problema scaun sofer!

Mihay
Supermoderator

Re: problema scaun sofer!

Mesaj de Mihay »

despre asta vorbeam : http://bash.craiovaforum.ro/top50/" onclick="window.open(this.href);return false; :mrgreen:
basy
Praz Racing Team

Mesaj de basy »

Mihay scrie:bashed scrie pe tine ca vad ca-i stiti de frica :mrgreen:
E atat de popular incat aflam de la tine, dar e bine de stiu de el. :lol: :ok :glasses
Citroen C4 Coupe 1.6 HDI 110 alb
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

sa caut prin arhiva mess sa vad daca am ceva compromitator cu tine :mrgreen:
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

http://cgi.ebay.fr/Citroen-c4-interieur ... otohosting" onclick="window.open(this.href);return false;
suntaldracu
Numar Inmatriculare: b 64 rjt

Mesaj de suntaldracu »

Salut...si eu am la fel o problema cu scaunu soferului...se rabateaza doar in fata ...sina e ok..merge fata spate...numa k spatarul se da doar in fata(rabateaza sa iasa cineva din spate ) pe spate daca vreau sa il las nu merge... :cry: si la felll...e stricat pe stanga...cand pun frana se da pe fata cam 2-3cm si este fff enervant...si cand accelerez la fel se da pe spate...ce as putea sa fac...un numar de telefon...un id de mess de la cineva care stie...platesc :mrgreen: numa sa il fac...MULTUMESC MULT !!!
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

nu e nevoie sa postezi aceasi intrebare in mai multe topicuri. daca e cineva care stie rezolvarea iti va spune si daca scrii intr-un singur loc. imi suna cunoscuta problema ta. cauta pe aici pe forum parca a avut cineva
bogdans
Numar Inmatriculare: DJ 16 VTR

Mesaj de bogdans »

eu am avut aceste probleme! sinele le am schimbat ca nu se puteau repara,iar spatarul se repara,trebuie desfacut la citroen in service,cel putin in craiova acum au habar cum se face,scapa o siguranta-nu mi este clar ce si cum,dar asta la spatar se repara fara inlocuire!din cate am mai citit la unii problema cu spatarul s a rezolvat de la sine,mie mi l stricasera in service cand l au dat jos pentru treaba cu una din sine dusa!si nu am plecat pana nu l au facut complet:D!sfatul meu este sa cumperi un scaun din dezmembrari si sa l inlocuiesti,poate se nimereste si tapiseria,oricum se schimba foarte usor ca nu e cusuta este prinsa in niste cleme!imi pare rau pt ce ai patit...numai eu stiu cat am patimit!norocul a fost ca in service aveau un scaun stricat cu sinele bune...care oricum costa destul!
C4coupe1.6i gris.fer.VTRpp.Resolfen.17"OE
cpv_13
Numar Inmatriculare: VL 21 CPG

Mesaj de cpv_13 »

o problema cu scaunul am si eu: ma deranjeaza foarte tare cadrul de la sezut in partea din stanga. Mai exact, la drumuri lungi, ma doar pulpa in partea din exterior din cauza cadrului.
C4 Berlina - Rosu Lucifer
1.6 HDI 92 CP
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

pai inseamna ca ai o problema tehnica de simti cadrul scaunului.in sensul ca s-a tocit prbl buretele.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Motzoi C4
C4 Ya Yo
Numar Inmatriculare: PH-60-SMC

Mesaj de Motzoi C4 »

Am si eu o problema asemanatoare: sa va explic. ieri am plecat cu masina full de bagaje, bancheta din spatele scaunului de la sofer rabatata, bagaje si colo si colo. Cand am vrut repun scaunul pe pozitie, spatarul nu se ducea pana la capat, asa ca am fortat un pic si l-am impins.

Mare greseala: acum nu mai merge sa reglez spatarul scaunului din maneta aia de mai jos, a ramas intr-o pozitie de te doare capu, zici ca sunt taximetrist din ala de se uita prin volan. De rabatat, din clema de pe spatar merge, ca sa intre lumea in spate. Merg sinele, merge tot, doar spatarul din maneta aia de la imbinare nu mai merge sa il reglez. Apas pe ea si nimic...Mai mult, partea din dreapta a scaunului se balanseaza un pic, deci nu e prinsa ca lumea pe pozitie... HELP
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Torsioneaza si bruscheaza usor spatarul. La mine cind se bloca nu mai puteam sa il rabatez si dupa o rotire usoara a spatarului isi revenea.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
alexc4
Numar Inmatriculare: B 688 SKN

Mesaj de alexc4 »

am si eu problema cu scaunul din dreapta, spatarul se misca 2 - 3 cm in fata si in spate si nici nu il pot regla. scaunul merge rabatat si se misca bine pe sine. care ar fi solutia?
C4 VTS 2.0HDI black
ex c4 1.6 16v black in transformare
Motzoi C4
C4 Ya Yo
Numar Inmatriculare: PH-60-SMC

Mesaj de Motzoi C4 »

Demontat scaunul, taiat cadrul, reparat mecanismul, pt ca este capsulat, nu poti umbla la el decat daca il tai si sudat la loc. Asta mi s-a spus de cineva de pe clubcitroen.ro, care a mai facut la cineva.
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
alexc4
Numar Inmatriculare: B 688 SKN

Mesaj de alexc4 »

atata munca pentru reparatia unui scaun?????? mi se pare aberant sa tai si sa sudez mecanismul de acolo. chiar nu se poate repara fara demontare
C4 VTS 2.0HDI black
ex c4 1.6 16v black in transformare
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”