"Greierasii" - Mic ghid de identificare&ucidere

Scrie răspuns
bizkit1

Mesaj de bizkit1 »

http://www.youtube.com/watch?v=9GL_mE6dhws

Daca as face la fel cred ca i-ar sari si usile din balamale :D

Inca ceva aveti idee ce cheie trebuie ca sa desfaci portiera..daca e imbus ce marime trebuie sa fie??
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

avem pe aici un tutorial de desfacut panouri usi
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

:lol:
mda...confuzie :shock:
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
bizkit1

Mesaj de bizkit1 »

Cum se face insonorozare...sau ceva de ganu asta....am auzit ca nu o sa se mai auda nimic si plus ca nici de afara nu o sa mai fie zgomotos.
bizkit1

Mesaj de bizkit1 »

AM fost azi dimineata la service si mi-au facut usa. Am stat sus in sala de asteptare si masina a fost chiar sub mine. Nu stiu cat de bine au facut-o da ce am vazut este ca au pus niste carpe pe acolo sa izoleze zgomotele. Acum sa vad cat ma tine si ma astept si la alti greieri :D Oricum deja ma obisnuiesc cu ideea sa merg in fiecare zi la service.....e superb sa incercati si voi :D
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

Dooooamne fereste!!! :lol:
Este frumos acolo la ei la service dar vreau sa ajung mai rar decat la spital...mult mai rar.

:lol:
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
bizkit1

Mesaj de bizkit1 »

Azi am fost din nou la service..ala din Baneasa...cu problemele: jocuri geamuri si un trancanit dreapta sub masina. In fine m-am luat de ei tare sa mi-o faca si am stat langa mecanici cand au urcat-o pe nu stiu ce rampa de testat vibratiile..ceva de genu` asta. Am tras cu urechea cand vorbeau intre ei si spuneau ca "e de aici...tralalalala'. In fine dupa 2 ore jumate vine omu la mine sa imi zica, ca masina nu are absolut nimic. M-a ametit cu niste scheme pe calculator cu usile de la C4 ca domne asa sunt geamurile ca au jocu ala..in fine am zis bine. Am intrebat daca au facut si zgomotul din dreapta jos si mi-a zis ca nu a avut nimic. In fine iar am zis bine....mi-am zis ca domne sunt eu prea prost si aud zgomote. Am plecat si am sesizat ca nu mai face in dreapta acolo....deci nu inteleg ce ii era omului atat de greu sa imi fi zis ca au reparat??? Trebuia sa imi zica, ca nu are nimic sa cred ca sunt nebun. :|
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Welcome to the real world :lol:
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

shomoyoque scrie:Doamne ajuta!

Ca semnalmente la ex-greierul meu mentionez:

- zgomot ca un ticait exact pe la mijlocul portierei in partea de sus
- zgomot tip "plici-plici" :oops: (un fel de scartzit) atunci cand apasam usor pe masca de la portiera. Foooooaaarte deranjant!

Acum totul este mult mai bine strans si nu se mai aude nici un zgomot. E drept ca de ieri pana azi nici nu avea ce sa se intample. Sa vedem!
Mdaaaa....... Si ce bucuros eram eu, ce optimist si cu cata incredere vorbeam...<<Acum totul este mult mai bine strans si nu se mai aude nici un zgomot>> auzi...
Nici macar o luna nu a tinut bucuria mea cu greierul pe care l-am crezut a fi sucombat. De vreo doua zile scartzie iar in legea lui in portiera stanga....Si m-am purtat frumos, n-am dat muzica foarte tare, am ocolit cat am putut eu gropile, n-am trantit usa tare asa.......Nici o sansa.... :cry:
regedit

Mesaj de regedit »

si eu am o mica zbarnaiala in usa stanga ... (poate si in dreapta dar nu aud pana acolo) si un troncanit la hayon. Sper sa le rezolv la vizita de un an (si ceva) care e prin mai.
KereKash_KRK
Dracusor

Mesaj de KereKash_KRK »

bizkit1 scrie:. Am plecat si am sesizat ca nu mai face in dreapta acolo....deci nu inteleg ce ii era omului atat de greu sa imi fi zis ca au reparat??? Trebuia sa imi zica, ca nu are nimic sa cred ca sunt nebun. :|
Pai cred ca e mai simplu sa zica asa, poate nici omu nu stia daca l-a reparat sau nu si asa iese bine oricum ar: daca nu l-a reparat tu esti nebun ca auzi lucruri, daca l-a reparat bravo lui.... simplu
C4 coupe 1.6i 16v 110cp iridis B.61.KRK
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

Eu m-am convins cum e cu greierashii ashtia. :(
Cred ca in proportie de 80% apar din cauza drumurile execrabile pe care (suntem nevoiti sa) mergem. Cand mergi pe un drum aparent ok, dar cu valuri valurete gropite sentulete si te zbalangane in interior de zici ca esti in rollercoaster cum naibii ca la un moment dat (fie si dupa doua-trei luni) sa nu apara si greierashii....
Sunt absolut sigur ca daca eram cu masina in Anglia sau Germania...greierashii deveneau o specie din insectar si atat....
regedit

Mesaj de regedit »

multe din problemele unei masini sunt cauzate de drumuri, ce-i drept .... dar la alte masini acestea nu apar datorita unui finisaj mai bun, sau a utilizarii unor materiale calitativ superioare sau a unor solutii mai ingenioase. asa e ...n-ai cum sa-i acuzi pe francezi ....ca nu au remediat nici in lotul asta "greierasii" pentru ca la ei in franta ... probabil nu apar .... dar totusi ei vand masini si in romania asa ca ar trebui sa mai vada si ei niste rapoarte de service.
bizkit1

Mesaj de bizkit1 »

mai omule tu crezi ca io-s singurul care merg cu probleme dastea? Gandeste-te ca poate ce se auzea acolo era tot din cauza lor...ce putea sa imi zica...ca colegu cutare a uitat sa stranga un surub. Sa fim seriosi!
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”