Offtopic Room !

Discutii despre orice va taie capul
Scrie răspuns
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Re: Offtopic Room !

Mesaj de chainsaw »

n-am incercat nimic, da' e din vazute, nu auzite.
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Inseamna ca or fi magazine d-astea mai bune sau mai putin bune!! Cel putin 3-4 cazuri am vazutla Iasi..
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

boipboip scrie:
alex82 scrie:ok...drum bun
off topic : nu pricep o chestie, daca si asa nu pariticipi, care e problema ??

on topic : http://www.pensiunea-patrimara.ro/" onclick="window.open(this.href);return false;
pai tie ti se pare normal cum pui problema??? tu nu vii pana in moldova de ex ca faci nu stiu cate ore... restul 10-15 sau cati s`or strange din partea astalalta crezi ca vor face 1000 de km sau cati sunt pana in salzburg ?? adica tie ti se pare mai firesc sa faca un grup intreg drumul ala doar ca e mai aproape de tine , dar invers nu ...
in fond si la urma urmei nimeni nu este obligat sa mearga... daca vrei sa mergi , mergi si la 1500 de km distanta si la 50 de km
si da , astazi , 03 feb 2010 nu am bani sa merg nicaieri... poate pana in martie castig la bingo sau la loto si voi avea bani
si da , daca am vrut sa merg si am avut si posibilitatea , am mers si pana la cluj si am mers si pana la medias

LE: si da , prefer sa zic ca nu pot sa merg de la bun inceput , nu sa zic : vin , vin , nu ratez asa ceva...liste etc si cand e de dat bani sa ma dau lovit ca nu stiu ce a aparut sau s`a intamplat si nu mai pot
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

PsH scrie:
Bogdan98 scrie:Asta de la noi e mai "moale"
Te rog sa vorbesti pentru tine bogdane, eu inca mai pot :ok :ok :ok :ok :ok :ok :ok :ok :ok
Dane, sa-ti fie rusine maaa... Chiar asa la "minipauza" crezi ca am ajuns?
LE: din cauza voastra nici nu mai apuc sa termin sa vad filmul la care ma uit de ieri :)
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

mama ce boier esti, unii muncesc de zor si tu te plangi..
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
Bogdan98
Citroen Fan

Mesaj de Bogdan98 »

Ce sa fac nene, eu ma fac ca muncesc, ei se fac ca ma platesc, suntem chit :)
Acum serios vorbind, de ceva vreme incoace (vreo 4-5 ani asa), indiferent cata treaba am la munca, la ora 18.00 daram poarta. Nu mai raspund la telefoanele colegilor dupa ora 19 (avem un departament care are program pana la 19) iar sambata intre 9-14 raspund numai celor care stiu ca sunt la munca.
Ca mai muncesc si de acasa, e altceva.
PsH
PasHa

Mesaj de PsH »

care de acasa bogdane? ea ma banuieste ca am deja amanta si nu intelege ca munca este amanta mea :ok :ok
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
Bogdan98
Citroen Fan

Mesaj de Bogdan98 »

Aici nu am cum s-o fentez. Intre compu meu si al nevestii, e un metru si ceva. Nici macar la firme pentru "copii" nu pot sa ma uit :)
Si da, asta e un avantaj al IT-istilor, au toata reteaua de la munca disponibila de oriunde, numai net sa fie. Am zile in care din diverse motive (de obicei de sanatate) nu reusesc sa ma duc la birou. Dar imi fac treaba si de acasa. Intr-o proportie de peste 99%... ca doar nu pot sa ii pun hartie in imprimanta la vreo tuta care urla ca nu mai merge imprimanta, si aia urla de mama focului "Please add A4"...
PsH
PasHa

Mesaj de PsH »

si eu acasa prefer (din pacate nu reusesc) sa nu fac nimic legat de munca
Imagine

Bogdan98
Citroen Fan

Mesaj de Bogdan98 »

Nici mie nu-mi convine/place. Dar sunt momente cand prefer sa plec la 6 de la munca, in loc sa stau dupa altii pana la 9-10 seara, fara sa fac nimic, pentru ca ce as avea de facut depinde de momentul cand termina ceilalti. Asa, ma suna, imi confirma ca au terminat, si in 10-15 min termin si eu. E mai simplu si mai elegant asa.
navzar_x
Numar Inmatriculare: B-XX-DBR

