Offtopic Room !
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
Re: Offtopic Room !
multumesc mituc, a fost f bun filmul, il recomand 
- cisu
- Numar Inmatriculare: AG1.6HDI
Alooooo! maah! Ce se intampla aici in lipsa mea? Profitati si faceti mahgahrii???!! Numai eu aveam exclusivitate! Nu va mai certatzi! 
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
( hmmm....)
- andu_nae
- Marca si model masina: Volvo XC70, D5
Era pe club un link la un moment dat care ducea catre youtube - lectii de supravirare cu un ford
Nu mai gasesc link, nici cu search, stie cineva unde era?
Sau alte lectii serioase si argumentate de cum sa faci masina sa supravireze, controlat.
Nu mai gasesc link, nici cu search, stie cineva unde era?
Sau alte lectii serioase si argumentate de cum sa faci masina sa supravireze, controlat.
Volvo XC70, D5
ex: C4 Coupe 1.6 HDI
Toyota Yaris, 1.0
Toyota Yaris, 1.0
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Initial citisem lectii de supravietuire cu Ford.
Ce inseamna sa nu apuci sa bei cafeaua.
Manevra se numeste scandinavian flick si cu search pe google am gasit repede:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Sbr1K3uuOPk[/youtube]
sau daca vrei sa faci tu cu robotelul tau poti incerca asta:
http://www.gamaniak.com/video-3625-desc ... ollin.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Manevra se numeste scandinavian flick si cu search pe google am gasit repede:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Sbr1K3uuOPk[/youtube]
sau daca vrei sa faci tu cu robotelul tau poti incerca asta:
http://www.gamaniak.com/video-3625-desc ... ollin.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- andu_nae
- Marca si model masina: Volvo XC70, D5
Deci e prea tare al doilea link - chiar ar fi de incercat sistemul ala
Volvo XC70, D5
Toyota Yaris, 1.0
Toyota Yaris, 1.0
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
In al doilea link, tare as vrea sa vad fetele alora de pe scuter cind i-a depasit "robotul".
Faza e in minutul 04:00.
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Cine poate sa-mi ofere si mie o informatie referitor la o foliere integrala in autocolant?
Ma intereseaza cum se comporta folia in timp, daca exista riscul sa se dezlipeasca, rezista la spalatorie cu jet, ce durata de viata are si daca se decoloreaza.
Ma intereseaza cum se comporta folia in timp, daca exista riscul sa se dezlipeasca, rezista la spalatorie cu jet, ce durata de viata are si daca se decoloreaza.
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Cam 1 an, fara sa se vada tiganie!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- alexc4
- Numar Inmatriculare: B 688 SKN
eu am vazut un 318 care dupa 6 luni arata groaznic decat cel imitatie de carbon 3m dupa capota mai era in stare buna restul umflat si rupt. personal nu recomand decat colantare partiala o capota, plafonul etc dar toata masina nu are rost
C4 VTS 2.0HDI black
ex c4 1.6 16v black in transformare
ex c4 1.6 16v black in transformare
- Ediz
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i
Mercedes C200 Kompressor - Numar Inmatriculare: Ct 07 WOA / CT 90 ESE
- IceRidder
- Uichi Sec
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDi 92 cai
- Numar Inmatriculare: . . . B 113 RDR
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
BMW 850 a fost declarata cea mai avansata masina din lume in momentu' aparitiei. c'eedu' ala in plus are poate doar airbaguri. in rest, ma indoiesc ca din motorul de 1.4 si 109 cai s-a dezvoltat ulterior vreun motor de hypercar ce avea sa doboare recordu' mondial de viteza (ma refer la Mclaren F1). In plus, chiar si varianta "ieftina", anume i-ul (nu CSI), beneficia de un motor incredibil de stabil, echilibrat cu precizie chirurgicala... N-a avut succes pentru ca BMW n-avea imagine de constructor de GT-uri (nici M1 nu s-a vandut extraordinar), fiind lansat in cel mai inoportun moment, pe vremea aia avand pret de Ferrari sau Porsche. Astfel devine un adevarat chilipir.dimabogdan scrie:Valoarea masinii este o variabila aleatorie, nu se poate stabili un sistem fix dupa ea.Pentru ca un Grand Cherokee de 3mii si ceva, vechi de 8-9 ani, costa foarte putin fata de sa zicem, valoarea de noua a masinii.In fapt, valoarea scade din primii doi ani cu mai mult de 50% si atunci n-ai facut nimic.
De asemenea, atata timp cat nu kilometrajele autoturismelor pot fi "rectificate" in minus, nici aceasta nu este o valoare absoluta.
Astfel, se merge pe ideea ca cine vrea ( indiferent de intentii- colectionar, manelist , om de afaceri, proxenet etc) sa aiba o masina de litraj mare, ceea ce implica autoturisme in general considerate ca "lux", ptr. ca motoarele mari sunt puse pe masini clasa premium -motto grosso- trebuie sa si-o si permita.Iar statul, cauta fiecare motiv pentru scoate un ban in plus, in toata lumea, nu numai la noi.In Italia si Germania, pentru masini cu motoare peste 3000 cmc, platesti in 4-5 ani, valoarea masinii NOI, in taxe si impozite.Deci nu inteleg de ce nu s-ar face la fel si la noi?Pentru ca caracterul nostru balcanic-vulcanic ne face sa ne dorim, ptr. a gadila orgoliul nostru de copii neastamparati de a avea masini cu motoare mari, puternice, dar ptr. care vrem sa platim impozit cat pentru 2 paini?
Ca o paranteza, BMW 850 a fost cel mai mare fiasco al nemtilor, fiind supranumit si Cosciugul pe 4 roti.Ca sa nu mai spunem de fiabilitatea indoielnica.Cu atat mai mult cu cat, tehnologic Cee'd e inaintea acelui BMW cu cateva generatii mai avansat.
Asta este tendinta in Europa si asa va fi.De ce credeti ca s-a trecut la dezvoltarea tot mai rapida de motoare mici, pe benzina turbo, cu puteri echivalente cu ale unor motoare mai mari dar natural aspirate?Pentru ca sistemul de taxare in Europa se face in functie de capacitatea cilindrica.
Ce o sa faceti de exemplu, cand Parlamentul European, va termina de elaborat noua lege privind supraimpozitarea autoturismelor cu motoare diesel, care sa duca pe termen lung la eliminarea motoarelor diesel pe masinile mici?la care lucreaza de cca 6 luni?
Traim in Balcani, dar nu suntem singuri pe lume.
Se dezvolta motoare mici ca sa consume putin ... da' tot nu se compara. din niciu punct de vedere, cu stabilitatea si plaja de cuplu al unui motor de peste 3000 ...
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Turbo/twin-turbo FTW! NA FTL!
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- IceRidder
- Uichi Sec
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDi 92 cai
- Numar Inmatriculare: . . . B 113 RDR
1. Ma asteptam sa sara chainsaw cand am vazut acel post al lui dimabogdan.
2. La un asemenea raspuns din partea lui mituc chiar nu ma asteptam. Adica unde sunt cele 20-30 de randuri de explicatii etc?
2. La un asemenea raspuns din partea lui mituc chiar nu ma asteptam. Adica unde sunt cele 20-30 de randuri de explicatii etc?
Marele Alb - 1.6 HDI 90 CP
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Pai am scris cu prescurtari!! 
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)