nu le am chiar asa de tare cu norvegiana dar maine poate reusesc sa bag si o traducere la cele cateva randuri care se vad in poza

bueyyy... fara aluzii la antenele lui relualex82 scrie:te`ai uitat si la categoria troleibuze ?commandorsteel scrie:c4 grand picasso nu este prezentat

Pai acopera tot daca vrei sa faci o chestie. Ca asa daca lasi radiatorul in pace cel mai rau lucru care se poate intimpla este ca si admisia sa-ti traga aer fierbinte, si asta nu are nici un impact pentru ca ECU iti va umbla la avans cind vede risc de detonatie.chainsaw scrie: retineti testu' de care vorbeam acu' niste luni? eu sustinand ca daca acoperi toate gaurile din bara fata, exceptand fanta mare ptr radiator, nu creste temperatura deloc, nici macar in conditii urbane?

stai ca vine acu' armata sa te intrebe cum iti permiti sa iei MB sau BMW drept constructori etalon de motoaredimabogdan scrie:http://www.amiauto.ro/brand--Total--119.html
VW, BMW si Mercedes credeti ca au ratacit numele lor pe acolo?

afla ca una din "teoriile" cu vulcanu' e ca (tineti-va bine, eu era sa cad de pe scaun) eruptia sa a fost declansata intr-un mod controlat, de nu stiu cine, ca sa aiba presa despre ce sa scrie!!!! si, cea mai tare: ca sa se dezvolte noi modele de avioane care zboara prin cenusa si sa fie eliminate de pe piata companiile de aviatie consolidate =)))))))emicald scrie:Aselenizarea nu, dar Kedys probabil ca n-a murit din greseala.chainsaw scrie:si aselenizarea, si moartea lu' Drasius Kedys !
reptilieni! sau evrei? care sa fie de vina?
![]()
![]()
![]()
Cit despre recall-ul Toyota, imi mentin parerea.
Iar vulcanul cu nume imposibil... exista niste imagini din satelit care arata ca norul ala nici macar un metru n-a fost deasupra Marii Britanii. Dar asta n-are legatura cu topicul.
News for you: presa nu stie nimic, iar in rarele cazuri in care mai stie ceva, ascunde adevarul.

Otelul e tot otel, diferenta o face chiar otelul in sine. La dacie e un otel ordinar pe linga cel de C4 care e un otel mai dur.Juliu scrie:3 - otelul este tot otel. Ca este diferit setupul, tehnologia trenul de rulare deja o dam altele