citroen c4 coupe - montaj proiectoare

Discutii despre orice legat de masini
bebexo
Numar Inmatriculare: B 333 BEX

Re: citroen c4 coupe - montaj proiectoare

Mesaj de bebexo »

Tomita scrie:fi tu atent aici.
urmeaza pasul 1 indicat de colegul cu service citroen. le ceri vin-ul ca sa verific exact ce masina ai comandat si ce ti-au dat.
pasul 2 ne zici noua aici ce echipare ai comandat sa vedem si noi, nu sa ne agitam aiurea.
pasul 3 faci niste poze la masina ext/int cu elemente cheie (jante bara fata, bord, volan portbagaj (daca are compartimentatorul de plastic, cotiera, aeratoare in detaliu.
apoi mai vorbim
faza cu opc e frectie la picior de lemn pt tine. poti sa ii ameninti, fara cearta dar sa te impui ca sa recunoasca ce vor sa faca. depui reclamatie, vine OPC, le da amenda si tu ce rezolvi. mai astepti dupa masina. asa, pt extra asteptare, conform conditiilor contractuale (pt ca tu ai platit banii si nu e treaba ta ca ei vor sa faca mismasuri) le mai ceri avantaje. nu revizii gratuite, ca poate vrei sa le faci in alta parte. sa recunoasca ca NU au plasat comanda pt tine si iti baga pe gat una din stoc, si asa ii fortezi sa iti comanda intr-adevar pt tine, dar sa mai bage optiune in plus CADOU de la ei.
asta ar fi varianta cea mai grava la care ma gandesc eu.
deci NU receptionezi masina pana nu esti sigur de ce ai primit.
sau stai mai e cevasi mai rau.
masina e intr-adevar a ata, dar a fost accidentata si la reparatie au uitat de bara si au pus una necorespondenta. deci verifici si masina peste tot. am auzit la alti dealeri ca ar fi practicat asa ceva. :!: :idea:

EDIT: vad ca s-a mai scris intre timp. vezi sa nu fie ultima posibilitate prezentata de mine, in care masina chiar a rams fara proiectoare din cauza accidentarii ei.
Eu am cumparat un citroen c4 Coupe vtr 1.6HDi 16V 110CP euro4
O sa dau maine o fuga pana la ei, sa fac poze masinii (eventual sa-mi zici ce sa incerc sa surprind)

Vrei sa iti scriu toate dotarile si seria de motor?
Citroen C4 coupe vtr 1.6 hdi 110CP negru
B 333 BEX
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

nu, doar optionalele, ca ne dam seama rapid unde se incadreaza.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
bebexo

Mesaj de bebexo »

Tomita scrie:nu, doar optionalele, ca ne dam seama rapid unde se incadreaza.
Dotari:

aer conditionat
radio CD
Geamuri electrice fata
Oglinzi electrice
Proiectoare de ceata
Inchdere centralizata cu telecomanda
Computer de bord
Servodirectie+volan reglabil pe 2 axe
Pilot automat + regulator de viteza
Volan cu comenzi centrale fixe
Tablou de bord cu display LCD
Faruri reglabile electric din interior
Scaun sofer reglabil pe inaltime
Stergator Luneta
Bancheta rabatabila asimetric
Parfum

2 air-baguri frontale
ABS EBD AFU
tetiere fata, spate
Centuri pretensionate in 3 pct
Sistem antifurt cu imobilizator
Dezactivare air-bag pasager
discuri frana fata ventilate si spate normale

Bandouri de protectie laterala
Far geam clar
Tapiterie
Capace roti

Pachet confort ( clima automata bi-zona, volan piele)
Airbag lateral + cortina
Oglinzi incalzite
Roata de rezerva
ESP ASR
Radio CD MP3
Vopsea metalizata
B 333 BEX
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Asta e lista cu ce ar trebui sa aibe sau cu ce e scris pe service.citroen ?
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
baty_san

Mesaj de baty_san »

sau poate ca nu e vina lor.... care ti-au vandut masina. probleme de genul se mai intampla, se rezolva repede. tine mai mult de dealer... depinde cum pui problema.
succes
Don't steal...goverment hates competition!
bebexo

Mesaj de bebexo »

vlad scrie:Asta e lista cu ce ar trebui sa aibe sau cu ce e scris pe service.citroen ?
e lista cu ce ar trebui sa aiba. Din ce am urmarit eu, toate astea figureaza si pe service.citroen.com.

