2 probleme la C4
- juliano77us
Re: 2 probleme la C4
cineva mi-a spus ca ar trebui putin pilita inainte de montaj ca sa nu mai faca uzura si dupa aia zgomotul .....a incercat cineva asa ceva ?
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
pilita
ce sa pilesti la ea
de fapt la el ca banuisc ca vb de opritor , nu 
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Nu am studiat prinderea, dar daca Alex zice ca poti sa il dai jos fara sa demontezi altceva asa o fi. La un logan am demontat si nu puteai fara sa dai fata de usa jos. Ce sa pilesti ? Sa scutesti "uzura" de munca ?
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
mi`am adus aminte
trebuie data fata de usa jos , ca nu ai pe unde sa scoti opritorul decat prin usa... asadar se da si fata de usa jos , si se mai da si pasla aia din usa 
LE: de demontat ,il demontezi fara sa dai nimic jos , dar nu ai pe unde sa`l scoti...
LE: de demontat ,il demontezi fara sa dai nimic jos , dar nu ai pe unde sa`l scoti...
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Ce le mai intuiesc.
Insonorizarea aia alba (daca o pot numi asa) se da usor jos cu un cuter, dar nu stiu cu ce ai lipi-o la loc.
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
eu "insonorizarea" aia am dezlipit`o , nu am taiat`o.... apoi am apasat pe ea si s`a lipit la loc 
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- juliano77us
ca sa nu deschid alt subiect asa vrea sa mai spun ca nu imi place deloc cum merge masina la relanti ...si am avut si alte masini inainte si pe benzina si pe motorina dar parca nici una nu facea asa de urat .am luat masina asta iarna si am zis lasa domnumle ca face asa ca e frig- mai ales la ce iarna a fost-dar iata ca s-a incalzit si tot la fel face, adica
1. am schimbat uleiul,filtrele si bujile si tot parca intrupe la relanti ca si cum ar merge in 3 pistoane
2.cutia aceea neagra care este in spatele motorului( 1,6 16v) tacane de zici ca se rupe
3.dinspre alternator sau din zona aia se aude un vuvait neuniform intodeauna
4.masina troncane peste tot de zici ca se rupe
as vrea sa stiu daca e normal ................ca pentru mine nu este deloc normal ( am avut Solenza de noua si am vandut-o pe la 80k km si nu facea asa ) la 48k km ?
am citit posturile mai vechi ale unora din voi care s-au mai lovit de aceste faze la C4 care au fost
foarte suparati la inceput mai ales ca si le cumparasera de noi si faceau asa .....as vrea sa stiu daca ati rezolvat ceva 'sau toate face asa' ???
1. am schimbat uleiul,filtrele si bujile si tot parca intrupe la relanti ca si cum ar merge in 3 pistoane
2.cutia aceea neagra care este in spatele motorului( 1,6 16v) tacane de zici ca se rupe
3.dinspre alternator sau din zona aia se aude un vuvait neuniform intodeauna
4.masina troncane peste tot de zici ca se rupe
as vrea sa stiu daca e normal ................ca pentru mine nu este deloc normal ( am avut Solenza de noua si am vandut-o pe la 80k km si nu facea asa ) la 48k km ?
am citit posturile mai vechi ale unora din voi care s-au mai lovit de aceste faze la C4 care au fost
foarte suparati la inceput mai ales ca si le cumparasera de noi si faceau asa .....as vrea sa stiu daca ati rezolvat ceva 'sau toate face asa' ???