Da, l-au luat la dalta exact cum ai spus tu !
Probleme cu prezoanele
- B25BUY
- Numar Inmatriculare: B-BUY
Re: Probleme cu prezoanele
Aiurica, multumesc de sugestii si de ajutor !
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
E nu... stie Bure ce stie...Aiurica scrie:inca mai dau sfaturi utile....( nu ca aia nu ar fi stiut)...inseamna ca nu sunt senil cum imi spune nevasta-mea...
Daca aia de la service le-au scos cu o dalta micuta...iti dai seama ca cineva care chiar ar vrea sa-ti fure jantele ar putea sa improvizeze lejer ceva cu care sa-ti fure jantele...
Antifurturile astea chiar sunt destul de inutile...mai ales daca ai jante stock pe care...nu cred ca ar incerca cineva sa le fure.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
-
WhiZaH
- Marca si model masina: Honda Civic Sedan 1.8 i-VTEC
- Numar Inmatriculare: B 57 WHZ
B 55 WHZ
Aseara am dat intr-o groapa si am facut pana pe stanga fata.Dai si te chinuie vreo juma de ora sa scot antifurtul...nicio sansa.S-au deformat canturile alea si se invartea in gol
Am fost dimineata cu ea la un service de roti si dupa vreo ora de chinuieli a iesit(au gaurit baietii cu burghiul).I-am rugat sa schimbe toate antifurturile cu unele noi,si am mai gasit unul intepenit.La fel,gaurit...injurat de toti sfintii...scos.Acum am unele mai normale pe roti.
Cat despre cauciuc,acesta nu mai poate fi folosit.Maine ma duc la centrul de daune si il bag pe casco,la fel si janta daca e indoita.
Am fost dimineata cu ea la un service de roti si dupa vreo ora de chinuieli a iesit(au gaurit baietii cu burghiul).I-am rugat sa schimbe toate antifurturile cu unele noi,si am mai gasit unul intepenit.La fel,gaurit...injurat de toti sfintii...scos.Acum am unele mai normale pe roti.
Cat despre cauciuc,acesta nu mai poate fi folosit.Maine ma duc la centrul de daune si il bag pe casco,la fel si janta daca e indoita.
Ultima oară modificat Mie Feb 24, 2010 4:22 pm de către WhiZaH, modificat 1 dată în total.
Honda Civic 1.8 i-VTEC
C4 2006 1.6HDI 110 CP SX Pack
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
.....ma enervez mai tare.....tot tipam cu totii aici ....si majoritatea schimba DOAR atunci cand se lovesc de problema!
si cum ai ajuns cu masina la service?
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
WhiZaH
B 55 WHZ
Am avut noroc ca eram la cateva sute de metrii de service,si am tras la ei in curte peste noapte.Aiurica scrie:.....ma enervez mai tare.....tot tipam cu totii aici ....si majoritatea schimba DOAR atunci cand se lovesc de problema!
Ai dreptate Aiurica...data trecuta cand am fost la service de roti am vrut sa le schimb,dar nu au avut baietii pe stoc..si evident ca am uitat de ele
Honda Civic 1.8 i-VTEC
- emicald
- Marca si model masina: Citroen C4 thp
Sa-mi zici si mie daca ti le face pe casco...WhiZaH scrie:...
C4
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
@WhiZaH: nu ti-ai rezolvat problema prezoanelor daca antifurturile le-ai schimbat cu altele
pune-ti prezoane normale si gata.
citeste cu atentie conditiile casco, ptr ca nu toate soc. de asigurari te despagubesc ptr lovituri la roti sau trenul de rulare
(ex: generali....nu despagubesc)
pune-ti prezoane normale si gata.
citeste cu atentie conditiile casco, ptr ca nu toate soc. de asigurari te despagubesc ptr lovituri la roti sau trenul de rulare
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

-
WhiZaH
B 55 WHZ
Am facut avizarea de dauna telefonic la ei(Omniasig)...si nu au comentat nimic cand le-am spus despre ce e vorba.Sper sa nu am probleme.
Honda Civic 1.8 i-VTEC
- emicald
- Marca si model masina: Citroen C4 thp
Exact de-aia am intrebat. Mie mi-au zis ca trebuie sa mai aiba 3 chestii stricate ca sa imi schimbe janta. Boii de la Generali.commandorsteel scrie:...
citeste cu atentie conditiile casco, ptr ca nu toate soc. de asigurari te despagubesc ptr lovituri la roti sau trenul de rulare(ex: generali....nu despagubesc)
C4
-
WhiZaH
B 55 WHZ
[quote="commandorsteel"]@WhiZaH: nu ti-ai rezolvat problema prezoanelor daca antifurturile le-ai schimbat cu altele
Asa m-am gandit si eu,dar mi-au garantat baietii ca nu voi avea probleme cu noile antifurturi.
Se vede ca sunt mult mai solide,elementele alea de siguranta sunt scoase in relief pe toata suprafata prezonului,nu in puncte ca cele Citroen.
Am mers pe incredere,toata flota de masini a firmei la care lucrez merge la ei pentru probleme la roti de ceva ani.
Daca se intampla sa se intepeneasca iar stiu exact pe cine sa sun.
Asa m-am gandit si eu,dar mi-au garantat baietii ca nu voi avea probleme cu noile antifurturi.
Se vede ca sunt mult mai solide,elementele alea de siguranta sunt scoase in relief pe toata suprafata prezonului,nu in puncte ca cele Citroen.
Am mers pe incredere,toata flota de masini a firmei la care lucrez merge la ei pentru probleme la roti de ceva ani.
Daca se intampla sa se intepeneasca iar stiu exact pe cine sa sun.
Honda Civic 1.8 i-VTEC
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
asa e. daca din greseala iei o groapa si-ti tai cauciucul si iti spargi janta... trebuie musai sa iei si un stalp in brate ca sa iti schimbe roata
niste idioti. din cauza lor ptr ca nu mi-au spus nimic de faptul ca nu-mi platesc cauciucul (conditiile de casco le-am cerut insistent de la soc. de leasing - unicredit-) am platit la ats ptr 1 cauciuc 800 lei
niste idioti. din cauza lor ptr ca nu mi-au spus nimic de faptul ca nu-mi platesc cauciucul (conditiile de casco le-am cerut insistent de la soc. de leasing - unicredit-) am platit la ats ptr 1 cauciuc 800 lei
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

-
WhiZaH
B 55 WHZ
Am fost dimineata la centrul de daune de pe Calea Grivitei,mi-au dat nota de constatare si trimitere in service.Schimb pe casco si anvelopa si janta 
Honda Civic 1.8 i-VTEC
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
In sfarsit si o veste buna 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- alexc4
- Numar Inmatriculare: B 688 SKN
are cineva 4 prezoane normale pe con (cele pt jante de tabla) pentru o proba? eu acum am prezoane lungi si nu pot sa pun jantele fara distantiere sa vad daca mai tremura volanul. fac cinste 
C4 VTS 2.0HDI black
ex c4 1.6 16v black in transformare
ex c4 1.6 16v black in transformare
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
pt tabla nu am , dar am un set pt aliaj normale.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp