Probleme discuri de frana

simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Re: Probleme discuri de frana

Mesaj de simply the lex »

Ok deci discurile si placutele sint schimbate,au ceva kilometri (peste 500 km) si se pare ca frantatul sacadat persista,nu la aceeasi intensitate si nu mereu,in viitorul apropiat o sa schimb si discurile spate sa mai elimin o cauza.Masina asta chiar e uimitoare la cate zgomote si disfunctionalitati inglobeaza...
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
lucyano
Marca si model masina: C4,1.6.i 110 hp,SX
Numar Inmatriculare: OT-03-ZAR

Mesaj de lucyano »

ciprix77 scrie:Bogdan98 ... Treaba si le fac foarte bine, inainte de a le schimba tot Bosch aveam si eu (cele originale ale masini) si nu scartiau sub nicio forma. Apropo ai idee exista vreun spray contra scartaitului?
Exista spray pentru curatat franele!Am luat eu si a dat rezultate,cel putin deocamdata nu mai scartaie!E vreo 20 roni!
forever citroen
bogdans
Numar Inmatriculare: DJ 16 VTR

Mesaj de bogdans »

spray ul nu faci nimic ,problema poate fii din etrier ,are la pistonase niste garnituri...poate sunt uzate,etc .eu la fiecare set de placute schimb lichidul de frana ... dar aveti grija la ventilatie ... ! legat de frane ... eu am pus placute ATE si sunt impecabile la mod de franare ...si fara zgomot ! urmeaza sa schimb discurile ... am 75k km bineinteles si placutele de la aceeasi firma ... ATE ,pret ff bun ... ! interesati va ... pe ce masini vin acestea ,de fabrica, si o sa observati ca sunt calitate superioara ! a 2 a varianta ar fi TRW sau Bosch compatibile ... fara zgomote sau mai stiu eu ce ! o greseala am facut ... am luat telescoape sport de la sachs si acum imi blestem zilele,desi simt diferenta la franare si viraje ... masina chiiar nu mai e barca ...pacat ca are punte pe spate :| , ... pe timp de iarna ... + jante 17 :| ,asta m a fortat sa iau jante de 15,tabla, si anvelope pt iarna !
C4coupe1.6i gris.fer.VTRpp.Resolfen.17"OE
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”