Indrumare pentru o reparatie la capota....

Scrie răspuns
ADN

Indrumare pentru o reparatie la capota....

Mesaj de ADN »

Ma bucuram ca sunt pe cale de a rezolva problema cu stopul din eleron :D si m-am trezit cu o alta surpriza...
Capota C4-ului meu a incetat sa mai functioneze adecvat si astfel am ajuns ca de la 90-la 150 h sa danseze pe botul C-ului meu :(
Am deschis capota am tras de "teava" care intra in incuietoare... si am vazut ca se misca destul de rau... Piciorusele par desprinse intre capota si ranforsare.... Am incercat cu putin mastic... a tinut cateva zile si apoi a cedat iar....
Sunt singurul cu problema asta ? :? Are cineva o idee pentru remediere sau sa incerc o capota noua? Daca merg la Ats parca vad ca imi spun: trebuie sa comanzi intreg botul masinii" :)) Un tinichigiu, sudura in argon (e din aluminiu ) si alta solutie nu am gasit...
Astept o recomandare ....

Multumesc
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Re: Indrumare pentru o reparatie la capota....

Mesaj de Aiurica »

sunt o gramada de solutii adezive epoxilice care te pot ajuta.
poxilina.....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Mesaj de simply the lex »

Poxilina e casanta si nu cred ca suporta efortul la care e supusa cand inchizi capota,fie si cu atentie
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
Aiurica

Mesaj de Aiurica »

atunci sunt rasini epoxi care sunt elastice.
eu personal nu cred ca se va dezlipi poxilina daca cureti bine suprafetele si dai capota jos pt a lipi invers.
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Mesaj de simply the lex »

Am coborat sa ma uit la robotzel,e cam nasol sa reusesti cu vreo solutie sa faci priza cum trebuie iar daca reusesti asta,tre sa dai capota jos exact cum zice si relu.

Vezi ca pe interiorul ranforsarii capotei "sarma" sau "tzeava" aia e prinsa printr-un alt ranfort(ambutisat) de tabla care la randul lui vine prins pe ranforsarea capotei prin cateva nituri.

Daca nu reusesti cu vreo rashina or something incearca sa prinzi cu niste hold-shuruburi sau nituri-pop acea placuta(ranfort) de ranforsarea capotei.Asta daca sarma aia se misca cu totul,daca se misca individual de placuta aia,tre sa ne gandim la altceva...
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
ADN

Mesaj de ADN »

Maine o dau jos ... si incerc sa vad unde este buba si revin cu poze... m am atasat de ea :)) nu vreau sa o schimb :(
Sunt 2 motive pentru care nu cred ca rezista...
1 Temperatura destul de ridicata ... chiar daca e in bot... la mers incet( oras.. unde merg eu mult) e un risc mare sa se incinga ... din acest motiv am incercat masticul... ca nu e asa moale ...
2 La viteza ... e forta fff mare la care trebuie sa reziste... si nu cred ca e asa tare rasina... plus ca depinde ce e defect.. daca e doar "sarma" aia ca si contact rasina sigur nu rezista ... daca sunt si placutele au suprafata mare de contact ...

Revin cu poze si vedem ...
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Eu mi-am prins 2 urechi de la protectia termica de la turbo cu Poxilina. Are peste 1 an de cind e asa si nu s-a rupt si poxilina e tot la fel. Daca nici acolo nu e temperatura ... atunci unde mai e. Vibratii cit incape si la fel tot tine. Poxilina recomand cu incredere. Totul e sa poti sa o palici. Asteptam pozele.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
Aiurica

Mesaj de Aiurica »

ca fapt divers la C4 nu trebuie sa faceti semne pt a remonta identic capota.....ea are puncte fixe de montaj.
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”