am un 1,6 hdi 110 caluti de vro 2 ani si cu 55000 km pe bord.pana aici toate bune si frumoase.masina merge impecabil desi o birjaresc in draci nu ma uit nici la consum si nici la gropile in care dau si nici la intervalul reviziilor
singura problema cu ea este ca nu are loc lumea de masina pe strada.in 2 ani de zile in afara de plafon am schimbat toata tabla de pe ea:aripi spate/fata,bara fata /spate,ambele oglinzi ,capota plus ceva geamuri.nu imi vine sa cred cat ghinion pot avea de parca as fi castigat masina la loto(nici un eveniment rutier nu a fost din vina mea)...chiar un individ din service imi sugera la un moment dat ca daca schimb si plafonul sa merg la R.A.R. sa ii schimb anul fabricatiei
in fine
la ultima reparatie am schimbat bara fata si aripa pe STANGA. dupa ce am plecat din service am observat ca nu imi merge semnalul DREAPTA pe fata si in oglinda de pe DREAPTA(pe spate imi merge semnalul). am oprit la prima benzinarie cumparat becuri,schimbat becuri dar sufletu...
ma intorc in service si verdictul este ca cica nu ajunge curent in mufa care intra in far.mentionez ca pozitia si faza scurta si cea lunga imi merg.dupa cateva ore de "investigatii" si de mocheta scoasa si mers pe fir au ajuns pe undeva pe sub bord.
VERDICT: trebuie schimbata nu stiu ce placa din cutia de sigurante care este undeva pe la 20 mil. doar piesa iar montajul alte cateva milioane si asta facut doar de un baiat dibaci si meserias pt ca este lucrare grea si de finete.asta se intampla acum 2 saptamani
saptamana trecuta STUPOARE: pt 3-4 zile mi-a mers semnalul apoi si-a dat duhul iar
ce mi se pare ciudat este faptul ca atunci cand deschid masina imi licare semnalul