Thread pentru mici intrebari

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
Scrie răspuns
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Re: Thread pentru mici intrebari

Mesaj de chainsaw »

ptr ca suntem un popor de oameni inteligenti si dezlegati la cap, codu' nostru fiscal e conform.

astfel, daca eu am 3 amenzi "neplatite" (nu gasesc chitantele vietii), nu pot instraina un bun, CHIAR DACA impozitu' pe acel bun e platit, si chiar daca persoana caruia i-l instrainez n-are niciun fel de datorie. INCREDIBIL.

is there a workaround?! orice, astept sugestii ...
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

E o smecherie la CEC, sa te duci si sa iti dea copie dupa chitanta! Dar nu stiu sa ti zic cat dureaza sau cat iti rupi nervii
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
chainsaw

Mesaj de chainsaw »

stiu ca amenzile le-am platit ori la cecu' de langa mine, ori la posta. la posta mi-au zis ca tre sa fac nush ce cerere, in scris, ptr fiecare amenda, si sa cunosc EXACT data la care am platit-o. si ca dureaza o luna, in cel mai bun caz. toate astea zise printre hohote de acea draguta functionara, in timp ce eficienta postei romane era cel mai bine exemplificata de zgomotu' imprimantelor cu ace din 1904.

cecu' era inchis deja, o sa incerc maine, ca fiind privatizati, poate n-au tocmai vid intre urechi.

situatia e cam asa, m-as mira sa urmareasca cineva pana la capat :lol: :
fix acu' un an, mi-am vandut citroenu' BX. am facut un contract "la misto", pentru ca omu' n-avea cum sa inmatriculeze pe urma masina pe numele lui (mai precis nu avea cum sa obtina certificatu' de autenticitate de la RAR), masina neavand ITP, si nici serie pe motor. omu' a reusit intr-un final s-o rezolve, insa a avut niste probleme cu banii, si a ajuns spre sfarsitu' perioadei in care mai e valabil certificatu' de la rar, pe care abia a reusit sa-l obtina, sa-mi ceara sa ne intalnim sa rezolvam cu fiscalitatea. si a intervenit astfel nebunia. pana la urma, singura solutie e o reinamtriculare pe numele meu, temporara, pana imi rezolv cu amenzile vietii (macar sa strang bani sa le platesc, ca deja mi se urca sangele la cap), ca pe urma sa i-o vand "din nou", si sa scap de toata harababura ...
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Imprimantele alea cu ace se folosesc oriunde in lumea asta pentru documente oficiale pentru ca au o anumita amprenta a acelor.
Doi la mana e recomandat MEREU sa iti faci un dosar dintr-un chilotel din ala de plastic in care sa pastrezi originale sau copii dupa orice document de genul asta.
Pana la urma tu le-ai platit sau nu?
Alea neplatite merg pe impozit.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
chainsaw

Mesaj de chainsaw »

sunt 4. la una singura am gasit chitanta, doua SIGUR le-am platit, iar de una nu's sigur. o platesc pe asta, ultima, nu-i problema, da' cum fac cu celelalte doua ...

cat despre imprimantele cu ace, pana mea, am io o masina brother de scris, e chiar electronica, evident pe ace, pot sa ma apuc sa falsific masiv, ptr ca beneficiez de aceasta tehnologie ultrasecreta si complet innaccesibila si ale carei rezultate sunt complet nereproductibile ...
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

pana una alta scoate un certificat fiscal si vezi acolo exact ce ai de plata si cat ...
sau poti sa o intrebi pe aia de la impozit ce ai de plata daca te duci cu buletinul
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
speedy'91
Numar Inmatriculare: AG 91 BAU

Mesaj de speedy'91 »

salut!
daca poate sa-mi spuna si mie cineva ce tip de ulei este recomandat de producator pt cutia viteze-c4,1,6hdi,92cp?
multumesc! :hi
alfa romeo 156facelift,1.9JTDm,150cp
drumurile din Pitesti sunt varza!la fel si 90% din soferi!iar curcanii cu caschetă sunt de la tara sau fac naveta!
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Total transmision BV 75W80
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
chainsaw

Mesaj de chainsaw »

am rezolvat-o la cec

aviz ptr toata lumea: daca stiti ca'steti "mai cu capu' in nori" si e posibil sa mai rataciti chitantele unor amenzi, macar retineti sa le platiti la cec. se face o cerere standard, in care se mentioneaza perioadele in care sustineti ca le-ati platit (eu am trecut data eliberarii PV + 10 zile, la fiecare). costa 10 lei / amenda, dureaza cam 48 ore returnarea rezultatului, si pe mine cel putin m-au rezolvat :ya
Operat ESTetic
Numar Inmatriculare: B 94 URH

Mesaj de florinc4 »

eu le-am platit...a trebuit, ca deja se facea tarziu si inchidea la non stop :( ...stiam ca asa se face...dar birocratia o urasc...asta e...am platit de 2 ori ::P

ps: are cine de imprumutat 10 lei ca nu mai am bani :ok :ok :ok
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
joeadrianblack

Mesaj de joeadrianblack »

rog frumos pe cineva sa-mi puna niste poze cu sistemul de prindere a bateriei (nu stiu dc e diferenta de la benzinar la diesel... eu am benzinar de 1.6)... poze cat mai clare, luminoase.

Daca se poate si nu este oboseala prea mare, cu toate cele 3 laturi vizibile ale bateriei.

Multumesc anticipat
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

la mine la 1,6 hdi bateria nu se prea vede deloc, deoarece are un capac de plastic pe ea + un panou de sigurante - tot peste baterie #-o
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
joeadrianblack

:) pai m-am gandit ca dai jos chestia aia pt aer, (in sus), scoti plasticul de pa baterie (tragi catre tine, si putin in sus) si mai scoti si chestia aia ondulata tot de pe baterie... si atunci sa se faca pozele... :)
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Dar tu de ce nu poti face asta ?
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
joeadrianblack

deoarece la un service anume din Bucuresti la care am umblat pana acuma (1 sg de cand am masina), a zis ca bateria BOSCH cumparata in Mai 2009 (nou nout) este prea bun pt masina mea, si a fost asa de amabil incat mi-a dat o baterie ZAP, obosita... colac peste pupaza, mi-a facut si tunning la masina, l-a facut mai usoara cu cateva grame si nu mi-a mai pus inapoi acele, metale, suruburi, cleme, parghii, chestii care tin bateria... astfel la mine pana ieri, bateria era tinuta "in masina" doar cu cele 2 "sarme" care se leaga de borne :( ...
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”