GRATIS, MOCA, adica fara bani
Reguli forum
1.Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice
5. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
6. Pentru a se evita diferite situatii neplacute, utilizatorii care NU au un minim de 50 de POSTURI nu pot posta in aceasta sectiune a bursei, anunturi de VANZARE. Daca totusi un utilizator posteaza, topicul va fi sters!
7. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
1.Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice
5. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
6. Pentru a se evita diferite situatii neplacute, utilizatorii care NU au un minim de 50 de POSTURI nu pot posta in aceasta sectiune a bursei, anunturi de VANZARE. Daca totusi un utilizator posteaza, topicul va fi sters!
7. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
Re: GRATIS, MOCA, adica fara bani
si eu am de dat 5 L de amestec antigel + apa distilata ... am schimbat in iarna tot lichidul de racire si asta mi`a ramas...
-
joeadrianblack
2 anvelope...
una e bunicica, (parerea mea este ca mai tine vara asta lejer). are un petec reparat la vulcanizare, inca are carne, nu are crapaturi
celalalt e prastie, rugamintea mea este cine-l ia pe primul sa-l ia si pe al doilea si sa scape de el cum poate.
Oferta este valabila pana Joi seara, (zona Iancului -> Muncii)... doar dupa orele 18:30

una e bunicica, (parerea mea este ca mai tine vara asta lejer). are un petec reparat la vulcanizare, inca are carne, nu are crapaturi
celalalt e prastie, rugamintea mea este cine-l ia pe primul sa-l ia si pe al doilea si sa scape de el cum poate.
Oferta este valabila pana Joi seara, (zona Iancului -> Muncii)... doar dupa orele 18:30

- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
- ingfrancisc
- Marca si model masina: C4 Picasso, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: TM04DVF
salut Chainsaw,chainsaw scrie:am io unu', da' e terminat ... ai nevoie de ceva din el? motorasu' de exemplu cred ca e bun, si "sticla" din fata (care am inteles ca e imposibil de etansat inapoi daca o dai jos) e de asemenea in stare ok ... in rest e useless, eu voiam sa mi-l fac lampa de birou
as avea eu nevoie de el, in oricce stare ar fi pentru ca vreau sa vad cum pot "strecura" pe la becul de pozitie o fibra optica si nu vreau sa fac experimente pe al meu. Daca mai poate fi reparat si folosit pe masina pastreaza-l pentru cine va avea nevoie ... daca e prea stricat si nu-ti trebuie il vreau eu.
Deci, daca ai timp du-l la un curier (fanCourier sau Cargus) si evident platesc eu transportul cand ajunge aici.
Datele sunt:
Popescu Francisc, Timisoara, 0721832730 (cu ridicare de la sediu curier)
C4 Picasso, 1.6 HDI 109 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
- wonka jr.
- Marca si model masina: Citroen DS3 1.6 hdi 92 cp
- Numar Inmatriculare: GL 88 WNK
l-am luat eu
- ingfrancisc
- Marca si model masina: C4 Picasso, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: TM04DVF
-
joeadrianblack
Anvelopele sunt disponibile pana JOI seara... nimeni?
e moca...
-
anne
- Numar Inmatriculare: B-62-HGU
CITROEN C4 coupe VTR 1.6i 110 CP neagra
B-62-HGU cu stiker
Citroen C3
B-62-HGU cu stiker
Citroen C3
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Joi vii in Bihor ? Imi poti aduce pe cel mai bun ?
-
joeadrianblack
@vlad... oricat de mult mi-as dori sa te ajut nu pot. Ma duc la nunta in zona (plec Vineri la 4 dimineata), 4 persoane + 1 pisica + bagaje (tzoale) de nunta
si n-am spatiu...
si nu mai am spatiu nici in balcon (sotia a facut sera de flori) sa-l tin pt data viitoare.
l-as fi dus la bunicul in sat pe caruta
sa aiba si el Energy Saver (sa nu mai consume calul atata) dar n-am spatiu... 
Curier?
si nu mai am spatiu nici in balcon (sotia a facut sera de flori) sa-l tin pt data viitoare.
l-as fi dus la bunicul in sat pe caruta
Curier?
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Am inteles. La curierat nu se merita. Poate i-l trebuie cuiva care e din Bucuresti.
- liviu_smup
- Numar Inmatriculare: DJ 09 DDT
Am luat eu anvelopele!
Multumesc joeadrianblack pentru anvelope.
Imi vor prinde bine!
Multumesc joeadrianblack pentru anvelope.
Imi vor prinde bine!
It's nice to be important but is more important to be nice!
-=1.6HDI, 2005, berlina minunata=-
-=1.6HDI, 2005, berlina minunata=-
-
anne
- Numar Inmatriculare: B-62-HGU
am si eu o curiozitate baieti...ce faceti voi cu anvelopele uzate?!
Gestul proprietarului e minunat, insa viitorului "proprietar" la ce ii folosesc???? 
CITROEN C4 coupe VTR 1.6i 110 CP neagra
B-62-HGU cu stiker
Citroen C3
B-62-HGU cu stiker
Citroen C3
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Eu cred ca le i-a ca sa le foloseasca...
Tu ce crezi ?
Tu ce crezi ?
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
bai cataline, te rog nu mai posta in topicul asta....
ptr ca atunci cand vad ca ai postat aici la "moca" ma astept sa zici ca-ti dai masinuta aia radio-comandata
deci... ptr binele nostru, abtine-te
ptr ca atunci cand vad ca ai postat aici la "moca" ma astept sa zici ca-ti dai masinuta aia radio-comandata
deci... ptr binele nostru, abtine-te
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)