Probleme cu Citroen
- Mihay
- Supermoderator
Re: Probleme cu Citroen
pai la ce ai mai dus`o la Prestige daca nu le-ai dat voie sa se uite la motor ? 
-
LILITFM
Asa au vrut cei de la citroen cand am fost la ei.
Cand am luat decizia sa o duc nu contactasem expertul,apoi el m-a sfatuit sa nu fac nimic pentru ca ei oricum nu vor recunoaste ca este defectiune de la ei si este posibil sa ascunda ceva.Chiar nu mai am incredere in ei deloc.
Daca desfac motorul la ei tot la ei sunt nevoit sa il fac ca nu ma ma accepta alt service cu motorul desfacut.nu am vrut sa risc sa il carpeasca ei.
Cand am luat decizia sa o duc nu contactasem expertul,apoi el m-a sfatuit sa nu fac nimic pentru ca ei oricum nu vor recunoaste ca este defectiune de la ei si este posibil sa ascunda ceva.Chiar nu mai am incredere in ei deloc.
Daca desfac motorul la ei tot la ei sunt nevoit sa il fac ca nu ma ma accepta alt service cu motorul desfacut.nu am vrut sa risc sa il carpeasca ei.
-
LILITFM
Am fost si am luat masina,offfffffffffffffff masina mea!
A bagat-o in parcare si stam si ne uitam la ea ca la bibelou!
Nici nu mai reusesc sa mai dorm,ma tot ganesc cand se va termina totul sa stim si noi ce vom face.Este greu fara masina,mai ales daca ai luat-o noua si dupa 3 ani trebuie sa desfaci motorul.(cred ca nici la trabant nu s-a intamplat)Parca este un cosmar.Speram ca dupa expertiza pe care o va decide instant sa putem sa reparam si noi masina si sa o utilizam pana se termina procesul.Daca ne ajuta Dumnezeu sa fie viciu de frabricatie,sunt sigur ca ii va obliga instanta sa ne despagubeasca pentru perioada cand nu am putut utiliza masina.Am stabilit ca vom cere pe langa repararea masini,daune si permisiunea de a pune un banner din acela mare stradal cu cea ce am patit noi cu citroen.
Marti ne intalnim cu avocatul pentru ultimele detalii si sa incepem demersurile,nu mai am rabdare.
Dupa ce se va termina vom vinde masina,la dezmenbrari sau in stare de functionare,depinde de rzultat si sa nu mai aud de citroen in viata mea!
Cred ca si daca primim una noua gratis nu mai as avea incredere in ea,mai ales sa plecam cu ea pe distante mari(nu insemna ca nu o luam-o vindem
.Sotia nu mai vrea nici sa se urce la volan.
Nici nu mai reusesc sa mai dorm,ma tot ganesc cand se va termina totul sa stim si noi ce vom face.Este greu fara masina,mai ales daca ai luat-o noua si dupa 3 ani trebuie sa desfaci motorul.(cred ca nici la trabant nu s-a intamplat)Parca este un cosmar.Speram ca dupa expertiza pe care o va decide instant sa putem sa reparam si noi masina si sa o utilizam pana se termina procesul.Daca ne ajuta Dumnezeu sa fie viciu de frabricatie,sunt sigur ca ii va obliga instanta sa ne despagubeasca pentru perioada cand nu am putut utiliza masina.Am stabilit ca vom cere pe langa repararea masini,daune si permisiunea de a pune un banner din acela mare stradal cu cea ce am patit noi cu citroen.
Marti ne intalnim cu avocatul pentru ultimele detalii si sa incepem demersurile,nu mai am rabdare.
Dupa ce se va termina vom vinde masina,la dezmenbrari sau in stare de functionare,depinde de rzultat si sa nu mai aud de citroen in viata mea!
Cred ca si daca primim una noua gratis nu mai as avea incredere in ea,mai ales sa plecam cu ea pe distante mari(nu insemna ca nu o luam-o vindem
- juliano77us
Salut
Urmaresc subiectul de pe acest forum cu destul interes mai ales ca am tot un C4 .......vad ca nu ai mai scris de ceva timp ....ce s-a mai intamplat cu masina ,cu toata situatia ?
Urmaresc subiectul de pe acest forum cu destul interes mai ales ca am tot un C4 .......vad ca nu ai mai scris de ceva timp ....ce s-a mai intamplat cu masina ,cu toata situatia ?
- cisu
- Numar Inmatriculare: AG1.6HDI
Am urmarit beleaua pe care o ai cu masina. Concluziile mele:LILITFM scrie:Am fost si am luat masina,offfffffffffffffff masina mea!
Cred ca si daca primim una noua gratis nu mai as avea incredere in ea,mai ales sa plecam cu ea pe distante mari(nu insemna ca nu o luam-o vindem.Sotia nu mai vrea nici sa se urce la volan.
1.Esti de vina 40 % ca nu ai actionat hotarat de la inceput, ca te-ai lasat fraierit de cei de la citroen cu ''c'' mic.
2. Se pare ca piesele folosite la asamblare sunt de kkt, desi proiectul (conceptia masinii )ar fi ok, dar defectele masinii sunt des intalnite.
3.Ai si un avocat prost, daca te-a lasat sa faci atatea greseli (sper sa nu fie femeie si atehnica)
4. Pana acum introduceai de 10 ori actiunea si pana la admiterea probei cu expertiza, solicitati o asigurare de dovezi, constatai cu un expert judiciar starea masinii pe care o reparai la cel mai scump service si iti recuperai toate cheltuielile si daune morale ulterior. Dureaza procesul dar scoti tot + satisfactie!!!