Mie oricum imi vine foarte greu sa cred ca citroenul pune dotari in baza de date si nu si pe masina. Cel mai probabil bara originala a patit ceva si au schimbat-o cu ce au avut.
B 333 BEX
vladut_v

Mesaj de vladut_v »

OPC-ul va face si el ceva in caz de sesizare, in schimb o reclamatie scrisa la Citroen Franta, cu explicarea acestei probleme, ar avea cel mai mare efect. Nu cred ca Citroen Franta sa tolereze un astfel de comportament abuziv care ar putea aduce un prejudiciu urias de imagine, brand-ului, care nici asa nu e foarte stralucit in RO.

Ca un sfat, paralel cu demersul OPC sau scrisoare catre Franta, incearca sa contactezi Registul Auto Roman, sa le expui problema. Nu cred sa ramana indiferenti !
C4 1.6i 16V Berlina
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

eu tind sa cred ca va aprindeti prea tare!
toata lumea banuieste dar nimeni nu are date concrete!
si oricum problema lui are rezolvarre , deci nu vad unde e adevarata problema!
Au spus ca ii pun proiectoare.....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

vladut_v scrie:OPC-ul va face si el ceva in caz de sesizare, in schimb o reclamatie scrisa la Citroen Franta, cu explicarea acestei probleme, ar avea cel mai mare efect. Nu cred ca Citroen Franta sa tolereze un astfel de comportament abuziv care ar putea aduce un prejudiciu urias de imagine, brand-ului, care nici asa nu e foarte stralucit in RO.

Ca un sfat, paralel cu demersul OPC sau scrisoare catre Franta, incearca sa contactezi Registul Auto Roman, sa le expui problema. Nu cred sa ramana indiferenti !
Aberezi cam mult pe aici . Orice email catre Franta este automat redirectionat catre Citroen Romania inca din 2007 de la infiintarea sucursalei de la noi . Ce legatura are RAR cu un contract intre 2 pers juridice sau una juridica si una fizica ? Si sincer cred ca nici OPC-ul in acest moment nu are ce sa faca ( oricum in general nu prea fac decat interviuri pe la tv) deoarece masina nu este ridicata , deci nu s-a produs nicio "inselaciune" sa zic asa.

@Bebexo scaneaza te rog acea fisa/contract din care sa rezulte ce ai comandat si ce ai platit, ca asa din vorbe au mai fost cativa pe aici "binevoitori" . Eu zic ca n-ar trebui sa-ti faci griji ca a fost lovita la transport (desi se mai intampla si asa ceva) ptr ca cu siguranta se straduiau sa acopere orice urma, nu sa faca greseli de 2 lei . Chiar de ce nu ai ridicat masina ? ptr ca e aceasta problema ?
vladut_v

Mesaj de vladut_v »

Adevarul este ca DA, topicul are cu totul alt subiect decat litigii si prostii ... e vorba de montarea suplimentara a unor banale de proiectoare, lucru realizabil pana la urma mai cu seama ca dealer-ul s-a oferit sa se achite de treaba asta.

Dar fara discutie, problema de fond este mult mai serioasa si anume sa comanzi o masina (o dotare) si sa primesti altceva. Omul de buna credinta a intrebat de proiectoare, neintelegand orizontul mai larg al problemei. Fiind o comunitate, suntem datori sa-l ajutam cu ce si cat putem. Evident ca el este ultimul sa decida ce face sau ce nu face.

