probleme volanta
-
madalin_d80
- Numar Inmatriculare: B83DPM
probleme volanta
salut,
va rog daca se poate sa ma ajutati cu un sfat, pb este urmatoarea, volanta este pe ultima turnanta si trebuie schimbata, am reusit sa gasesc preturi de la 1100 pana la 2100 ron ambele sachs una after market iar cealalta OE
in aceste conditii nu reusesc sa iau o hotarere dar criza ma forteaza sa aleg varianta ieftina, voi ce parere aveti?
totodata poate imi recomandati un service anume la care ati schimbat volanta si ambreiajul, deoarece am avut experiente cu alte firme unde nu erau specializati pe citroen si in consecinta nu stiau unde e filtrul de polen si cum se da jos.
thx
va rog daca se poate sa ma ajutati cu un sfat, pb este urmatoarea, volanta este pe ultima turnanta si trebuie schimbata, am reusit sa gasesc preturi de la 1100 pana la 2100 ron ambele sachs una after market iar cealalta OE
in aceste conditii nu reusesc sa iau o hotarere dar criza ma forteaza sa aleg varianta ieftina, voi ce parere aveti?
totodata poate imi recomandati un service anume la care ati schimbat volanta si ambreiajul, deoarece am avut experiente cu alte firme unde nu erau specializati pe citroen si in consecinta nu stiau unde e filtrul de polen si cum se da jos.
thx
- juliano77us
Re: probleme volanta
masina banuiesc ca este diesel si are cumva motor de 2.0 hdi ?
-
madalin_d80
motorizare 1.6hdi 110 cp tip LA9HY
- juliano77us
oe = sachs pentru masina ta nu o fabrica decat Sachs .....daca iti comanzi OE o sa ai surpriza sa vezi in cutia originala citroen ca volanta este Sachs 100%.
n-am intelels ce varianta ai gasit tu ieftina ......ca nu o fabrica decat Sachs .
stii pe ce producator era ceea ieftina ?
n-am intelels ce varianta ai gasit tu ieftina ......ca nu o fabrica decat Sachs .
stii pe ce producator era ceea ieftina ?
-
madalin_d80
salut,
Ambele sunt Sachs dar una era AM cost 1100 ron iar cealalta OE era 2100 acum nu stiu unde este diferenta dar nu o sa optez pentru cea scumpa
Merci
Ambele sunt Sachs dar una era AM cost 1100 ron iar cealalta OE era 2100 acum nu stiu unde este diferenta dar nu o sa optez pentru cea scumpa
Merci
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Cine ti-a cerut 2100 ron pe ea ? Ai verificat pe service.citroen pretul real la Citroen ?
-
madalin_d80
de la o firma renumita .xxxauto.
daca imi dai adresa de mail iti pot trimite oferta.thx
daca imi dai adresa de mail iti pot trimite oferta.thx
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
vlad scrie:Ai verificat pe service.citroen pretul real la Citroen ?
- crisan.4
Piesa OE (de origine, de prima echipare) este mai scumpa pentru ca e ambalata in carton si folie pe care scrie ''Citroen & Peugeot" !!!!
Piesa AM este aceeasi piesa vanduta liber unor comercianti pe piata pieselor de schimb pt auto (poate avea discount mare la cantitati mari)...
Daca vrei sa platesti un ambalaj cat costa diferenta dintre cele doua variante...
treaba ta.
Conteaza garantia piesei si montarea intr-un service autorizat (conditie pt acordarea garantiei piesei).
Piesa AM este aceeasi piesa vanduta liber unor comercianti pe piata pieselor de schimb pt auto (poate avea discount mare la cantitati mari)...
Daca vrei sa platesti un ambalaj cat costa diferenta dintre cele doua variante...
Conteaza garantia piesei si montarea intr-un service autorizat (conditie pt acordarea garantiei piesei).
- mircea.ispas
- Marca si model masina: 1,6 120 VTI
- Numar Inmatriculare: B 250 MCE
simplu,mergi pe Sachs,este un producator de top pt amortizoare,kit-uri ambreiaj,convertizoare hidrodinamice etc..
C4 _ 1,6 _ 122 cp
-
joeadrianblack
eu acuma mi-am schimbat kit ambreaj (100.000 km) si mi-am pus Sachs. a trecut deja o saptamana... e totul ok pana acuma.
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
-
bizkit1
eu mi-am pus anu trecut una fixa (dintr-o bucata, adica nu cu masa dubla) si nici ca am mai avut probleme. Nu mai stiu ce marca era, oricum ceva facut pe vapor si e mai buna decat prostiile alea cu care le echipeaza astia in fabrica , ca ale dracu de 3 ori o schimbasem pe aia cu masa dubla.
C41.6 diesel 110 CP, TRACTOR VERSION + honda accord (echipare sportline) 2.2 diesel
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
cred ca esti si un pic ghinionist