Thread pentru mici intrebari

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
Scrie răspuns
joeadrianblack

Re: Thread pentru mici intrebari

Mesaj de joeadrianblack »

NU Bogdan. Mesajul tau (ideea mesajului tau) se repeta la 5 - 6 luni cand unul ca mine se mai revarsa pe aici, poate mai primim o oferta, poate angajatii din cele 2 service-uri sunt luate la suturi, poate in urmatoarele saptamani o sa fie calm si ok dar...

Daca ei de la sine nu v-or sa se schimbe ca mentalitate de oameni, tu, eu, acest forum nu o va face.

Ei (angajatul) trebuie sa se schimbe din proprie initiativa, nu fiindca dl de la marketing ATS sau Prestige maine o sa povesteasca ce zicem noi pe aici. (sau dna Antonov cu o scrisoare deschisa catre ei)

:(i-mi pare rau ca C4 nu i-mi ofera aceleasi satisfactii ca si cu CX-ul de acu 12 ani, din cauza service-ului. Nu ma pot bucura de masina mea... o urasc deoarece i-mi produce nervi. nu deoarece i-mi produce -2400 la revizie, asta e, atata costa, ci fiindca stiu ca revin peste 2 - 3 zile cu una dintre problemele de la revizie, si dl de la primire clienti i-mi zice in fata: "eu va inteleg, dar daca nu platiti nu ridicati masina".
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Repet, daca noi nu incercam sa face nimic nu putem astepta de la altii! Asta e tara, astia suntem oamenii, asa sunt toate serviceurile de la orice marca comercializata in tara asta..unele mai bune, altele mai putin bune, altele execrabile etc !!

Cum e cazul tau, daca X,Y,Z si-a batut joc si tu ai tacut, "normal" ca au mers pe aceiasi idee! Daca insa ai fi facut o reclamatie scrisa incepand in ordine ierarhica poate ca nu mai plateai reinitializarea cheii, poate ca nu iti mai disparea bateria (de ex ). Nu vreau sa imprim ideea cum ca e vina ta, pentru ca tu te-ai dus la service atat, insa, daca te frigi o data, a doua oara sau nu te mai duci, sau te duci si iei atitudine!

SI cu asta inchei, toti care au probleme in service sa scrie in ariile dedicate, dar nu povesti,carcoteli, sau mai stiu eu ce mizerii(ca au fost si cazuri din astea, interesele fiind stiute doar de cei care au scris)! Strict probleme grave, care se pot demonstra si verifica

PS: Vad ca tot amintesti de Laura Antonov! Nu este singura responsabila in relatia cu serviceurile, si faptul ca nu vine sa scrie cineva aici, nu inseamna nu se incearca sa se faca ceva ;)
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Cosma Adrian
Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY

Mesaj de Cosma Adrian »

joeadrianblack scrie:[
si dc aveam de reparat ceva la masina, unde sa ma duc?
Stau pe acest forum de 1 an in speranta ca apare un service care primeste niste calificative pozitive de la useri consacrati clubc4... dar eu n-am vazut.
Sa sti ca sunt cateva care au primit recomandari pozitive din partea userilor/clientilor: Europcar Cj, Promotor VL, cel din Oradea, cel din Galati etc. Deci sunt cateva .

...iar cand am fost intrebat de catre CITROEN cum mi se par serviciile de care am beneficiat in reprezentante (Europcar in cazul meu) fi sigur ca le-am zis fiecare nemultumire in amanunt. Si fi sigur ca data viitoare cand le-am calcat pragul nu am mai avut parte de nemultumiri
Succes! :hi
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland
joeadrianblack

Mesaj de joeadrianblack »

Eu in Bucuresti am nevoie...
s|nny

Mesaj de s|nny »

Salut,
A aparut un nou zgomot (troncanit) pe care-l simt in volan in momentul in care iau viraj dreapta.
Aveti idee despre ce e vorba?
Multumesc anticipat!

Adi
Citroen C4 Coupe, 1.6 16V 110CP.
stock.
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

S-ar putea sa fie caseta de directie...s-ar putea sa se fii slabit suruburile de la ea
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Exosphere
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi

Mesaj de Exosphere »

Si-a desfacut cineva centura pana acum? As vrea sa schimb catarama la centura si nu am gasit nicio cale de a desface centura; singurul mod ar fi sa o descos in partea de jos, insa nu as vrea sa fac asta.
Anyone?
C4 coupe Rouge Aden - 122 cai frumosi
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Ce catarama kinky ai gasit?
Sau vrei sa pui tot una normala?
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

La coupe trebuie sa demontezi un surub cu o tubulara (nu mai stiu de cit) si ai scos centura de pe suportul de jos. Problema e cum scoti "catarama" de acel plastic mic ce nu o lase sa coboare pina jos ? Numai daca il distrugi si pe urma pui altceva in locul lui ca sa nu te apleci dupa noua catarama pina jos.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

scaunele stie cineva cum se scot de pe sine ?
ceva operatii complicate ? chei tubulare, imbusi ?
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

De pe sine ? Nu mai bine il scoti cu sine ?

Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

ok ai idee?
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Foarte simplu. Scoti borna "+" de la baterie. Decuplezi mufele de sub scaun. Desfaci cele 2 suruburi din sine din spate, pe urma desfaci cele 2 suruburi din sine din fata. Ai scos scaunul afara.
La montare stringi in ordinea: fata dreapta, fata stinga, spate dreapta, spate stinga. Cuplezi mufele pe urma borna la baterie.
Scaunul trebuie sa fie ridicat din reglaj pt a avea un acces mai bun.

Exosphere
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi

Mesaj de Exosphere »

Deese scrie:Ce catarama kinky ai gasit?
Sau vrei sa pui tot una normala?
Am gasit unele foarte cute din metal, rosii :roll:
vlad scrie:La coupe trebuie sa demontezi un surub cu o tubulara (nu mai stiu de cit) si ai scos centura de pe suportul de jos. Problema e cum scoti "catarama" de acel plastic mic ce nu o lase sa coboare pina jos ? Numai daca il distrugi si pe urma pui altceva in locul lui ca sa nu te apleci dupa noua catarama pina jos.
Pai da, cam asta e aiurea, ca se distruge acel plastic de sustinere daca nu o scot prin partea de sus. Si banuiesc ca pe acolo e cam imposibil...
C4 coupe Rouge Aden - 122 cai frumosi
crisan.4

Mesaj de crisan.4 »

Exosphere scrie:Am gasit unele foarte cute din metal, rosii
:roll:

Cu buline galbene? :ok
sau cu cristale ''shvarovschi''? :ok
fetele astea... ::P
Pt asta merita sa ma scoata definitiv de pe forum...da' merita! :lol:
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”