Eu unul NU acceptam masina. Punct.
C4 1.6i 16V Berlina
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

vladut_v scrie: Eu unul NU acceptam masina. Punct.
Si dupa aia???
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
vladut_v

Mesaj de vladut_v »

Pai fiecare caz are particularitatea lui. Retras avans, cautat alt dealer, sunt cativa cu o prestanta foarte buna - ii numaram pe degetele de la o mana. Si eu am asteptat dupa masina 3 luni de zile. Cred ca innebuneam daca primeam altceva. Nu pot sa-mi dau seama cum as fi reactionat, fiind prima tangenta cu brandul.

In schimb, acum, dupa 4 ani si "n" vizite in diverse service-uri reprezentante, consider ca dealer-ul auto (cu departament de vanzari si cu departament de service) cantareste foarte-foarte mult in alegerea marcii si in a ramane fidel acesteia. In anul 2010 "masina" este un bun consumabil, atat Citroenul cat si oricare alta marca ... si atunci chiar si un minim de comportament al dealer-ului te pate face sa fi/sau nu un utilizator al acestuia. Cu alte cuvinte, "omul" - reprezentantul de vanzari, receptionerul, seful de atelier ... este decisiv. De cele mai multe ori, asa cum vedem cu totii, caracterul si responsabilitatea ii lipsesc.

Am un prieten care a cumparat un Mitsubishi Lancer anul trecut. Si-a comandat xenon din fabrica, in schimb i-ai dat o masina cu xenon chinezesc montat in curte "in spatele reprezentantei". Dar n-a pierdut garantia :) ! L-a acceptat, sunt oameni si oameni.
C4 1.6i 16V Berlina
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

vladut are mare dreptate si discutia ar trebui mutata la offtopic.
in ziua de azi cand clientul este vanat pentru consum (o civilizatie infecta BTW, cea de consum, care uite in ce prapastie ne-a adus) are posibilitatea sa aleaga. sincer, daca vrei sa iti dau ceva tre sa dovedesti ca meriti. si cu cat avem un istoric mai mare despre o firma cu atat putem sa luam decizii coerente. nu mai conteaza cine si ce marca este. merita banii tai atunci te duci la ei. te respecta? da, atunci sigur revii pt ca daca sunt prefacuti macar stiu sa o faca bine, deci merita banii. daca sunt din suflet asa, atunci merita si atunci pt ca nu isi bat joc de tine.
si daca a gresit, macar sa recunoasca. la noi in tara in schimb este mentalitatea de japca nationala unde cu greu mai gasesti oameni onorabili. si acestia care deja se gandesc ce sa mai faca sa supravietuiasca in sistemul infect.
deci, da, mai ales cand tu il platesti cu atat mai mult ai pretentii. ce mi-e citroen cumparat din bucuresti sau cumparat din pitesti, sau din oradea.
caz concret pt mine. am avut posibilitatea sa interactionez cu mai multe reprezentante citroen. si desi eram in oradea, ghiciti cu cine am tinut legatura strans, pentru ca in general au stiut cum sa ma giugiugleasca, sau sa se bage in semana cu mine, sau chiar sa ma ajute (incerc sa acopar paleta larga de optinui pt a nu fi partinitor) cand am cerut ajutorul, sau am avut o intrebare cat de mica. si daca voi mai lua masina noua, sigur ii voi considera, chiar si pt a-i recomanda la altii. masinile sunt ok, preturile sunt ok (pt cine isi permite masina noua) respectul este ok, merita frate sa ma duc tot la ei. in oradea nu m-as duce nici macar sa le dau buna ziua. atat de infecti au stiut sa se comporte. habar n-au ce e aia retail (b2c)
deci, offtopic :hi
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Cu cine ?
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
bebexo

Mesaj de bebexo »

Am ajuns la concluzia ca ma lupt cu morile de vant pe timpul meu si am acceptat masina cu proiectoarele montate pentru simplul fapt ca mi-o doresc prea mult. De acum sunt si eu membru cu acte in regula :ya
B 333 BEX
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii diverse”