nu a fost cazul de dauna totala.
eu abia plecasem de la semafor(am fost primul si foarte grabit tipic pt un bucurestean

) cand tirul a intrat in mine din partea stanga. nu cred ca a avut mai mult de 20-30 de km la ora.impactul efectiv nu a fost atat de mare drept dovada ca nu am avut stalpi indoiti sau mai stiu eu ce la structura masinii.dor plastice sparte ,tabla indoita si geamuri sparte. in primele secunde nici nu am stiut efectiv ce s-a intamplat. la inceput s-a intunecat in masina a urmat bubuitura si pt cateva secunde zgomot infernal de cauciucuri taraite pe asfalt si un sunet strident de tabla care se freaca de alta tabla.
problema cea mare a fost ca totul nu a durat o fractiune de secunda asa cum se intampla la majoritatea accidentelor ,bum si gata... totul a durat cateva secunde bune pana s-au oprit masinile.
dauna a fost undeva la 200 de milioane si am facut-o pe casco.
individul desi avea RCA la allianz polonia nu mi-a fost de nici un folos. chiar daca cei de la nr. de telefon pt romania de pe cartea verde m-au indrumat catre cei de la allianz romania,acestia din urma mi-au dat un flit ordinar trimitandu-ma in varsovia sa imi repar masina(nesimtirea tipica unui lucrator din servicii).asa ca i-am lasat pe cei de la casco sa isi bata capul cu invatarea limbii poloneze