Flansa amortizor rupta

cris_tyna

Re: Flansa amortizor rupta

Mesaj de cris_tyna »

alexc4 scrie:nu dar am amortizoare sport.
niciun amortizor sport nu rupe flanse... numai unul blocat + o groapa buna
sau o flansa ''made in china'', sau made in ferentari...
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

D-aia iti sarea tie stergatorul. Acum am vazut ca....,,,, capul amortizorului iti lovea fix in parghia stergatorului :?
alexc4
Numar Inmatriculare: B 688 SKN

Mesaj de alexc4 »

azi am dus masina la service dar nu au avut flansa asa ca am lasat-o acolo ca si asa ma mir cum am ajuns acolo ca s-a rupt aproape de tot si imi freca permanent de tija de la stergator.

maine o sa vad care a fost cauza desi banuiesc un defect de fabricatie la flansa. nu are cum sa se blocheze un amortizor in 3-4000 km iar daca erau flansele de proasta calitate cedau amandoua.
va tin la curent
C4 VTS 2.0HDI black
ex c4 1.6 16v black in transformare
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Suspensie tare, masina prea lasata, arcul prea slab, gropi serioase = flansa rupta!
MIe mi-a sarit de tot stergatorul, doar cel din stanga mai functiona! Initial am crezut ca mi l-au furat cu tot cu brat de nu l mai vedeam pe parbriz :D
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Cit de mult era lasata masina? Daca era lasata foarte mult practic amortizorul era aproape in cap.
Apoi, daca masina era lasata semnificativ iar tu mergeai prin gropi la fel ca inainte... succes.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
alexc4

Mesaj de alexc4 »

nu e lasata exagerat si am f mare grija la gropi evit si eu ce se poate.
azi am luat masina din service, flansa e praf am schimbat-o iar amortizorul este in regula.
sunt fericit ca am rezolvat-o pana la urma
C4 VTS 2.0HDI black
v3c1nu

Mesaj de v3c1nu »

Din poze arata grav :shock: (flansele pot fi facute si din plastilina uneori #-o , in rromanica doar)
Am aceeasi problema dupa 35.000 KM, imi troncane la gropi si am crezut ca e flansa amortizorului de vina. Am fost la mecanic cu ea si se pare ca ar fi bieleta de vina, pe stanga. Ma duc sapt viitoare cu ea la verificare si revin cu confirmare :)
C4 Techno Evolution 1.6i 16V, 110 CP, sable de langrune, tapiterie velour bej
(consum urban: 11.1 l/100Km)
alexc4

Mesaj de alexc4 »

intre timp am mai rup un rand de flanse :D
acum 1 sapt am schimbat amortizoarele pe garantie si am pus flanse noi sunt curios cat tine si de data asta.
de troncaneli nu cred ca scapa nimeni la c4 mereu are ea cate un zgomot pe undeva :ok
C4 VTS 2.0HDI black
Motzoi C4
C4 Ya Yo
Numar Inmatriculare: PH-60-SMC

Mesaj de Motzoi C4 »

Aseara in fata la parlament am luat si eu ditamai, dar ditamai craterul ascuns dupa o denivelare, pe la 25 km/h de am zis ca se rupe masina. M-am uitat eu la flanse, cea din stanga(partea pe care am luat groapa) este mai ridicata cu maxim maxim 4-5 mm decat cea din dreapta, in sensul ca nu sta fix pe talerul ala si se vede o piulita argintie dedesubt, sau un hexagon mai bine zis....poate sa fie rupta de la o groapa, sau s-ar fi manifestat altfel daca o rupeam? Masina e lasata de fata astfel incat iti mai intra 3-4 degete intre janta si aripa. Am suspensie reglabila V-Maxx, dar nici la jumatatea filetului nu e lasata de fata...Sunt destul de crispat...nu e chiar atat de mare spatiul ca la Alex, insa este vizibil spatiul intre flansa si taler...e un luft micut..
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”