o sa pun niste poze gen albitul dintilor : inainte si dupa
C4 by rado
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
-
rado
Re: C4 by rado
Gata , am reusit si cu arcurile..tocmai am achizitionat niste APEX-uri de la Coasta , acum sa vedem unde le pun sa o mai dau jos de pe catalige ..ca parca e off road cu arcurile alea normale ..iar apoi sunt curios daca ma tin pe mine rinichii
-
rado
eh..am rezolvat si cu arcurile
..foarte multumit si de look si stabilitate(testata chiar azi pe un drum bucuresti sibiu and back) am zis ca pun niste poze poate isi mai fac si altii o idee..eu chiar as fi avut nevoie de asa ceva inainte sa le iau ...
so..sa incep cu arcurile..diferenta intre cele de serie si apex-uri :

masinuta inainte :

si dupa

so..sa incep cu arcurile..diferenta intre cele de serie si apex-uri :

masinuta inainte :

si dupa

-
rado
cateva vorbe despre montaj : la chip tuning , baietii foarte de treaba , 2 mil toata distractia ..iar oamenii chiar stiau ce fac ..ca si curiozitate m-am dus ca tot omu` sa ii fac geometria dupa , si acolo mi se spune ..nu avem ce regla ..totul e ok..si am platit numai constatarea..am ramas cu gura cascata ..probabil totul a fost pus exact la fel la loc ..sau nu imi explic
- ca si stabilitate ...curbe ce inainte le luam cu 90 pe valea oltului acum 100-110 fara tangaj la masina .
- ca si confort..ce sa zic ..se simte cam tare orice denivelare..dar oricum nu iau gropile la rand de felul meu..si oricum am de gand sa pastrez jantele de 16
si poze cu produsul final ..ca am uitat sa pun prima data

- ca si stabilitate ...curbe ce inainte le luam cu 90 pe valea oltului acum 100-110 fara tangaj la masina .
- ca si confort..ce sa zic ..se simte cam tare orice denivelare..dar oricum nu iau gropile la rand de felul meu..si oricum am de gand sa pastrez jantele de 16
si poze cu produsul final ..ca am uitat sa pun prima data

- Mihay
- Supermoderator
-
rado
da..ai dreptate..cu toate ca gasisem la pilot tuning la pitesti 1,5 mil dar trebuia sa iau arcurile de la ei
..si nu mi-a convenit..
acum ca am vazut cu ce se mananca chiar merita banii ..adica nu e munca simpla..cel putin pe fata..
a..si inca ceva...am facut azi un drum pana la sibiu si inapoi si am avut un consum de 8% cu toate ca a fost alergata rau de tot ...eu in mod normal aveam cam 10% consum mediu ...chiar sa scada consumul pentru ca scazut inaltimea?..la tine s-a simtit la consum?
acum ca am vazut cu ce se mananca chiar merita banii ..adica nu e munca simpla..cel putin pe fata..
a..si inca ceva...am facut azi un drum pana la sibiu si inapoi si am avut un consum de 8% cu toate ca a fost alergata rau de tot ...eu in mod normal aveam cam 10% consum mediu ...chiar sa scada consumul pentru ca scazut inaltimea?..la tine s-a simtit la consum?
- Exosphere
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi
Arata super ok acum. La mine insa incap 2 telefoane mobile
, asa ca nu cred ca-i suficient 35mm
Voi opta pentru mai mult.
Nice!
Nice!
C4 coupe Rouge Aden - 122 cai frumosi
- kanyewest
- UFO!
- Numar Inmatriculare: PH 23 UFO
-
rado
sa stii ca e destul de dura si cu 35...pentru mai mult sa iti pregatesti si rinichiiExosphere scrie:Arata super ok acum. La mine insa incap 2 telefoane mobile, asa ca nu cred ca-i suficient 35mm
Voi opta pentru mai mult.
Nice!
- Exosphere
Nu prea ma intereseaza confortul. Ma zdruncina si acum, m-am obisnuit 
C4 coupe Rouge Aden - 122 cai frumosi
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
nu cumva lasi masina zilnic pe floreasca la Oracle?
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
rado
nu zilnic..dar din cand in cand o mai las acolo ..alte ori vin cu alta de la job si o las in subsol..pe asta nu am voie sa o bag in subsol 
-
rado
am abandonat subiectul jante de la oz , m-am indreptat catre mak xlr , care fie vorba intra noi sunt doar cu cateva sute de grame mai grele..
ideea e ca m-am gandit sa fac masa suspendata cat mai mica si deja mi-am achizitionat gume pirelli pzero nero 205/55/15 , 9,1 kg /buc (asta mi-a dat producatorul) ..sunt cele mai usoare la acesta dimensiune..si cantarite de mine pe un cantar ordinar a iesit 9 kg /buc ..deci nu m-au mintit
jantele xlr iceblack le-am comandat deja : 6,8 kg /buc ..
inca nu stiu cat atarna jantele standard 16" cu cauciucuri standard (banuiesc ca inspre 21 kg) deci am sa am o scadere de vreo 5 kg pe roata ..deci dupa formula 1kg de masa suspendata 6 normala ..ar veni ca o usurez cam cu 120 kg...de abia astept sa ajung asi jantele si pun si poze
ideea e ca m-am gandit sa fac masa suspendata cat mai mica si deja mi-am achizitionat gume pirelli pzero nero 205/55/15 , 9,1 kg /buc (asta mi-a dat producatorul) ..sunt cele mai usoare la acesta dimensiune..si cantarite de mine pe un cantar ordinar a iesit 9 kg /buc ..deci nu m-au mintit
jantele xlr iceblack le-am comandat deja : 6,8 kg /buc ..
inca nu stiu cat atarna jantele standard 16" cu cauciucuri standard (banuiesc ca inspre 21 kg) deci am sa am o scadere de vreo 5 kg pe roata ..deci dupa formula 1kg de masa suspendata 6 normala ..ar veni ca o usurez cam cu 120 kg...de abia astept sa ajung asi jantele si pun si poze
- Exosphere
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Cred ca a vrut sa zica 16
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
-
rado
scuze ..pe 16