Intalniri Nerva Traian - Timpuri Noi

Vreti o intalnire pe 29.06.2007 la ora 20:00?

1. Da
8
67%
2. Nu
4
33%

Voturi totale: 12

[DeaMoN]

Intalniri Nerva Traian - Timpuri Noi

Mesaj de [DeaMoN] »

Fratilor, la initiativa mea si a lui SAMmy am decis sa vedem daca merg si niste mini-intalniri pe zonele capitalei. Recte intrebare:

Toti cei ce locuiesc si/sau lucreaza pe Nerva Traian sau in imprejurimi, vreti sa ne mai intalnim din cand in cand la o bere-tacla-tenis-etc?

Sunt bineveniti toti cei care vor sa vin la intalnirile noastre! Absolut toti! :D
C4 Coupe VTR 1.6i 16V Rosu Lucifer cu Ornamente praguri, Monograme VTR, Capace de jante stil VTS si kit bord metalizat :D

B-50-HZP
[DeaMoN]

Mesaj de [DeaMoN] »

Mai ramane de stabilit locatia...any ideeas?
C4 Coupe VTR 1.6i 16V Rosu Lucifer cu Ornamente praguri, Monograme VTR, Capace de jante stil VTS si kit bord metalizat :D

B-50-HZP
SAMmy
My C4 Rocks!
Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Numar Inmatriculare: VN 29 SAM

Mesaj de SAMmy »

Corect... pana acum, din ce-am discutat cu Deamon, putem sa desfasuram activitati de genul:
- mini-intalniri pe inserat, cand se lasa racoarea... :D
- plimbari si altele prin Parcul Tineretului... ;)
- activitati sportive (eu personal practic tenis de masa, tenis de camp, badminton, voley, baschet, role si ciclism) :o
- loisir la o terasa 8)

PS: 18:00 e cam devreme... e inca soare si cald si discomfort si bleah... dar tinand cont de faptul ca vom fi mai mult
sau mai putin aproape de casa, nu cred ca ora e un issue... ;)
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
[DeaMoN]

Mesaj de [DeaMoN] »

Dam, ai dreptate, dar daca as putea sa si modific pollul ar fi genial :D:D:D:D

B-50-HZP
SAMmy
My C4 Rocks!
Citroën C4 Coupé VTR

Mesaj de SAMmy »

Locatia poate varia in functie de activitate... Propun:
- Vitan Mall - pentru mini-intalniri si/sau terasa...
- Parcul Tineretului - pentru loisir, discutii filosofice, badminton, role si Cafeneaua Actorilor...
- Parcarea din spatele Salii Polivalente - pentru mini-intalniri si activitati sportive - acolo e Daimon Club - terasa,
sala de fitness, terenuri de tenis de camp, terenuri de fotbal etc
- Intersectia mare de pe Nerva Traian, in dreptul bisericii, situata inainte de Timpuri Noi - pentru mini-intalniri...
- Unirea - pentru mini-intalniri in parcarea subterana si distractii la Fun-Land...

Cam astea imi vin in minte acum, dar posibilitatile sunt practic nelimitate... networking de calitate... WOW, rimeaza... LOL!
[DeaMoN]

Mesaj de [DeaMoN] »

Propun ca prima intalnire sa aiba loc la Timpuri noi la biserica dupa care mergem la Fun land la unirii. parerea mea :D:D :lol:

B-50-HZP
SAMmy
My C4 Rocks!
Citroën C4 Coupé VTR

Mesaj de SAMmy »

De acord! Pacat ca deocamdata vorbim doar noi... Hey, ppl, come on! We're talking fun here! 8)
alesul

Mesaj de alesul »

Pt ca eu lucrez in acelasi bloc in care sta alex,(Uita-te pe geam sa vezi ce frumos arata spalata!!) vin si eu... nu conteaza ora..
si poate dam si o tura mai avantata...
Renault Laguna III, Noir Nacre, Dynamique.
Ex: Berlina cu hayon, 1.6 HDI Noir Obidisien.
[DeaMoN]

Mesaj de [DeaMoN] »

Cica utem sa incercam dar numai seara de tot ca altfel e o circulatia dracului pe nerva de te omoara :D

B-50-HZP
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

DMX scrie:Nu prea sunt de acord cu intalnirile astea , ajungem sa ne intalnim grupuri grupulete , in functie de zona , mai bine stabilim o zona comuna si ne vedem acolo saptamanal ....cum fac cam toate forumirile .Cine vrea sa vina bine cine NU , iarassi bine
SAMmy
My C4 Rocks!
Citroën C4 Coupé VTR

Mesaj de SAMmy »

@DMX:
De ce sa stabilim doar o zona si sa ne intalnim acolo saptamanal, pentru ca asa fac altii??? Nu multumesc... 8)
Mie imi place diversitatea si faptul ca am vreo 3 vecini C4-isti cu care pot sa fac chestii interesante in zona
mi se pare o chestie super... mai mult, nu este vorba despre nimic exclusivist... poate sa vina oricine,
de oriunde... you're invited... nu avem bounceri cu liste de invitati la intrare... ;)

Ar fi foarte greu sa conving tot clubul sa vina la Daimon Club sa facem un campionat de tenis de camp,
dupa care sa facem un party la terasa, insa pot sa fac chestia asta cu cei cativa care sunt in zona,
in masura in care sunt interesati, desigur...

Ma rog, ideea e ca vom diversifica activitatile clubului... vom interactiona si in alte circumstante, etc... fun, fun, fun...

PS: Daca tot dai exemplul altor cluburi, eu am un prieten pe vwforum.ro si stiu de la el ca au grupuletze care
se duc regulat sau mai putin regulat, la fotbal, la piscina, la gratare, la fitness, etc... nu vad care e problema!?!
[DeaMoN]

Mesaj de [DeaMoN] »

Corect! Cu ce ne dauneaza ca ne intalnim vecinii intre noi, pentru ca probabil majoritatea vor fi cei care sau prin zona sau pe aproape, si la aceste intalniri intre vecini daca mai sunt 5 oameni care vor, si stau mai departe, sunt perfect bine veniti printre noi. Plus ca nu are rost sa divagam acum in destramarea clubului deoarece nimeni nu va lipsi de la intalnirile mari, alea vor ramane sfinte (dupa cum am mai zis :D )

B-50-HZP
dumiflo
The Citroen C4 man

Mesaj de dumiflo »

domnu' organizator ...unde ?
ca nu scapati de mine :twisted:
ex: '07 Civic 5D, 1.8 M/T Sport - Alabaster Silver
['06 C4 Coupe-VTR PLUS 1.6i 16V ] ...RIP
I don't drive fast, I fly low! ... ;)
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Cred ca de la caldura vi se trage, altfel nu imi explic cum se ajunge la astfel de discutii...Parca am fi o secta si trebuie sa ne intalnim doar in grup mare :lol:
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
[DeaMoN]

Mesaj de [DeaMoN] »

Nenea dumi: stii unde este timpuri noi?

B-50-HZP
Scrie răspuns

Înapoi la “2007-2008”