Probleme cu Citroen

Scrie răspuns
LILITFM

Re: Probleme cu Citroen

Mesaj de LILITFM »

Multumesc.
Sper sa reusesc sa ii conving maine,daca nu ,sigur apar pe la televizor cu unu de gat! :evil
Ma gandeam sa intru cu masina in cldirea ats si sa spun ca nu mi-au tinut franele si iau si bani de la casco :shock: :drive
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

e un inceput total gresit , mai ales daca declari asta public.....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Luc

Mesaj de Luc »

Vezi ca NU o sa tina scuza cu franele dar poate o sa tina cea cu acceleratia blocata... doar sunt la moda rechemari pe problema aceasta.
B25BUY
Numar Inmatriculare: B-BUY

Mesaj de B25BUY »

Din cate stiu unele companii de CASCO nu despagubesc reparatiile ocazionate de accidentele in afara drumurilor publice; adica in curti, ganguri, garaje,etc... !!!
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
Victor.VR
Teh STIG
Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)

Mesaj de Victor.VR »

Sau faci ca in Top Gear, cum au facut aia cu Morris Marina-ul:

Imagine
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
Chevrolet Nubira CDX, 2005
LILITFM

Mesaj de LILITFM »

Aiurica,doar nu ai luat de buna ca ii iau de gat.Era o expresie,imi exprimam si eu starea de nervi.
Sau cu intratul cu masina in sediul lor.Nu as putea sa-mi pun viata in pericol mai ales ca am un bebic.Apoi,daca la c4 meu nu ii mai functioneaza motorul ce prtentii am de la airbag-uri,eu stau prin spital si ei se amuza......Eu as fi si f......... si cu banii luati,nu are rost!
LILITFM

Mesaj de LILITFM »

Am fost la citroen.
Discutat cu 3 persoane(directoarea si ceilalti 2 cred ca de pe la tehnic ceva) si tind sa cred ca putem colabora pentru a gasi o solutie(sper sa nu ma fi pacalit doar e meseria lor papagalu")
Am stabilit sa duc masina, la serice marti, sa facem o prima evaluare vizibila,poate-si dau seama ce ar putea avea fara sa desfaca motorul.Daca este necesar sa se desfaca motorul(cea ce este inevitabil,zic eu) am sa asist eu si un expert autorizat si in functie de ce se descopera la motor se va stabili cine plateste reparatia.Daca este viciu de fabricatie vom deschide un proces,pentru daune,deoarece ne-au pus viata in pericol.Va dati seama ce se intampla daca defectiunea aparea in trafic la viteza mare intr-o depasire.
Am intrebat daca au mai avut probleme cu c4 din 2006 si cica nimic special apoi (sper sa nu te superi ca am spus despre tine fara sa te intreb)cand am pomenit de dimabogdan au cam sarit ca arsi,nu prea te au la inima.Le-ai facut viata amara rau cred(bine ai facut)
Vreau sa va multumesc tuturor pt sfaturile pe care le-am primit de la voi,si ma bucur ca am gasit intelegere pe acest forum(de la majoritatea).
Aiurica

Mesaj de Aiurica »

auzi dar cati ani ai?
fara sa ma crezi neserios sau obraznic, este o pura intrebare.
LILITFM

Mesaj de LILITFM »

De ce intrebi?
nu te inteleg
LILITFM

Mesaj de LILITFM »

Aiurica,lucrezi la citroen?
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

nu lucreaza . probabil te intreaba de varsta ca parca prea te`au dus cu zaharelu de la prima intalnire cu cei de la Citroen .

PS: poti edita posturile proprii in primele 20 de minute, ca sa nu mai ai posturi consecutive :wink:
Aiurica

Mesaj de Aiurica »

nu , cu siguranta nu lucrez la Citroen.
dar ca sa dai in judecata Citroen pt ca era posibil sa ti se intample ceva, DACA e ceva in motorul tau si sa sustii TARE asta, mi se pare ciudat.

nu contest ca treci prin momente nasoale , insa e putin ciudata naivitatea cu care ai tratat problemele tale.
si te-am rugat sa nu fii ofensat de intrebare.daca ti sa parut ofensatoare imi cer scuze!
LILITFM

Mesaj de LILITFM »

Eu cred ca nu m-au dus cu zaharelu.
Cred ca este corect sa se faca o constatare si in functie de ce are masina sa hotaram ce facem mai departe.
Sa nu se inteleaga, daca astazi mi-a mai trecut supararea,ca am sa accept ce vor ei.
La inceput eram mai revoltat datorita raspunsului pe care l-am primit in prima faza(masina nu mai este in garantie se repara pe plata,fara constatare fara nimic).
Daca expertul autorizat spune ca este viciu de fabricatie atunci nu au ce sa mai spuna cei de la citroen.
Datorita faptului ca masina a iesit din garantie viciu de fabricatie este singurul motiv petru repararea masini pe banii citroen sau chiar schimbarea ei daca este ceva grav.
Daca am gresit cu ceva corectati-ma ca nu ma supar.

:?
Aiurica,nu m-am suparat,dar nu inteleg ce vrei sa spui,fii putin mai explicit te rog.
Este normal,daca se constata o defectiune din fabricatie si nu este remediata la timp,sa poti da in judecata firma respectiva din moment ce tu ai rulat cu 150km/h ,se putea intampla orice.(vezi cazul toyota din sua)
Aiurica

Mesaj de Aiurica »

cum sa dai in judecata ca se PUTEA intampla ceva?????
ai frane....ai directie.....ce se putea intampla?
drobul de sare nu cade fara sa fie atins.

tu ai spus ca ii dai in judecata daca e viciu, iar eu ti-am spus mai pe ocolite ca nu ai sa castigi daca invoci faptul ca ti se putea intampla ceva.
daca castigi reparatia masinii, eu zic sa ii multumit!
LILITFM

Mesaj de LILITFM »

Poate ai dreptate aiurica.Poate sunt eu prea credul in oamenii din Romania.Dar sper sa se faca dreptate in cazul meu.Daca se comporta si acum cei de la citroen romania cum au facut cei de la ats atunci am sa schimb si eu foaia.

despre partea cu se putea intampla este normal ca daca cumperi un borcan cu mazare care are un soarece in el,nu astepti sa mananci soarecele si apoi sa faci reclamatie,o faci cand ai vazut soarecele.Nu este posibil sa cumperi o masina cu 14000 euro si sa astepti ca la loterie,poate este buna si nu am eu probleme cu ea.Nu au voie sa vanda o masina cu viciu de fabricatie,si daca il descopera ar fi normal sa cheme in service mai multe masini fabricate in perioada aceia.(cum sunt masinile fabricate in 2006)
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”