5. Direct la Tv si revistele auto ma duceam sa le spun povestea, ca astia sunau la citro si ats sa ceara ''dreptu'' sa nu publice povestea ta. Aia intrau in panica si te rezolvau cumva.
In concluzie, esti ''moale'' si naiv ...
Sfatul: Insista in instanta, vezi daca mai esti in termen... (cauta un avocat care stie ce e un ''vibrochen''
Nu te lasa descurajat de cei de pe forum care sustin marca citro... eu stiu cum e cu meseriashii din service (si ''interesul'' fata de client si ''profesionalismul'' lor... ori spaga, ori pila, ori ceva antecedente cu scandal si ochiu' pe ei la fiecare deget pe care il pun pe masina(pt asta trebuie sa te pricepi)
ClubC4 - indiferent de antipatiile care le ai fata de cei de la Citroen, te rog insistent sa iti controlezi limbajul!
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
( hmmm....)
-
LILITFM
Nu mai vreau sa aud de citroen!
Am terminat cu ei.Vom vinde masina in cel mai scurt timp si nu vreau sa mai aud de ei.Da am fost naiv si m-am lasat pacalit de ei.
Pe viitor vom sti cum sa procedam cu urmatoarea masina(care sigur nu va fi citroen).
Cine are citroen si este multumit sa o stapaneasca sanatos cine nu are si vrea sa o cumpere eu zic ca se mai poate gandi la ceva mai bun.Acum masina a sarit de la punct 2 dinti daca sarea 3 se alegea praful de motor(la 45000km cam dubios).Ei au inceput cu motive de genul "ai traso" "ai bagat in treapta inferioara din treapta superioara" aberatii cum sa trag masina,ce este caruta.Expertul m-a sfatuit sa ii fac distributia si ca nu are rost sa deschidem un proces,nu ca nu as castiga dar dureaza cam 2 ani.Avem nevoie de masina si nu are rost.Am o cunostinta care s-a judecat cu ford 2 ani si a castigat schimbarea masini si 500000000lei daune.Totul a plecat de la un kitt de ambreiaj.Deci se poate dar dezavantajul este ca dureaza cam mult.
In concluzie la un citroen c4 de 3 ani si 45000km sa schimbi:capete de bara,regulator de aer,papilon motor,cd care sare ca nebunul,becuri cu sacosa,clima defecta,caseta de directie,baterie eu cred ca nu prea este in regula.
Va salut pe toti si va multumesc pt sfaturi.
Am terminat cu ei.Vom vinde masina in cel mai scurt timp si nu vreau sa mai aud de ei.Da am fost naiv si m-am lasat pacalit de ei.
Pe viitor vom sti cum sa procedam cu urmatoarea masina(care sigur nu va fi citroen).
Cine are citroen si este multumit sa o stapaneasca sanatos cine nu are si vrea sa o cumpere eu zic ca se mai poate gandi la ceva mai bun.Acum masina a sarit de la punct 2 dinti daca sarea 3 se alegea praful de motor(la 45000km cam dubios).Ei au inceput cu motive de genul "ai traso" "ai bagat in treapta inferioara din treapta superioara" aberatii cum sa trag masina,ce este caruta.Expertul m-a sfatuit sa ii fac distributia si ca nu are rost sa deschidem un proces,nu ca nu as castiga dar dureaza cam 2 ani.Avem nevoie de masina si nu are rost.Am o cunostinta care s-a judecat cu ford 2 ani si a castigat schimbarea masini si 500000000lei daune.Totul a plecat de la un kitt de ambreiaj.Deci se poate dar dezavantajul este ca dureaza cam mult.
In concluzie la un citroen c4 de 3 ani si 45000km sa schimbi:capete de bara,regulator de aer,papilon motor,cd care sare ca nebunul,becuri cu sacosa,clima defecta,caseta de directie,baterie eu cred ca nu prea este in regula.
Va salut pe toti si va multumesc pt sfaturi.
- adrian_c
- Numar Inmatriculare: 710-B_D
Am recitit cu tristete povestea ta si imi pare sincer rau pentru toate ce ti s-au intamplat. Sper sa te orientezi catre o masina buna dupa ce vinzi C4 si sa ne tii si pe noi la curent.
Mult succes !
Mult succes !
1.6HDI 110 CP cu volant bi-masa
- Mihay
- Supermoderator
sa-l stapanesti sanatos , si daca postezi la jurnal de bord-consum diesel ai ban din oficiu

- Mihay
- Supermoderator
nu`i suportam pe astia cu dci`uri care le consuma 5l/100 km
Jurnal de Bord e o sectiune a forumului
Jurnal de Bord e o sectiune a forumului
- Mihay
- Supermoderator
- B25BUY
- Numar Inmatriculare: B-BUY
5% prin Bucuresti cu Sandero ?
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
- Mihay
- Supermoderator
hai gata ca se alege praful de topicul asta . consumurile voastre minune stiti unde sa le puneti ...
- Mihay
- Supermoderator
Cisule hai ma ce dreaq date`n fapt
sa fi sanatos ma
sa-ti traiasca dc i
- B25BUY
- Numar Inmatriculare: B-BUY
S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea ... cat mai mult !!!
dci e frate cu hdi sa stii !!
dci e frate cu hdi sa stii !!
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Trebuia sa iei unul doar cu 4 supape, ala e si mai robust. Se stie ca cu cit are mai putine supape cu atit e mai robust.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!