probleme oglinzi si air-baguri

Scrie răspuns
teo_florea
Numar Inmatriculare: B987TEO

probleme oglinzi si air-baguri

Mesaj de teo_florea »

salut am si eu 2 probleme sau mai bine zis 2 nelamuriri
1. oglinziile - cand vreau sa le modific pozitia cea din stanga mi se pare ca merge normal adica daca o fac sa se vada la maxim spre masina imi cuprinde toata masina iar cea din dreapta cand o dau la maxim spre masina imi ajunge doar pana la clapeta de unde se deschide usa( fiind c4 coupe am decat 1 clapeta:) ) si tot oglinda din dreapta daca o dau la maxim spre exterior se duce mult mai mult decat cea din stanga. Intrebarea mea este daca asa este normal ca ogliziile sa aibe curse diferite sau sunt la mine dereglate
2. Am o nelamurire cu airbagurile , pe contract scrie ca in afara de cele 2 airbaguri frontale , mai am si airbaguri laterala si cortina. Problema e ca io nu imi dau seama unde sunt , la alte masini in dreptul lor de obicei am vazut ca scrie ceva (airbag,srs) m-am tot uitat si la cortina si pe partea laterala sau la scaune dar nu am vazut unde ar putea fi puse .
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Re: probleme oglinzi si air-baguri

Mesaj de Deese »

1. E normal, gandeste-te ca tu stai asimetric fata de cele 2 oglinzi, adica stai mult mai aproape de cea din stanga fata de cea din dreapta.
Campul vizual difera din cauza asta, te uiti din alte unghiuri la cele 2 oglinzi.

2. Da o serie de caroserie sa vedem daca ai sau nu 6 airbaguri. Cele din scaun ar trebui sa le vezi imediat.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
teo_florea

Mesaj de teo_florea »

1. Da dar mi se pare aiurea pt ca oglinda din dreapta vroiam sa o mai apropii putin de interioru masinii dar sunt la maxim si nu mai merge, iar cea din stanga ar mai merge ogramada.... mi s-ar parea normal ca din unghiu in care sta conducatoru ambele oglinzi sa ajunga in pozitii simetrice( adica normal ca nu au cum sa aiba aceiasi cursa ca doar eu nu stau pe mijllocu masinii ca sa fie simetrica miscarea lor dar mi s-ar parea normal sa vad si la oglinda din dreapta unghiul care il vad la oglinda din stanga)

2.
Ultima oară modificat Joi Iun 24, 2010 2:15 pm de către teo_florea, modificat 1 dată în total.
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

Vezi ca Deese e samsar de masini!
sa nu te mire daca o gasesti de vanzare pe autovit!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Ai airbaguri laterale

FRONT LATERAL AIRBAG THORAX SIDE + CURTAIN AIRBAG
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
teo_florea

Mesaj de teo_florea »

Desse
De unde ti-ai dat seama ca am airbaguri laterale ? Si daca am cum de nu le observ, ar trebui sa fie o diferenta in material pe unde urmeaza sa sara in caz de accident?

Aiurica
Era o gluma aia cu samsar?? Nu inteleg ce poate sa faca daca stie o serie de motor si sasiu, care oricum daca imi fura cineva masina le vede....
Aiurica

Mesaj de Aiurica »

:mrgreen: da man, era o gluma.
el a citit pe citroen service dupa seria ta si a vazut dotarile
pe scaune vezi ca ai niste capace negre alea sunt airbaurile laterale.
cele cortina nu se vad, insa daca dai la o parte capitonajul plafonului vezi cablajele si airbagul infasurat!
teo_florea

Mesaj de teo_florea »

Chiar m-ai pacalit cu faza cu samsar chiar ma gandeam acuma ce poate sa faca cu seriile alea:)))

Sper asa sa fie cu airbagurile, dar la oglinzi si la voi la fel se intampla adica oglinda din dreapta merge doar pana la clapeta usii , iar cea din stanga acopera mai mult din usa daca o dati la maxim spre interior??? sau sunt la mine fixate aiurea...???
Aiurica

Mesaj de Aiurica »

sa mor de ma prind de problema!
chiar setezi de fiecare data cand dai in spate? nu cred.... man enjoy...bucura-te de masina!
e posibil sa fie asa....who cares? :mrgreen:
emicald
Marca si model masina: Citroen C4 thp

Mesaj de emicald »

teo_florea scrie:...
Sper asa sa fie cu airbagurile, dar la oglinzi si la voi la fel se intampla adica oglinda din dreapta merge doar pana la clapeta usii , iar cea din stanga acopera mai mult din usa daca o dati la maxim spre interior??? sau sunt la mine fixate aiurea...???
E foarte posibil altceva, ca oglinda propriu-zisa (geamul) sa nu fie bine bagat, fixat in suportul lui. eu patesc des la masina de serviciu, se apuca cite-un idiot si apasa pe ea si o strimba.
Oglinda trebuie sa mearga normal, nu cum zici tu ca-ti merge.
C4
teo_florea

Mesaj de teo_florea »

aiurica

nu este vb de parcare adica sa las oglinda in jos este vb de pozitia oglinzii in timpul mersului . Cand o modific pozitia pe vericala e ok, pe orizontala este problema ca nu se apropie mai multe de masina adica cand dau stanga dreapta din joysticku ala...

emicald

o sa ma uit mai cu atentie daca este bagata bine , asta credeam si io ca nu e bine fixata acolo si dasta nu are o cursa normala. O sa incerc sa misc usor sa nu stric io ceva si mai rau si daca nu reusesc o sa fac o vizita la citroen ca nu am incotro decat sa zica dupaia ca e din vina mea ca am umblat la ea....
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”