Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
Nu ma deranjeaza comentariile, intotdeauna pretul genereaza discutii, ba chiar in unele culturi e o impolitete sa nu negociezi pretul...
Oricum ar fi bine ca orice discutie vis a vis de cei 4500E pe care-i ofer eu pe un coupe sa fie purtata in contradictoriu cu useri care si-au vandut masina recent. Sa vina sa-mi spuna: "Uite .. eu am cerut 6000 pe coupe-ul meu ... si chiar daca era Citroen in 2 usi si rulata de mine prin RO vreun an... m-a sunat destul de multa lume si am dat-o intr-o saptamana si ceva cu 5700E."
Oferta este inca valabila - o saptamana, maxim doua.
Eu mi-am vandut C4-ul 1.4i, 6 airbaguri, climatizare, jante aliaj etc, 35.000km, vechime mai putin de 3 ani, cu 6800 euro in mai, anul trecut. A fost a mea de noua si a costat aproape 14.000 euro, deci o devalorizare mai mare de 50%. M-am chinuit vreo 8 luni s-o dau si doar dupa coborari repetate de pret am gasit un om s-o ia.
Acum cred ca ar fi vreo 6000, iar una cu mai multi kilometri ajunge pe la 5000.
Nu mi se pare deloc exagerat un pret de 4500 euro, mai ales daca este adusa, are multi km sau omul se grabeste foarte tare.
eu tocmai imi iau in 3 sapt un c4, benzina 122 cai fulllllll la 12500 euto DDP la care mai scad 1700 euro pentru ca o iau prin programul rabla(dealerul imi vinde 3 cupoane la 1400 lei buc) - mi se pare o afacere supr tare...
1,6 BENZINA 120 CAI SX+CONFORT +SIGURANTA - BLACK BEAUTY