Vin si eu cu o problema cauzata de stratul mare de zapada, pe deoparte din ultimele zile, si de repezeala si prostia mea pe de alta parte.
Bascula este protejata, la coupeuri de o bucata ca un scut de plastic, prinsa pe aceasta.
Agatand zapada cand am dat cu spatele, aceasta s-a desprins in partea stanga si atarna destul de urat, fiind asimetrica.
Exista vreo posibilitate sa o prind la loc fara sa trebuiasca sa iau alta noua? Ma gandesc ca daca o prind de bascula cu soricei, se va rupe cand aceasta va incepe sa lucreze.. a mai patit cineva asta?
Protectie de plastic de la bascula
-
Motzoi C4
- C4 Ya Yo
- Numar Inmatriculare: PH-60-SMC
Protectie de plastic de la bascula
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Re: Protectie de plastic de la bascula
Nu mi-am dat seama la ce piesa te referi. Nu ai o poza, ceva ? Ca face cit 1.000 de cuvinte.
-
Motzoi C4
- C4 Ya Yo
Daca te apleci in spatele masinii, se vede ca o traversa intre roti, desprinsa putin de tot ide bascula la capete. la mine s-a desprins mai rau. nu am reusit sa fac poza dar incerc maine.
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Motzoi C4
- C4 Ya Yo
Revin cu pozele promise. Sper sa intelegeti cat de cat despre ce vorbesc:

Traversa de plastic este cea subliniata cu rosu, fiind desprinsa in partea stanga. Ea se afla chiar dedesubtul basculei si reprezinta cred un scut...

Aici parca se vede mai bine (nu am avut nici pozitia si nici conditiile sa ma bag mai mult sub masina, scuze)

Traversa de plastic este cea subliniata cu rosu, fiind desprinsa in partea stanga. Ea se afla chiar dedesubtul basculei si reprezinta cred un scut...

Aici parca se vede mai bine (nu am avut nici pozitia si nici conditiile sa ma bag mai mult sub masina, scuze)

- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
sa mor de m-am prins daca e cazuta sau nu....vad insa un clips lipsa in una din poze.
mai mult nu cred ca nu o poti prinde la loc....
mai mult nu cred ca nu o poti prinde la loc....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
Motzoi C4
- C4 Ya Yo
Se vede doar daca ma departez nitel de masina si ma aplec, era ditamai mocirla si nu am putut sa fac nicio poza mai reusita. Ma gandesc sa o prind cu niste soricei de bascula 
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Bascula aia e puntea spate din cite am inteles eu. Daca da nu o prinde de aia pt ca la denivelari caroseria se misca fata de punte deci prinderea este egala cu 0. Nici eu nu cred ca e desprinsa. Si la mine e ceva loc, nu e lipita de podea.
- eduardo_didi
- Edi Talent
e o protectie nicidecum un plastic nu are rol de scut poti sa o scoti daca vrei
http://www.motorsportnews.ro" onclick="window.open(this.href);return false;