Probleme cu Citroen
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
Re: Probleme cu Citroen
eu sunt destul de reticient la asa ceva....dar sa dea Domnul sa isi rezolve probelemele.
la el e prima data cand apare asa ceva.....poate fi alocat si unei utilizari defectuoase, extrem de usor.Nu este o revenire a unui defect....prbl este una extrem de serioasa si a aparut la cateva luni bune dupa ce a iesit din garantie.....
la el e prima data cand apare asa ceva.....poate fi alocat si unei utilizari defectuoase, extrem de usor.Nu este o revenire a unui defect....prbl este una extrem de serioasa si a aparut la cateva luni bune dupa ce a iesit din garantie.....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Mai e un caz care a aparut la un an de la iesirea din garantie, si s-a constatat a fi defect de fabricatie
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
dimabogdan
Avocatul era prietenul meuLILITFM scrie:Dimabogdan poti sa ma ajuti cu informatii?
Cat a fost onorariul avocatului?
Ai facut expertiza judiciara?
Ai cheltuit multi bani pana s-a rezolvat problema?
La expertiza nu am mai ajuns
bani mai putini , nervi am tocit muuulti.
Pe scurt povestea mea:
viewtopic.php?f=24&t=153&start=0
viewtopic.php?f=61&t=184
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
-
LILITFM
Problema a aparut la 2,5 luni de la iesirea din garantie.
Cand am avut problemele in trecut cu motorul(se oprea in mers)am scris la citroen rom si le-am spus ca nu mai avem incredere in masina,fiind posibil ca la iesirea din garantie sa avem probleme.
Ei au facut o expertiza cica la masina(prin vara anul trecut) si au spus ca nu vom avea probleme.Dar iata ca avem(ne-au pacalit).
In raspunsul de la opc scrie ca si dupa iesirea din garantie,daca este viciu de fabricatie ,sunt obligati sa ne faca masina
.
Cand am avut problemele in trecut cu motorul(se oprea in mers)am scris la citroen rom si le-am spus ca nu mai avem incredere in masina,fiind posibil ca la iesirea din garantie sa avem probleme.
Ei au facut o expertiza cica la masina(prin vara anul trecut) si au spus ca nu vom avea probleme.Dar iata ca avem(ne-au pacalit).
In raspunsul de la opc scrie ca si dupa iesirea din garantie,daca este viciu de fabricatie ,sunt obligati sa ne faca masina
.
-
LILITFM
@Stevey,dimabogdan ,am citit ce ati scris voi referitor la masinile din 2006(cu defect)si va rog,daca aveti ceva dovezi,sa-mi dati si mie.Daca cunoasteti mai multi posesori de citroen din 2006 care au avut probleme.
Maine merg in audienta la directoarea de la Citroen Romania si vreau sa aduc in discutie si problema aceasta.Poate impreuna facem o petitie catre ei si catre institutii ale statului(RAR,OPC).Putem sa facem expertize si daca se constata defecte de fabricatie putem deschide un proces impreuna.Costurile ar fi mai mici pentru fiecare si fiind mai multi am fi luati mai in serios.
Maine merg in audienta la directoarea de la Citroen Romania si vreau sa aduc in discutie si problema aceasta.Poate impreuna facem o petitie catre ei si catre institutii ale statului(RAR,OPC).Putem sa facem expertize si daca se constata defecte de fabricatie putem deschide un proces impreuna.Costurile ar fi mai mici pentru fiecare si fiind mai multi am fi luati mai in serios.
- Mihay
- Supermoderator
ambii si-au rezolvat problemele la timpul respectiv , deci nu vad ce actiunea comuna sa intentezi cu ei . din pacate ( sau fericire ) nici unul nu a ajuns in instanta cu sesizarea , deci spune-i avicatului tau ca nu exista precedent. si chiar daca ar fi existat , in Romania nu este obligatoriu sa se tina cont de jurisprudenta. Daca am zis vreo balarie are cine sa ma corecteza
Bafta maine , dar la ce directoare mergi si cum o cheama ? Inregistreaza video-audio cum vrei tu intalnirea 
- Luc
vezi daca nu cumva ti s-a rupt vre-o valva si apoi a produs alte paguble la motor se pare ca este o problema cunoscuta la o serie de motoare :
bafta.

bafta.

Ultima oară modificat Joi Feb 18, 2010 10:29 pm de către Mihay, modificat de 2 ori în total.
Motiv: ti-am editat eu pozele erau prea mari. pe viitor foloseste te rog functia de "adauga o imagine " a forumului. multumesc
Motiv: ti-am editat eu pozele erau prea mari. pe viitor foloseste te rog functia de "adauga o imagine " a forumului. multumesc
-
LILITFM
Nu cred ca este bine sa inregistrez.
Eu incerc sa gasesc in primul rand o cale amiabila pt rezolvarea acestei probleme apoi sa mergem in justitie.
Cum am spus nu am sa inregistrez dar cea ce vor spune am sa ii pun sa scrie pe hartie.Am facut greseala in trecut ca nu i-am pus sa scrie cand au spus ca nu voi avea probleme dupa expirarea garantiei.
