Poate v-ati intrebat ce inseamna 10427. Ati dat click si repede sa cititi. He. He.
Nimic deosebit. 10427 s-ar "traduce" cu 26 MAI 2005.
Ei bine conform celor scrise aici viewtopic.php?f=20&t=4515" onclick="window.open(this.href);return false;
robotelul meu s-a nascut fix acum 5 ani si astazi il aniversez cu 5.

Citroen C4 Coupe
2005
tip motor KFU ,
cilindree 1360cm3,
90CP/5250rot/min
echipare X fara alte pretentii.

Citiva dintre voi stiti cum a ajuns acest robotel la mine (noi) dar pentru ceilalti povestea a inceput asa:
Masinutza aceasta a fost "limuzina" la nunta noastra. Fiind masina nasilor nostrii , am indragit-o si am calatorit cu ea prin tara in diverse ocazii si locuri.

aici la o panoramica la Sinaia cota 1400.
robotelul avea undeva pe la 6100km la bord si nu era al nostru.

la un gratar de iarna pe Parau Rece

12043km august 2006
o excursie de vara pe valea Doftanei la Paltinu.
In poza se vede si prima masina Citroen care ne-a scapat printre degete: un Xsara 1.6

Nu pot sa spun ca este o supermasina, si nici imbunatatiri sau alte lucruri nu i s-au adus. Deci la capitolul acesta nu am ce sa prezint.
Tocmai de aceea in jurnal apar doar date de consum, trasee si alte cifre. Probabil as mai aduce si eu un plus pe ici pe colo la masina insa sint de parere ca nu se merita in Bucuresti.
(nu intru in amanunte despre starea drumurilor si posibilitatea parcari in oras)
Este o masina de familie si amintirile pe care le avem cu aceasta masina o face una speciala pentru noi.
Probabil si voi ati avut diverse amintiri, emotii, sentimente legate de masina personala.
Unii dintre noi investesc in aspectul si performatele unei masini , altii ca mine de exemplu investesc in "amintiri".
Trebuie sa spun ca pe linga cei care ii cunosteam, am cunoscut aici pe forum, noi prieteni de care ne-am legat cu amintiri.
La un moment dat prin toamna anului 2007, nasii nostrii s-au decis sa schimbe masina: de la un coupe la o berlina C4. Si cum noi ne cautam o masina,
(eu unul ma uitam dupa o Solenza) ne-au propus sa ne-o vinda noua. Asa, intr-o doara: ca sa ramana in familie.
Ne a placut ideea, mai ales ca stiam si masina si chiar daca era un coupe am considerat ca ne-ar fi buna.
Avea doar 2 ani jumatate si 25850km la bord. Motorul mic, deci impozit mic. Benzina 1.4 costuri intretinere mici. Cam astea erau avantajele.
Dezavatajul mare era legat de partea materiala: insuficienta in acel moment. Ni s-a parut un efort material prea mare pentru noi insa ulterior a meritat investitia si inca merita.
aici era deja robotelul nostru
prima poza cu zapada 2008

Acum are 5 ani de cand a parasit linia de productie si e la noi de 2 ani jumatate. A vazut de atunci 3 revizii si inca nu am schimbat nimic la ea. (inafara de cauciucuri)
Am ajuns la 56715 km si ma gandesc : Oare e o masina veche?
Imi dau raspuns ca NU si ca nu am de ce sa ma ingrijorez cu asta. Simplu. Nu-i dau decat benzina, revizii si casco si ea raspunde. Sper sa ajung sa o las (sotiei) si sa mai imi iau inca una.
Inca mai visez la C4 HyBRID.
Adaug citeva "amintiri" din aprilie 2008
29009km

poze de la sarbatorile pascale 2008 (se observa familia Citronel)
in poze apare si ala micu a lu nashu

in iunie 2008: Vidraru

32315km IULIE 2008
zona Moeciu-Cheile Dambovicioarei

aici primele poze cu amintire neplacuta: gasit avariat in parcare la Obor
am facut programare la service, am mers vreo saptamina cu ea asa dar s-a reparat pe CASCO

august 2008 ,
robotelul era reparat
aici in poze pe la Bicaz, Lacu` Rosu
viewtopic.php?f=42&t=2041" onclick="window.open(this.href);return false;

luna septembrie 2008
km 36610
intalnirea ClubC4 de la Constanta. Aici am avut ocazia sa-l cunosc mai bine pe regretatul DanPasare, care mi-a facut o surpriza mare si m-a sustinut la intalnire.

octombrie 2008,o alta intalnire ClubC4. Aici l-am cunoscut pe FlorinC4. Daca mi aduc bine aminte a fost prima lui intalnire din club. Asa-i Florine ?

38071km , noiembrie 2008 ,
Marea Adunare Nationala

39162km
ianuarie 2009 traditionala excursie la mare de revelion

si tot din ianuarie poze cu o masina murdara, murdara.

40400km, februarie 2009
plimbare la Constanta cu sotia (gravida 33s)
cea mai tare autonomie 1120km

si una din primele intalniri cu Bogdan98 si cu "buburuza"

martie 2009 ,
din nou crash, boom, bang = poze ugly
detalii : viewtopic.php?f=60&t=3043" onclick="window.open(this.href);return false;

da` in fine s-a reparat si
am facut si revizia la Valcea
bonus o miniintilnire ClubC4 :

42204km
aprilie 2009 miniintalniri Constanta si Ploiesti
La Ploiesti l-am revazut pe Alex82 si l-am cunoscut pe Motzoi.

e acum intram la alte amintiri: prima plimbare pe plaja a lu fi-mea.

si cu fetele la o nunta pe lac la Floreasca - iulie 2009

apoi pe 12 iulie aniversarea la Bran a lui Bogdan98.
abia astept anu asta : repriza a 2a.

tot iulie BABY ON BOARD

48338km
august 2009
excursia si botezul lu` aia mica la Viena

noiembrie-decembrie 2009, parca 55000km
o excursie la Busteni cu fetele, si apoi de Sf. Nicolae m-am hotarat sa renunt la cauciuciurile vechi

a urmat apoi revizia la Valcea in martie
si vara 2010 abia incepe

alt gen de masinutze

si ultimele poze de la aniversare:
plimbare pe la olteni si pe la Magura
contor actual 56715km

sint maniac nuu ?
Hai sa aveti si voi inca pe atati km fara incidente.