Intrerupere la 3000 RPM
-
Autoart
Re: Intrerupere la 3000 RPM
Masina vede turatii .
Nu schimb nici o bujie, nu au cum sa se uzeze in 33k km
Benzina am pus de toate felurile, dar de fel pun Mol, nici o diferenta.
Resoftare i-am facut odata si a revenit dupa o luna, o sa-i mai fac si anul asta sa vedem cine o plateste de data asta.
Nu schimb nici o bujie, nu au cum sa se uzeze in 33k km
Benzina am pus de toate felurile, dar de fel pun Mol, nici o diferenta.
Resoftare i-am facut odata si a revenit dupa o luna, o sa-i mai fac si anul asta sa vedem cine o plateste de data asta.
C4 Coupe 1.6 petrol engine
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Sper ca nu sunt foarte offtopic.
Vorbeati de curatat injectoarele.
Recomandati vreo solutie de curatat?
Ma gandesc sa curat si eu, am aproape 30.000 km.
Nu am problema cu intreruperea, dar ma gandesc ca o curatare nu are de ce sa ii strice.
Prin benzinarii au 2+2 si alte marci...nu stiu cat de bune sunt.
Vorbeati de curatat injectoarele.
Recomandati vreo solutie de curatat?
Ma gandesc sa curat si eu, am aproape 30.000 km.
Nu am problema cu intreruperea, dar ma gandesc ca o curatare nu are de ce sa ii strice.
Prin benzinarii au 2+2 si alte marci...nu stiu cat de bune sunt.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
Autoart, asa cum ti-am spus, mie mi-au curatat injectoare si mi-au rescris softul in prima faza, dupa vreo 100 km intreruperea a revenit.
Am schimbat si bujiile si totul este ok acum (bujiile aveau 50k km).
Am schimbat si bujiile si totul este ok acum (bujiile aveau 50k km).
- eduardo_didi
- Edi Talent
@Deese fa curatarea injectoarelor intr-un service specializat, au si cei de la citroen, curatarea injectoarelor nu se face bagand nu stiu ce aditiv in benzina aia e frectie, e un proces mai complicat care nu ai cum sa il faci tu, sau mai poti cu ultrasunete
http://www.motorsportnews.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
Sau poti sa le scoti cu cheia de bujii, si sa sufli in ele ca in jiglere 
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
Pentru cine mai are problema aceasta, cand va duceti la service spuneti-le sa va curete ceva ce s-ar numi (sper sa fi retinut bine) "papilonul de aer"?!?
- navzar_x
- Numar Inmatriculare: B-XX-DBR
C4 facelift berlina 1.6i 122 de fugareti ... blue recife - albastra ca focul ... de la aragaz 
-
tudordragos
- Numar Inmatriculare: B-68-WWi
Am si eu aceeasi problema
Am citit si rascitit thread-ul si am ajuns la urmatoarele concluzii:
- problema nu tine de tipul de benzina folosit
- sunt afectate mai mult motoarele 1.6 16v
- apare la temperaturi un pic mai ridicate dupa un mers mai indelungat in aglomeratia Bucurestiului
Posibile cauze:
- clapeta pompei de benzina
- bujiile
- filtrul de aer
- softul
Nu sunt inginer, de aceea poate ca am scris ceva gresit.
Saptamana urmatoare ma duc la ATS
Am citit si rascitit thread-ul si am ajuns la urmatoarele concluzii:
- problema nu tine de tipul de benzina folosit
- sunt afectate mai mult motoarele 1.6 16v
- apare la temperaturi un pic mai ridicate dupa un mers mai indelungat in aglomeratia Bucurestiului
Posibile cauze:
- clapeta pompei de benzina
- bujiile
- filtrul de aer
- softul
Nu sunt inginer, de aceea poate ca am scris ceva gresit.
Saptamana urmatoare ma duc la ATS
- Mihay
- Supermoderator
-
tudordragos
ok Merci de sfat. In Pipera au mai multe testere sau sunt inginerii mai ingineri?
- Mihay
- Supermoderator
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
DIn nou, eu nu imi aduc aminte sa fi avut problema asta. O alta diferenta e ca eu am mers cu chip tuning de pe la 17500km. Dupa un update partial de soft la suceava care afecta niste tabele de injectie (in urma unei probleme pe la clapeta de acceleratie) imi aduc aminte ca masina s-a imputurosit undeva intre 2000 si 2500rpm, iar peste 4000 tragea foarte tare, sensibil mai bine decit inainte. Insa nimic in jurul turatiei de 3000.
