La masinile cu cutie automata sau semiautomata nu ai cum sa opresti motorul nici chiar cu frana de mana trasa, motorul e mai puternic decat decat forta de frecare a franei de ajutor.Bogdan scrie:Chiar, e posibil sa opresti motorul la o automata??
Poate doar sa tii frana de mana trasa , si sa ti se opreasca, dar multe nu te lasa sa pleci daca ai frana de mana trasa..
Offtopic Room !
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Re: Offtopic Room !
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Oile tale sunt de departe cele mai funny. Nici trompetele lui stefan nu-s de ignoratMihay scrie:care nu-ti place : trompetele lui stefan sau oile mele
- emicald
- Marca si model masina: Citroen C4 thp
Oile sint relativ ok, doar cam mari. In general nu-mi plac cele animate, deci aia a lui comandorsteel (desi imaginea e placuta in sine
), si nu mai stau sa caut care. Imi distrag prea mult atentia si fac topicul greu de urmarit, asta e problema... Dar nu conteaza, e chestie de gust pina la urma, asa ca daca nu e problema de banda, m-am lamurit si cu dimensiunea avatarului, totul e ok. 
C4
- Mihay
- Supermoderator
daca esti nemutumit te rog sa deschizi un topic la sectiunea :Probleme,sugestii critici
- florinc4
- Operat ESTetic
- Numar Inmatriculare: B 94 URH
Mie imi plac oile
sunt foarte amuzante
...iar trompetele lui stefan iti atrag atentia de la munca...deci sunt binevenite 
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
- Mihay
- Supermoderator
am tot vazut la tv in ultima vreme stiri si emisiuni despre asa zisele "magazine de vise" cu "droguri legale" cum ar fi sarea aia de baie, jointuri din iarba de sub perna si ce draq mai vand aia ...si se vaitau ca in Bucuresti sunt cele mai multe... unde draq sunt ca eu n-am vazut niciunul
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
n-o sa le vezi pe magheru ... sunt prin regie, pe langa politehnica (de fapt langa pui de urs) ...daca vrei, gasesti.
da' sunt niste porcarii, si e foarte funny ca scrie pe pliculete "nerecomandat consumului uman sau animal" ... aparent ti le vand ca sa le dai foc si sa creeze miros de ambianta sau ceva... asta oficial ...
da' sunt niste porcarii, si e foarte funny ca scrie pe pliculete "nerecomandat consumului uman sau animal" ... aparent ti le vand ca sa le dai foc si sa creeze miros de ambianta sau ceva... asta oficial ...
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

- florinc4
- Operat ESTetic
- Numar Inmatriculare: B 94 URH
- Mihay
- Supermoderator
eu nu pot sa inteleg cum ar fi in stare sa bage taxa pe shaorma dar aceste magazine functioneaza legal . persoanele pe care le detest cel mai mult sunt drogalai. chiar asta mi-a fost profilul in scoala anti-drog ....mi se par niste "scursuri ale societatii " ( cum ar zice cineva). acesti drogati sunt in stare de orice, pentru ca dupa ce isi iau doza nu mai au creier ( nu stiu daca au si inainte de a-si lua doza) dau in cap la altii pe strada sa-si faca rost de bani etc etc. ii recunoasteti relativ usor ( mie chiar mi-e lehamite de cati sunt in jurul meu) dupa ochii injectati, comportamentul neadecvat ( gen ies in tricou si pantaloni scurti la temperaturi scazute) rad ca idiotii din senin , se cearta cu toata lumea din motive de ei stiute si inventate... ori ca le dai tu 2 pumni sau ca ii calca autobuzul tot aia e pentru ei, nu constientizeaza, nu simt durerea. cred ca o sa caut un magazin d-asta in timpul liber sa astept sa iasa cate un drogalau sa mai rup si eu parul pe carca vreunuia ca mi-e dor de asa ceva!
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
inteleg frustrarea relativ la taxa pe shaorma (curand o sa fim taxati si pe aeru' respirat), da' nu iti inchipui ca'n spiceshop-urile astea de kkt gasesti droguri tari cum ar fi heroina sau cocaina (conforme cu simptomele descrise de tine pentru dependenti). am avut in liceu oameni care mai tarziu au fost trimisi la dezintoxicare prin germania de ce bagau in ei, si nu ti-ai fi dat niciodata seama ca's junkies dupa orice fel de discutie cu ei. evident nu era vorba de h sau coca.
mizeriile alea de magazine vand un fel de salvie care facandu-te mai retardat, iti scad pretentiile de la viata, si d-aia devii mai fericit.
mizeriile alea de magazine vand un fel de salvie care facandu-te mai retardat, iti scad pretentiile de la viata, si d-aia devii mai fericit.
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp

- Mihay
- Supermoderator
nu am de unde sa stiu ce contin salvie sau ce mai zici tu , dar am vazut cu ochii mei nenumarate nopti la Floreasca la ATI care in loc de Coca sau Ina au primit var de pe pereti, in loc de h au primit iarba uscata etc etc. dar ei probabil fiind in sevraj nici nu mai simt ce trag/rup in vena de idioti ce ssant...
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
al tereacu....se simte el ofuscat de taxa pe shaorma......ho ma ca nu o sa platesti mai mult....
ita ma la asta ma.....ti-e ca mor de foame ma?
ita ma la asta ma.....ti-e ca mor de foame ma?
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- Mihay
- Supermoderator
nu ca mai nou mananc doar shaorma exclusiv de legume aruncate in lipie! SAC!
- B25BUY
- Numar Inmatriculare: B-BUY
Am avut o Leganza automata. Nu pleca cu frana de mana trasa, chiar daca era in D (Drive). Ii trebuia o turatie minima ca sa invinga frana de mana, sau chiar si o panta mai abrupta: dintr-o panta de 10-15% nu pleca dar nici la vale cu spatele nu o lua. Trebuia accelerat un pic motorul ca sa plece de pe loc... cat sa prinda ambreiajul ala hidramat.Bogdan scrie:Chiar, e posibil sa opresti motorul la o automata??
Poate doar sa tii frana de mana trasa , si sa ti se opreasca, dar multe nu te lasa sa pleci daca ai frana de mana trasa..
Bine ca la un moment dat se stricase ceva ce nu a stiut nimeni sa-mi repare: mergeam prin oras, toate bune, schimba singura cele 4 viteze si cand franam mai energic de la viteza mai mare, murea de tot motorul si trebuia sa dau din nou la cheie, la demaror.Asta cand era motorul cald. Cu motorul mai rece, cu socul automat activat si cu un relanti cam de 1000-1100 nu murea...
eh, alte timpuri, alte masini...
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Nu stiu ce gasesti si ce nu gasesti ca nu ma pasioneaza fenomenul, dar mereu vad la TV diversi aproape morti, ca au luat nu stiu ce dracii d-alea pe acolo!chainsaw scrie:inteleg frustrarea relativ la taxa pe shaorma (curand o sa fim taxati si pe aeru' respirat), da' nu iti inchipui ca'n spiceshop-urile astea de kkt gasesti droguri tari cum ar fi heroina sau cocaina (conforme cu simptomele descrise de tine pentru dependenti). am avut in liceu oameni care mai tarziu au fost trimisi la dezintoxicare prin germania de ce bagau in ei, si nu ti-ai fi dat niciodata seama ca's junkies dupa orice fel de discutie cu ei. evident nu era vorba de h sau coca.
Daca tu zici ca-s ok, inseamna ca ai incercat cate ceva? Sau e din auzite?
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews