Well... am renuntat la C4 in discutie.
Pretul era tentant...de asta am si avut rabdare cu el... Ultima data era 3650E si mai era loc de discutie, dar cam multe neajunsuri....
Intre timp am pus anunt: viewtopic.php?f=94&t=4687" onclick="window.open(this.href);return false; - poate gasesc un C4 la un pret rezonabil aici.
Zgomot motor [audio+video]
-
tin
- Numar Inmatriculare: IS50MIC
Re: Zgomot motor [audio+video]
cat vrea pe masina?
1,6 BENZINA 120 CAI SX+CONFORT +SIGURANTA - BLACK BEAUTY
- QaTa
Re: Zgomot motor [audio+video]
...pai mi-a zis ca ultimul pret e 3800. Hai 3700 daca o iau maine, si mi-a mai zis ca-mi lasa inca 50 de euro daca ma hotarasc "azi". Asta fara sa intreb eu nimic de pret...
Probabil in 3500 luam daca vroiam. Daca nu esti pretentios.. un diesel de 2 ani si un pic la 3500 nu-i rau.... Dar mi-i ca avea ceva la motor si 3500 sa nu fi fost decat deschiderea... distractiei...
Am mai mers cu un C4 2005 dupa aia (5 minute doar) si motorul se auzea cu totul altfel, mult mai silentios. Nu am dat importanta... poate la Entreprise nu au mai antifonat capota cum e la Logan...
Probabil in 3500 luam daca vroiam. Daca nu esti pretentios.. un diesel de 2 ani si un pic la 3500 nu-i rau.... Dar mi-i ca avea ceva la motor si 3500 sa nu fi fost decat deschiderea... distractiei...
Am mai mers cu un C4 2005 dupa aia (5 minute doar) si motorul se auzea cu totul altfel, mult mai silentios. Nu am dat importanta... poate la Entreprise nu au mai antifonat capota cum e la Logan...