Offtopic Room !
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Re: Offtopic Room !
Pai am avut si Fiat, volkswagen, Seat, Skoda, Opel, Bmw E30, acum ce s-ar fi intamplat daca as fi citit istoria fiecarei marci?
Sunt user si pe forum fiat, opel, volkswagen, seat si opel pentru ca am vrut sa aflu mai multe despre masina mea.
@Florin II respect munca si daca a facut-o , a facut-o pentru el in primul rand..., nu pentru mine, ca pe mine nu ma intereseaza istoria marcii, pentru ca nu o sa conduc toata viata un Citroen. Iar, istorie nu mi-a placut nici la scoala... puteti sa ma considerati incult sau cum vreti.
Pe mine ma intereseaza masina mea, ce stie sa faca ea si problemele ei.
@Mihay - de ce te deranjeaza ca ma enervez cand tu o faci mereu in ultima vreme.
Daca nu mai am voie sa fac glume pe acest forum, atunci cu parere de rau va spun ca eu personal renunt sa il mai accesez.
Pentru ultima oara:
@Florin, respect munca ta, n-am nimic impotriva faptului ca ai inteles mai bine ca mine ce a facut pentru automobilism Andre Citroen, ceea ce m-a deranjat pe mine a fost ca a sarit imediat Mihay ca suntem buni numai la spart seminte si baut bere la o gluma facuta pe seama unei greseli de exprimare "la multi ani".
Sunt user si pe forum fiat, opel, volkswagen, seat si opel pentru ca am vrut sa aflu mai multe despre masina mea.
@Florin II respect munca si daca a facut-o , a facut-o pentru el in primul rand..., nu pentru mine, ca pe mine nu ma intereseaza istoria marcii, pentru ca nu o sa conduc toata viata un Citroen. Iar, istorie nu mi-a placut nici la scoala... puteti sa ma considerati incult sau cum vreti.
Pe mine ma intereseaza masina mea, ce stie sa faca ea si problemele ei.
@Mihay - de ce te deranjeaza ca ma enervez cand tu o faci mereu in ultima vreme.
Daca nu mai am voie sa fac glume pe acest forum, atunci cu parere de rau va spun ca eu personal renunt sa il mai accesez.
Pentru ultima oara:
@Florin, respect munca ta, n-am nimic impotriva faptului ca ai inteles mai bine ca mine ce a facut pentru automobilism Andre Citroen, ceea ce m-a deranjat pe mine a fost ca a sarit imediat Mihay ca suntem buni numai la spart seminte si baut bere la o gluma facuta pe seama unei greseli de exprimare "la multi ani".
- florinc4
- Operat ESTetic
- Numar Inmatriculare: B 94 URH
Repet nu are nimeni nimic cu nimeni...eu unu nu am...eu respect pe toata lumea...sa fie clar....nu am absolut cu nimeni, doamne fereste sa-mi pun pe cineva in cap...dar daca tu zici ca nu ai nimic cu istoria si ca nu te intereseaza...atunci care e pb?...unii poate vor sa afle , altii...prefer sa nu comentez...daca aveti ceva de spus spuneti...
Repet unii il celebreaza altii nu...dar sa nu aruncam cu oua in cei care o fac...chiar si in gluma....mie unu imi pasa de istoria citroen si e ceva sacru pentru mine, da poate sunt fanatic, dar asta sunt eu, nu trebuie sa ne enervam sau mai stiu eu ce...si se zice la multi ani andre...te apreciem pentru munca ta...asta daca ne pasa de realizarile sale adica de istorie, daca nu ne pasa ne abtinem...
ps: mihay a sarit de "cur in sus" pentru ca ii pasa...iar el este un fan mai mare ca mine a ceea ce a realizat Andre Citroen, iar daca se enerveaza este pentru ca doar unii stiu cat de mult se agita si cat se implica... si nu numai el si ci si staff-ul tehnic pentru realizarea multor lucruri....deci flower power
Repet unii il celebreaza altii nu...dar sa nu aruncam cu oua in cei care o fac...chiar si in gluma....mie unu imi pasa de istoria citroen si e ceva sacru pentru mine, da poate sunt fanatic, dar asta sunt eu, nu trebuie sa ne enervam sau mai stiu eu ce...si se zice la multi ani andre...te apreciem pentru munca ta...asta daca ne pasa de realizarile sale adica de istorie, daca nu ne pasa ne abtinem...