Mesaj de navzar_x »

Bogdan98 scrie:Nu cauti nici un suport. Sunt ok, asa cum te-ai obisnuit cu troncanitul pe spate :) te obisnuiesti si cu vibratia asta. Si da, suportii sunt ceva mai elastici, si atunci permit motorului o deplasare mai pronuntata, si pe aia o simtim. Daca erau mai rigizi, vibratia aia se simtea altfel ... nu stiu cum sa explic mai "plastic"... o vibratie mai scurta, si mai deasa... ceva mai multi Hertzi ca sa zic asa. Asta de la noi e mai "moale"... hai c-o dau in abureli...
bogdan ... din capul locului sa stii ca nu te critic si nu consider ca detin adevarul absolut ... doar vin cu o opinie pentru a nu lasa unii oameni in ceata care poate si-au pus problema asta ...
la ralenti: turatia ar tebui sa fie constanta undeva la 750rpm ... frecventa vibratiilor este acceasi si nu se modifica in functie de elasticitatea suportilor motor ... este direct proportionala cu turatia motorului: Fv[Hz]= rpm*2/60 ... in cazul nostru benzinare 750/30=25Hz, la diesel frecv vibratiilor la ralenti este 800/30=26.7Hz
un suport motor mai elastic va filtra mai bine vibratiile si acestea nu se mai transmit cu amplitudine atat de mare de la motor in caroserie ... astfel nu le mai simti asa puternic in habitaclu ...
la diesel suportii motor sunt mai rigizi pentru ca si cuplul motor este mai mare ... eforturile in suporti sunt mai mari si dezbaterea motorului in compartimentul motor este mai mare => risc de contact cu elemente vecine in comp motor => suporti mai rigizi => in diesel vei simti o oarecare vibratie mai intensa decat intr-un benzinar ... senzatia ca iti vibreaza putin volanul sau bordul
C4 facelift berlina 1.6i 122 de fugareti ... blue recife - albastra ca focul ... de la aragaz :)
Bogdan98
Citroen Fan

Mesaj de Bogdan98 »

Perfect adevarat ce zici tu...
Numai ca eu nu ziceam de frecventa vibratiilor motorului. Ala vibreaza asa cum stie el, cum bine ai zis in functie de turatie (se simte in interiorul masinii si aceasta vibratie - datorita frecventei mici, se simte, daca frecventa era mult mai mare, nu mai apucam s-o simtim in masina). Desi turatia de relanti ar trebui sa fie constanta (cazul ideal), cum bine stim, traim intr-o lume guvernata de haos, si in concluzie turatia de relanti nu va fi niciodata constanta, din varii motive (benzina, apa din benzina, impuritati in aceeasi benzina, temperatura exterioara, consumatori, etc).
Daca stai cu capota ridicata, si te uiti la motor, cineva accelereaza, o sa-l vezi cum se deplaseaza. Aceeasi deplasare exista si datorita variatiei de turatie la relanti, normal - cu o amplitudine mult, mult mai mica. Dar tocmai pe asta o simti ca vibratie in interiorul masinii, in volan, bord.

Nici eu nu sustin ca detin adevarul absolut... ceea ce am spus aici se trage din niste discutii avute cu sefi de service, mecanici, etc.
navzar_x
Numar Inmatriculare: B-XX-DBR

Mesaj de navzar_x »

bun ... suntem de aceeasi parere ... imi era teama sa nu se produca o confuzie cum ca iti creste confortul la ralenti cu suporti mai rigizi si sa-i vina cuiva vreo idee de tunning in sensul asta :hi
toate bune
C4 facelift berlina 1.6i 122 de fugareti ... blue recife - albastra ca focul ... de la aragaz :)
Bogdan98
Citroen Fan

Mesaj de Bogdan98 »

No way ... nici nu ma gandisem la asta, honestly. Eu incercam sa dau o explicatie referitoare la cauza acestor vibratii, nu vreo solutie de remediere. Desi stiu una, fara egal: opresti motorul si nu mai vibreaza nimic atunci.
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

suportu' rigid transmite toate vibratiile fix in caroserie ... si e pentru motoarele de mare performanta. in general vibratiile sunt contrabalansate pe la arborele cotit... bmw promovase prin 98 o tehnologie noua pe motoarele lor cu 4 cilindri in care aveau parca un arbore suplimentar special
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

Înapoi la “Cafenea”