Am sa merg la doamna Raluca D.(cu ea am vorbit anul trecut si m-a "asigurat" ca nu vom avea probleme.
Deja nu mai am incredere sa plec cu masina la drum lung.
Eu incerc sa gasesc in primul rand o cale amiabila pt rezolvarea acestei probleme apoi sa mergem in justitie.
Cum am spus nu am sa inregistrez dar cea ce vor spune am sa ii pun sa scrie pe hartie.Am facut greseala in trecut ca nu i-am pus sa scrie cand au spus ca nu voi avea probleme dupa expirarea garantiei.
Am sa merg la doamna Raluca D.(cu ea am vorbit anul trecut si m-a "asigurat" ca nu vom avea probleme.
Deja nu mai am incredere sa plec cu masina la drum lung.
- Mihay
- Supermoderator
conform seriei tale de sasiu seria motorului tau este : 10 FX6N 3050105 si nu prea se incadreaza intre seriile din INFO RAPIDE ala de mai sus , dar cine stie , ei nu recunosc nimic . si aceste info rapide sunt ultra,mega secrete , nu se vorbeste despre ele in service. eu iti sugeram sa-i inregistrezi pentru ca cu astfel de oameni nu poti sa te porti decat asa. cum te plimba sa-i santajezi . altfel de vorba buna ..esti luat de fraier.
-
LILITFM
Pt Luc:este un caz real cel expus de tine?masina era in garantie?poti sa-mi dai mai multe detalii?
- Luc
doc-ul de mai sus este un info real Citroen prin care se aduce la cunostinta ca exista identificata o serie de motoare cu problema respectiva.
La tine OPR-ul parca se incadreaza pana in 10990 deci posibil sa fi afectat de problema respectiva chiar daca seria motorului este alta.
Oricum expertiza autorizata va fi urmatorul tau pas daca vrei sa stii exact ce s-a intamplat la tine si cine plateste.
bafta
La tine OPR-ul parca se incadreaza pana in 10990 deci posibil sa fi afectat de problema respectiva chiar daca seria motorului este alta.
Oricum expertiza autorizata va fi urmatorul tau pas daca vrei sa stii exact ce s-a intamplat la tine si cine plateste.
bafta
-
LILITFM
ai idee cat costa o expertiza si cum pot sa o fac?
- Mihay
- Supermoderator
LILI mai pe romaneste : ,RPO, OPR,PR number,ORGA number tot cam aia e si se refera la "data de nastere" a masinii .
VF7LANFUC74533793 asta e VIN tau
AS RPO No 10853 88 1 0666
Guarantee Start Date 20/10/2006
Engine serial number 10 FX6N 3050105
Gearbox serial number 20 CQ16 2138198
OPB I36M
NRE e2*2001/116*0302*03
AS RPO No 10853 inseamna ca masina ta e fabricata pe 26 Iulie 2006
Ei in INFO RAPIDE zic ca totul e OK incepand cu RPO 10990 adica 10 Decembrie 2006
Deci seria ta de motor nu se incadreaza intre seriile cu probleme, dar data de fabricatie da . Numai la citroen poti gasi astfel de ambiguitati
Tinand cont ca c4 s-a fabricat numai in Franta la Mulhouse e posibil ca si tu sa fii afectat de aceasta problema.
Arata-i maine acest info rapide directoarei aleia de te vezi cu ea, desi probabil e de pe la relatii cu clientii si e bata in motoare ca si mine
Bafta
VF7LANFUC74533793 asta e VIN tau
AS RPO No 10853 88 1 0666
Guarantee Start Date 20/10/2006
Engine serial number 10 FX6N 3050105
Gearbox serial number 20 CQ16 2138198
OPB I36M
NRE e2*2001/116*0302*03
AS RPO No 10853 inseamna ca masina ta e fabricata pe 26 Iulie 2006
Ei in INFO RAPIDE zic ca totul e OK incepand cu RPO 10990 adica 10 Decembrie 2006
Deci seria ta de motor nu se incadreaza intre seriile cu probleme, dar data de fabricatie da . Numai la citroen poti gasi astfel de ambiguitati
Arata-i maine acest info rapide directoarei aleia de te vezi cu ea, desi probabil e de pe la relatii cu clientii si e bata in motoare ca si mine
-
LILITFM
Sunt in ceata!
Cum ai aflat data de fabricatie?
Mai explica-mi si mie mai pe intelesul meu
Cum ai aflat data de fabricatie?
Mai explica-mi si mie mai pe intelesul meu
- Mihay
- Supermoderator
pe baza seriei de sasiu intrii pe service.citroen.com si aflii RPO nr.( pe care-l ai si pe stickerul cu presiunea in pneuri) .
cu acel RPO nr. intrii aici viewtopic.php?f=19&t=4518" onclick="window.open(this.href);return false; si afli "data de nastere"
cu acel RPO nr. intrii aici viewtopic.php?f=19&t=4518" onclick="window.open(this.href);return false; si afli "data de nastere"