numerotare injectoare
-
radu_tzachy
numerotare injectoare
salutare,as avea o mica nelamurire:de unde incepe nemerotarea injectoarelor la c4 1.6 hdi 92 cp?injectorul numarul 1 e de la volanta si se termina cu 4 la distributie(asa banuiesc eu)?sau injectorul numarul 1 e de la distributie si se termina cu 4 in dreptul volantei?multmesc
-
radu_tzachy
Re: numerotare injectoare
radu_tzachy scrie:salutare,as avea o mica nelamurire:de unde incepe numerotarea injectoarelor la c4 1.6 hdi 92 cp?injectorul numarul 1 e de la volanta si se termina cu 4 la distributie(asa banuiesc eu)?sau injectorul numarul 1 e de la distributie si se termina cu 4 in dreptul volantei?multmesc
- dragos_adrian_ro
- Marca si model masina: Citroen C4 HDi 1.6
- Numar Inmatriculare: IL-32-AKI
eu stiam ca e invers , nr unu de la distributie...
- Luc
- Luc
Corectie:
am reverificat astazi pe doua masini si numerotarea injectoarelor este exact ca in poza care am pus-o mai sus, injectorul 4 este la distributie ( stanga motor privit din fata ) si injectorul 1 la volanta ( dreapta motor cum te uiti la el din fata )
Primul meu post era corect...
am reverificat astazi pe doua masini si numerotarea injectoarelor este exact ca in poza care am pus-o mai sus, injectorul 4 este la distributie ( stanga motor privit din fata ) si injectorul 1 la volanta ( dreapta motor cum te uiti la el din fata )
Primul meu post era corect...