIL la un semafor si sa te ajunga ala care mergea cu 50 pe langa care ai trecut cu 100 ... asa ca asta e adevaratu' mers economic SI rapid : sa-ti folosesti creierul si sa te abtii sa-i dai blana daca ai soseaua goala, pentru ca cel putin in bucuresti unde si noaptea stopurile functioneaza vigilent, nu faci decat sa arzi gaz aiurea.

- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
aha .. fiscu ce zice ?
amenzi ceva ?
amenzi ceva ?
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;