Nu ca v-as sfatui sa faceti chiptuning, insa imi aduc aminte ca varianta modificata de software rezolva niste intreruperi de genul asta. Drumurile la service, componentele schimbate aiurea fara sa rezolve nici o problema, capetele lovite de pereti acasa si la service, nervii facuti la service si in trafic, samd, s-ar putea sa coste mult mai mult decit o resoftare.
Nu ca v-as sfatui sa faceti chiptuning, insa imi aduc aminte ca varianta modificata de software rezolva niste intreruperi de genul asta. Drumurile la service, componentele schimbate aiurea fara sa rezolve nici o problema, capetele lovite de pereti acasa si la service, nervii facuti la service si in trafic, samd, s-ar putea sa coste mult mai mult decit o resoftare.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
tudordragos
Mituc sunt de acord cu tine, insa, inainte de a ma apuca de resoftare vreau sa mai incerc si alte variante mai ieftine ca de ex. schimbarea filtrului de aer, verificarea acelei clapete etc. Masina nu mai e in garantie asa ca pot opta la orice service.
-
appsel4u
- Numar Inmatriculare: B-78-XWF
Pot sa va spun sincer ca am citit aceasta discutie si sunt unul din fericitii posesori al acestor probleme+una bucata fluierat motor la accelerare(zici ca sunt arbitru)
Problema cu lipsa de putere intre 2.800 si 3.000 de turatii si mai noi lipsa totala de putere
, confirmata foarte senin de un mecanic foarte haios de la ATS(e Ford dar repara Citroen iesit din garantie), expresia lui a fost ceva de genu " e moarta si neingropata".
S-au apucat furnicutele sa galeria de evacuare si mai stiu eu ce e pe acolo si concluzia lor a fost ca am 2 garnituri bulite si anume una la galeria de evacuare (22,45 RON la ATS) si o garnitura la catalizator (23,25 RON la ATS). Sunt destul de ieftine asa ca am zis sa mi le schimbe, problema a intervenit la lipsa lor din stoc, abia vinerea viitoare cica va fi gata masina.
La receptie voi merge inarmat pana in dinti cu propriul meu mecanic (am reusit sa il conving sa mearga) sa vedem daca s-a rezolvat problema.
Singurul lucru de care imi pare rau este ca masinuta mea sta singura la service acolo acum.
Masinuta este un C4 Coupe fabricatie 2007 achizitionata in 2008 are 29.800 KM. Partea cu resoftarea am incercat-o si eu si este un VAXXXXXX.
P.S in prezent ma dau cu un Mitsubishi Lancer motor 1,6i, e forta in seara asta l-am panicat pe unu cu un audi tt la plecarea de la semafor era sa se infiga intr-un logan parcat pe margine:)
Problema cu lipsa de putere intre 2.800 si 3.000 de turatii si mai noi lipsa totala de putere
S-au apucat furnicutele sa galeria de evacuare si mai stiu eu ce e pe acolo si concluzia lor a fost ca am 2 garnituri bulite si anume una la galeria de evacuare (22,45 RON la ATS) si o garnitura la catalizator (23,25 RON la ATS). Sunt destul de ieftine asa ca am zis sa mi le schimbe, problema a intervenit la lipsa lor din stoc, abia vinerea viitoare cica va fi gata masina.
La receptie voi merge inarmat pana in dinti cu propriul meu mecanic (am reusit sa il conving sa mearga) sa vedem daca s-a rezolvat problema.
Singurul lucru de care imi pare rau este ca masinuta mea sta singura la service acolo acum.
Masinuta este un C4 Coupe fabricatie 2007 achizitionata in 2008 are 29.800 KM. Partea cu resoftarea am incercat-o si eu si este un VAXXXXXX.
P.S in prezent ma dau cu un Mitsubishi Lancer motor 1,6i, e forta in seara asta l-am panicat pe unu cu un audi tt la plecarea de la semafor era sa se infiga intr-un logan parcat pe margine:)
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
masina nu mai este in garantie?? 
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)