ps: mihay a sarit de "cur in sus" pentru ca ii pasa...iar el este un fan mai mare ca mine a ceea ce a realizat Andre Citroen, iar daca se enerveaza este pentru ca doar unii stiu cat de mult se agita si cat se implica... si nu numai el si ci si staff-ul tehnic pentru realizarea multor lucruri....deci flower power
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
- Mihay
- Supermoderator
Se pare ca nu vrei sau nu poti sa intelegi. Florin nu a scris aia PENTRU EL ci pentru toata lumea . lui ii era de ajuns ce a citit in franceza. sau toate articolele pe care le facem noi pe site sau pe topicuri nu le facem PENTRU NOI ci pentru toata lumea ! ne-am dori ca forumul sa creasca dpdv al calitatii si al informatiilor pe care le gasesti aici. e problema ta daca iti place sau nu, daca te intereseaza sau nu, dar munca celui care face asa ceva nu ar trebui sa fie subiect de gluma.
daca era interzis sa faci glume asa cum sugerezi , aveai ban sau avertisemnt, asa incerc doar sa te fac sa intelegi ceea ce ma tot repet de vreo 3 posturi pe aici.
optiunea iti apartine daca mai accesezi sau nu clubc4.ro . asta sunt eu nu pot sa multumesc pe toata lumea sau sa fiu fatarnic sa nu pierd un user . unii vin altii pleaca . iti recomand si aici ca si pe mess http://www.clubcitroen.ro" onclick="window.open(this.href);return false; celalalt forum despre citroen. cu siguranta acolo vei gasi tot ceea ce te intereseaza si nu se va supara nimeni ca faci glume pe seama muncii celor de acolo .
Si da, am fost nervos toata saptamana, poate are legatura cu alinierea planetelor sau poate nu , dar faptul ca sunt moderator nu trebuie sa ma transforme intr-un inghititor de tot ce ma deranjeaza. poate am exagerat cu semintele, dar vezi tu se aduna, 20 de offtopicuri pe zi, topicuri aiurea, mistocareli fara folos . totul e frumos atata timp cand cineva iti pune la dispozitie orice fara sa misti un pai. poate ar fi cazul ca fiecare dintre noi sa mai dam 1% din ce ne-a fost folositor de pe acest forum intr-o forma sau alta! poate sunt eu exagerat, poate nu ar trebui sa mai fiu moderator...asta e . Bogdan ca administrator va decide, dar te rog eu nu ramane cu senzatia ca are cineva ceva cu tine. si imi cer si scuze ca te-am facut mancator de seminte
daca era interzis sa faci glume asa cum sugerezi , aveai ban sau avertisemnt, asa incerc doar sa te fac sa intelegi ceea ce ma tot repet de vreo 3 posturi pe aici.
optiunea iti apartine daca mai accesezi sau nu clubc4.ro . asta sunt eu nu pot sa multumesc pe toata lumea sau sa fiu fatarnic sa nu pierd un user . unii vin altii pleaca . iti recomand si aici ca si pe mess http://www.clubcitroen.ro" onclick="window.open(this.href);return false; celalalt forum despre citroen. cu siguranta acolo vei gasi tot ceea ce te intereseaza si nu se va supara nimeni ca faci glume pe seama muncii celor de acolo .
Si da, am fost nervos toata saptamana, poate are legatura cu alinierea planetelor sau poate nu , dar faptul ca sunt moderator nu trebuie sa ma transforme intr-un inghititor de tot ce ma deranjeaza. poate am exagerat cu semintele, dar vezi tu se aduna, 20 de offtopicuri pe zi, topicuri aiurea, mistocareli fara folos . totul e frumos atata timp cand cineva iti pune la dispozitie orice fara sa misti un pai. poate ar fi cazul ca fiecare dintre noi sa mai dam 1% din ce ne-a fost folositor de pe acest forum intr-o forma sau alta! poate sunt eu exagerat, poate nu ar trebui sa mai fiu moderator...asta e . Bogdan ca administrator va decide, dar te rog eu nu ramane cu senzatia ca are cineva ceva cu tine. si imi cer si scuze ca te-am facut mancator de seminte
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
cataline, ce e30 ai avut si ce s-a intamplat cu el?
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

