Dupa cum bine va amintiti dintr-un topic anterior am observat un golul urat din bord situat in spatele scrumierei, gol in care se pot vedea doua suruburi. De curand, tot inspectand pe la masina, am observat alte doua mici "defecte", daca le pot numi asa.
1. Afisajul ecranului central la versiunea cu face-lift (care include si turometrul) are un defect la litera "o" de la cuvantul "ok", din expresia "oil ok". Defectul este lipsa unei linii, asa cum puteti observa din fotografia atasata. Acest mesaj apare numai cand puneti contactul si dispare foarte repede.

2. In spatele rotii de pe partea dreapta (trebuie privit cu o lanterna pe deasupra rotii) se poate vedea un surub urat care iese din caroserie si de care nu este prins nimic. Pe partea stanga exista acest surub, insa in acesta este prinsa o bara metalica care sustine ceva sub motor. Initial, cand l-am vazut, am zis ca au uitat astia din fabrica sa prinda bara si nu intelegeam de ce nu s-a rupt nimic pana acum. L-am observat la 12 noaptea. Si cauta prin parcare o alta masina C4 sa vad daca este la fel
Poate la voi nu este asa, cine stie. Am atasat o poza cu surubul buclucas.

Cum nu am stiut sa editez titlul topicului cu golul de la scrumiera, am decis sa deschid un nou topic dedicat defectelor non-tehnice daca le pot spune asa. Sigur in viitor mai gasesc si alte "defecte".
Bafta tuturor !