Un sfat?
-
gelu
- Numar Inmatriculare: if02sdv
Un sfat?
Va salut! Am un c4/2004, 1,6 16v 60000km, zgariata pe ambele laterale, o usa se deschide doar din interior, m-ar costa 180 ron o piesa pt a o repara. Are chederele nasoale, sar de peste tot, ala de la parbriz e desprins de jos, din josul parbrizului. In rest ce sa spun, merge ceas. Ce ma sfatuiti: s-o vand, s-o schimb dar cat as putea lua pe ea si de schimbat as schimba-o dar cu una nemteasca , hidramata(s-o poata conduce si nevasta mea), cu motor mai mic, km. si an acceptabili si sa nu dau nici bani in plus, sa mai mearga si bine sa nu aiba probleme? Cu mult respect va astept raspunsuri, sugestii, propuneri, orice sfat ! Gelu
-
annddyy
Re: Un sfat?
E simplu. Un C4 la 60 000 km nu se compara cu o masina la 160 000 km, indiferent de marca ei.
Life begins at 4000 rpm.
- alexc4
- Numar Inmatriculare: B 688 SKN
parerea mea este ca ar fi bn sa o pui la punct usor usor si sa o mai pastrezi daca nu are alte probleme inafara de cele mentionate. la c4 a scazut pretul f mult datorita valului ce c4 albe din franta
care se vand si la 4000e. problema cu chederul de la parbriz se rezolva usor( am impresia ca e si un tutorial pe forum) iar piesa de care ai nevoie la usa o poti gasi si la dezmembrari. acum e decizia ta daca chiar te-ai saturat de masina poti sa o dai dar o germana mai noua de 2002 nu cred ca iti iei
C4 VTS 2.0HDI black
ex c4 1.6 16v black in transformare
ex c4 1.6 16v black in transformare
-
gelu
multumesc multannddyy scrie:E simplu. Un C4 la 60 000 km nu se compara cu o masina la 160 000 km, indiferent de marca ei.
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
pai... daca merge bine, mai putin usa aia... de ce sa o vinzi?
daca vrei pareri despre masini nemtesti... mituc este cel mai in masura sa-ti raspunda
daca vrei pareri despre masini nemtesti... mituc este cel mai in masura sa-ti raspunda
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

-
gelu
Asa-mi spune si sotia inseamna ca are dreptate dar ea de ce nu conduce, spune ca nu poate decat hidramata. Cand ma gandesc ca trebuie da-i schimb cureaua de distributie( cred ca la 60000-70000km. se schimba) ma apuca groaza, cine stie cat m-o costa, sunt lefteralexc4 scrie:parerea mea este ca ar fi bn sa o pui la punct usor usor si sa o mai pastrezi daca nu are alte probleme inafara de cele mentionate. la c4 a scazut pretul f mult datorita valului ce c4 albe din frantacare se vand si la 4000e. problema cu chederul de la parbriz se rezolva usor( am impresia ca e si un tutorial pe forum) iar piesa de care ai nevoie la usa o poti gasi si la dezmembrari. acum e decizia ta daca chiar te-ai saturat de masina poti sa o dai dar o germana mai noua de 2002 nu cred ca iti iei
-
gelu
Pai si ce parere are mituc despre un Polo sa zicem din 2001 hidramat 120000km? I-am mai propus un schimb unuia cu Passat din 2000 1,9tdi 150000km. si cica nu da el passat-ul pe c4commandorsteel scrie:pai... daca merge bine, mai putin usa aia... de ce sa o vinzi?
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
a ta e pe benzina sau hdi ? ca la hdi mai ai mult de asteptat pana schimbi distributia
chiar si la benzina mai ai ceva de mers...
-
gelu
e asa bun c4 asta? eu i-l am de un an si ma supara chederele, daca dezaburesti nu te mai intelegi de vuiet, ma gandesc si cat m-o mai costa sa chimb cureaua de distributie si n-am niciun ban, criza dom'le, bat-o vinaannddyy scrie:E simplu. Un C4 la 60 000 km nu se compara cu o masina la 160 000 km, indiferent de marca ei.
-
gelu
benzina pai si pana la urma la cati km. trebuie s-o schimb?alex82 scrie:a ta e pe benzina sau hdi ? ca la hdi mai ai mult de asteptat pana schimbi distributiachiar si la benzina mai ai ceva de mers...
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Costul pt un schimb kit de distributie nu e atat de mare precum crezi.Eu unul nu as da masina pt ceva mai vechi si cu kilometri mai multi,gandeste-te ca la rulaj mai mare vei avea o gramada de schimbat si iti vei dori sa ai doar probleme de cheder.Nu te increde in vrajeala stereotip a tuturor gen CONSUMABILE SCHIMBATE?IMPECABILA...etc.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
-
gelu
multumesc, incep sa prind incredere in easimply the lex scrie:Costul pt un schimb kit de distributie nu e atat de mare precum crezi.Eu unul nu as da masina pt ceva mai vechi si cu kilometri mai multi,gandeste-te ca la rulaj mai mare vei avea o gramada de schimbat si iti vei dori sa ai doar probleme de cheder.Nu te increde in vrajeala stereotip a tuturor gen CONSUMABILE SCHIMBATE?IMPECABILA...etc.
- adrian_c
- Numar Inmatriculare: 710-B_D
salut,
Este adevarat ca C4 nu este model de fiabilitate, insa daca zici ca nu ai probleme notabile, masina merge bine, nu are rost sa o schimbi. C4 este o masina agreabila, iar intr-un Polo te vei simti ca intr-un cotet
. Daca zici ca nu ai bani foarte multi, atunci gandeste-te si la viitor. Pentru familie este nevoie de o masina mai mare. In plus, acum este criza mare si se vand foarte prost astea franceze, in schimb alea germane si-au cam pastrat preturile (deh, mitul german cu care personal nu sunt de acord).
Succes !
Este adevarat ca C4 nu este model de fiabilitate, insa daca zici ca nu ai probleme notabile, masina merge bine, nu are rost sa o schimbi. C4 este o masina agreabila, iar intr-un Polo te vei simti ca intr-un cotet
Succes !
1.6HDI 110 CP cu volant bi-masa
-
annddyy
1. C4 la 60 000 km e mult mai bun decat o masina la 160 000.gelu scrie:e asa bun c4 asta? eu i-l am de un an si ma supara chederele, daca dezaburesti nu te mai intelegi de vuiet, ma gandesc si cat m-o mai costa sa chimb cureaua de distributie si n-am niciun ban, criza dom'le, bat-o vinaannddyy scrie:E simplu. Un C4 la 60 000 km nu se compara cu o masina la 160 000 km, indiferent de marca ei.![]()
2. distributia o schimbi la orice masina. Si daca e pe lant se aplica punctul 1.
3. inteleg ca e criza, dar orice masina cere schimburi de consumabile; nush ce sa iti zic ... ia-ti o bicicleta eventual.
Life begins at 4000 rpm.
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Nu merita sa o vinzi, iei putini bani si nu vei reusi sa iei o masina mai buna. Mai bine o repari usor, usor, distributia nu e o cheltuiala prea mare, asa ca sfatul meu e sa o pastrezi 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;