- chainsaw
cu cafea nu's, grasimile incerc sa le reduc, iar daca alerg, pana sa raman fara aer, ma doare splina.mituc scrie:In treapta 1 la relanti ai 8Kmph, un mers pe jos mai alert poate ajunge pina la 6-7Kmph, deci daca alergi o prinzi garantat ca in alergare poti sa ajungi si la 40Kmph daca nu esti inca intoxicat cu cafea, tigari si grasimi
din cate stiu eu, 43 sau 44 kmph e recordu' mondial de viteza pentru un sprint ... adica profi-like. eu cred ca your average person nu depaseste 20 de kilometri pe ora.

- catalin4u24
- StarShip Pilot
320i din 86
Cea mai proasta masina a mea. Pierdea tot ce inseamna lichid, antigel, lichid de frana, lichid de parbriz, ulei de motor ... cand plecam din parcare ziceai ca e laborator sub masina, gaseai de toate acolo... noroc ca nu faceau reactie unele cu altele.
Ce sa se intample cu el, dupa ce m-am saturat de cerculete si de completat cu de toate sub capota l-am dat la schimb pe un Golf VR6 si 187cp
Aia da masina !!! Din 92' aveam clima, piele, computer de bord si un consum mediu de 16-17%
Oricum, masina era senzatie... faceam furori cand ma duceam pe la sala sporturilor cu ea. Evacuare totala remus cap-coada. Cand schimbam treptele in ture, facea explozie la esapament si motorul ala se auzea criminal !
Cea mai proasta masina a mea. Pierdea tot ce inseamna lichid, antigel, lichid de frana, lichid de parbriz, ulei de motor ... cand plecam din parcare ziceai ca e laborator sub masina, gaseai de toate acolo... noroc ca nu faceau reactie unele cu altele.
Ce sa se intample cu el, dupa ce m-am saturat de cerculete si de completat cu de toate sub capota l-am dat la schimb pe un Golf VR6 si 187cp
- chainsaw
vr6le e punctu' de start pentru motoru' de veyron. adica arhitectura in V da' cu o singura chiuloasa.
vr6 -> W12 -> W16.
probabil ai avut tu ghinion cu ursu', mie imi plac la nebunie. pacat de tara in care traim unde le alearga toti cocalarii si nu gasesti unu' intreg ... a fost una din cele mai reusite masini ale bavarezilor.
da' cum de te-ai cumintit la 1.6 diesel? familie?
vr6 -> W12 -> W16.
probabil ai avut tu ghinion cu ursu', mie imi plac la nebunie. pacat de tara in care traim unde le alearga toti cocalarii si nu gasesti unu' intreg ... a fost una din cele mai reusite masini ale bavarezilor.
da' cum de te-ai cumintit la 1.6 diesel? familie?

- catalin4u24
- StarShip Pilot
Exact 
- chainsaw
sa-ti traisca in cazu' asta, e vorba de ceva mult mai important ca orice liniuta sau orice V12 

- catalin4u24
- StarShip Pilot
Mersi, da asa este, mult mai important.
Dar mai suspin cateodata dupa sunetul de VR6 dimineata cand plecam la munca. Sau dupa iesirile pe 2 roti la Cheia cu gasca. Am fost si motociclist daca te intereseaza
Dar mai suspin cateodata dupa sunetul de VR6 dimineata cand plecam la munca. Sau dupa iesirile pe 2 roti la Cheia cu gasca. Am fost si motociclist daca te intereseaza
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
dar vr6 nu are 174? sa inteleg ca ai avut un sincro?
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- catalin4u24
- StarShip Pilot
Nu era sincro. Era VR6 normal cel de 2.8 si 174cp. Am avut eu impresia gresita ca avea 187.
Deci da 174

Deci da 174
- Mihay
- Supermoderator
parcarea de la casa poporului goala si deszapezita ! VIS
desi am jumatate de rezervor plin mai am autonomie de 95 km 
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
fiindca a luat amploare , treaba a stat in felul urmator :
am vazut postul lui mihay cu andre citroen , si pt ca nu ma interesa am dat de scroll si am vazut postul lui florin unde ii ura la multi ani unui mort
da , am dat de scroll si nu am citit la sfarsitul postului lui mihay cum ca florin a tradus si nu stiu ce
deci , felicitari florin pt "documentare" da` vezi ca te`ai exprimat gresit....
sper ca s`a incheiat subiectul asta
PS: vorba aia...unde dai si unde crapa
am vazut postul lui mihay cu andre citroen , si pt ca nu ma interesa am dat de scroll si am vazut postul lui florin unde ii ura la multi ani unui mort
da , am dat de scroll si nu am citit la sfarsitul postului lui mihay cum ca florin a tradus si nu stiu ce
deci , felicitari florin pt "documentare" da` vezi ca te`ai exprimat gresit....
sper ca s`a incheiat subiectul asta
PS: vorba aia...unde dai si unde crapa
- Cosma Adrian
- Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY
Mihai da' te-ai jucat ceva, nu te-a mai lasat sufletul sa pleci
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland