Sfat achizitie C4 Coupe VTR

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
wonka jr.
Marca si model masina: Citroen DS3 1.6 hdi 92 cp
Numar Inmatriculare: GL 88 WNK

Re: Sfat achizitie C4 Coupe VTR

Mesaj de wonka jr. »

te inseli. legea a fost suspendata pana la 31 decembrie. de la 1 ianuarie nu platesc taxa de poluare doar automobilele cu motoare euro 5.
DS3 1.6 Hdi 92cp, 30.000km Imagine
ex DS4 So Chic 1.6 VTi 120cp, 67.110 km Imagine
ex C2 VTS 1.6i 125cp, 107.344 km Imagine
ex C4 Coupe VTR 1.6 Hdi 110cp, 216.164 km Imagine
anne
Numar Inmatriculare: B-62-HGU

Mesaj de anne »

uite, pe acest site cica e un calculator de taxa http://www.autobizz.ro/taxa-inmatriculare.php" onclick="window.open(this.href);return false;
desi sunt femeie si nu ma pricep nici pe departe la masini ca si colegii meu de club, daca imi permiti o recomandare, ca sa nu spun sfat, un coupe 110 cp benzina este cel mai bun. Este suficient ca si dotari (pt 110 cp masina mea a fost cumparata cu mai tot ce trebuie pe ea) dar si trage mult mai bine fata de un disel. Consumul nu e mare, iar masina e impecabila. Eu pe 30 martie fac 3 ani cu ea si nu i-am facut nicio reparatie, nici minora........ nici majora la motor si piese (doar la caroserie ::P ).
CITROEN C4 coupe VTR 1.6i 110 CP neagra
B-62-HGU cu stiker
Citroen C3
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

mie motoru' pe benzina de 110 cai mi se pare complet nepotrivit pentru greutatea masinii. la asta se adauga si cutia de viteze etajata complet necorespunzator. asadar, dupa ce ca are mult de tras (chinuiala maxima cu cuplu infim la turatii mici si medii), se mai si tureaza in draci la viteze extraurbane ... daca poti pune mana pe un 1.6 hdi, fie el si de 92 de cai, ala e!

LE: pe de alta parte, actualu' 1.6, care e o unitate moderna, pe care's utilizate tehnologii tot din secolu' trecut, da' macar mai de la sfarsitu' acestuia, gen distributie variabila, scoate consum (din ce-am citit pe forum @ topicul dedicat) mult mai bun urban. probabil si pe autostrada e mai ok. da' tot dieselu' ruleaza

LLE: depinde si cum si cat mergi cu masina - motoru' pe benzina e mai silentios (relanti + maxim 2500 de ture), face mai misto la retrogradari "violente", si scoate un sunet mai placut la turatii ridicate. daca asta cauti la o masina, dieselu' e no-go, da' pe de alta parte gandeste-te ca vorbim de 110(sau 122) de cai / 1350 de kile, nu de 500 de cai / 1 tona ...
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
Numar Inmatriculare: B 21 YKO

Mesaj de LiViUPimP »

Salut si eu ma aflu intr-o situatie asemanatoare.
Am semnat vineri actele cu ATS pentu un Citroen C4 Coupe 1.6 122Cp benzina, modelul VTR la care am aducat pachetul Confort si pachetul Design culoare Alba. Stiu ca multi considera aceasta culoare banala dar am inteles ca arata foarte bine cu pavilionul vitrat negru(sper sa ma sustineti).
Si eu am primit un termen de livrare de 3 luni dar am inteles ca masina ajunge cam in 2 si ei isi iau o marja de eroare de o luna in cazul in care apar complicatii.
In legatura cu tichetele rabla cauta pe net si vei gasi cu siguranta. Eu am gasit intr-o zi toate trei am dat 4700 Ron pe toate dar am negociat ceva. Ai grija sa primesti toate actele aferente si o sa fie ok.
In rest sper ca am facut o alegere buna, oricum din punct de vedere al pretului sigur a fost(4500reducere+2700tichete remat)
Astept cu nerabdare sa ma alatur clubului imediat cum imi vine masina.
-----------------------------------------
C4 Coupe 1.6 122Cp Alb cu pavilion
B 21 YKO
anne
Numar Inmatriculare: B-62-HGU

Mesaj de anne »

sa fie intr-un ceas bun, stiu ca acum esti nerabdator si o sa treaca greu timpul pana soseste masina dar cred ca intr-o luna o ai. Asa mi-au spus si mie cand am cumparat-o ca dureaza 3 luni, dar dupa 32 de zile a venit.
CITROEN C4 coupe VTR 1.6i 110 CP neagra
B-62-HGU cu stiker
Citroen C3
luciani
Numar Inmatriculare: IL 84 VIS

Mesaj de luciani »

inca o chestie care nu imi da pace : nu-s sigur ca ma incadrez in promotia asta pana la 31 martie de 4500 discount. Are careva vreo idee de promotia pe luna urmatoare? Vreo informatie scapata din interiorul lu citroen ( nu de alta dar mi-ar parea extrem de rau sa pierd 4500 euro - ar insemna sa ma indrept spre altceva si nu-mi place ).

Imi zice si mie careva care e treaba cu suspensiile la c4 ... am inteles ca-s rigide rau. Ma intereseaza si garda la sol si cum se comporta masina pe drumurile noastre.
LiViUPimP

Mesaj de LiViUPimP »

Eu urmaresc de vreo 2 luni masina asta si promotia a fost reactualizata lunar..deci probabil o sa fie si luna viitoare trebuie sa intrebi la ATS.
B 21 YKO
luciani

Mesaj de luciani »

Ala de la ATS zicea ca de abia de la 1 o sa stie de promotia pe luna aprilie ( mai mult ca sigur ca are o idee dar nu vrea sa zica - tine pentru el ). Acum observai ca a mai crescut promotia cu inca 200 de euro ( pare-mi-se ca au actualizat astazi ). Si eu urmaresc de ceva vreme dar sunt cu sufletu la gura pana ma hotaresc si semnez actele.

Off: Am vazut azi un c4 coupe superb pe cheiu dambovitei ( negru ) ,,,, :love4: mai ca imi venea sa ma dau jos din accentu meu sa ma urc la om in masina ... cred ca l-am cam speriat ( spun asta pentru ca nu prea intelegea de ce ma tot holbez asa la masina) .
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

c4 II urmeaza sa fie lansat la sfarsitul lui 2010 asa ca banuiesc ca discounturile vor continua si in aprilie , asa se intampla la sfarsit de cariera... Desre suspensii nu ai de ce sa iti faci griji, tu iti cumperi facelift si sunt altele , mult mai "linistite" ca antefacelift . e o alegere f buna la banii pe care-i dai . S-o stapanesti sanatos
DriverX
Numar Inmatriculare: B-61-CHA

Mesaj de DriverX »

Din ce stiu sunt 2 modele diesel cu aprox. 110cp:
- 1560ccm 80kW (109PS) cu FAP
- 1560ccm 81kW (110PS) fara FAP
Citroen C4 VTR 1.6 HDi 16v 110cp
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Si mai e si cel de 92 cai, tot 1.560 ccm.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
LiViUPimP

Mesaj de LiViUPimP »

Nu a fost marit pretul era o gresala pe site sau asa mi-a spus mie baiatul de la ATS. Si eu am dat cu 200 de euro in plus fata de pretul de pe ats.ro. Cu cine ai vorbit de la ATS baneasa? ti-l recomand pe Marius Iamandi e foarte de treaba.
B 21 YKO
luciani

Mesaj de luciani »

e careva dispus in bucuresti ( de preferinta zona sud ) sa ma dea si pe mine cu un c4 coupe si sa imi arate + -uri si - -uri la cald pe masina lui? Cer chestia asta ca nu stiu cat de edificator va fi test drive-ul facut de mine sambata? Vreau sa vad o masina cu ceva km la bord ( banuiesc ca voi testa una cu km putini si mi se va parea totul roz).
Mentionez ca prea multe teste nu am facut la viata mea ... La ce anume ar trebui sa ma uit?

LE: Exact cu Marius Iamadi am vorbit si eu. Pot sa-i fortez mana :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: sa mai scape cativa euroi? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Si mie mi-a facut o impresie buna.
DriverX
Numar Inmatriculare: B-61-CHA

Mesaj de DriverX »

vlad scrie:Si mai e si cel de 92 cai, tot 1.560 ccm.
corect.. insa eu ma refeream la modelele cu aprox. 110cp
cel de 92cp din ce cunosc nu are FAP
Citroen C4 VTR 1.6 HDi 16v 110cp
LiViUPimP

Mesaj de LiViUPimP »

Ma nu cred ...eu am impresia ca nu pot face mai mult de promotia de 4500 de euro care e acum la acest model..Din ce am inteles eu si pentru aceastaa promotie ei cer intai aprobarea de la citroen romania.
B 21 YKO
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”