Eu am stat pe Timișoara, în OD 6. Acum stau pe Valea Furcii, care dă în Valea Oltului.
Ce faci, vecinache?
Lejer cea mai bună motorină de care îmi aduc aminte, după impresii personale, a fost de la un Lukoil de pe DN1, vis-a-vis de Selgros Băneasa. Poate e doar autosugestie din cauză că pe pompă scria ceva în gen minim 4% biocarburant și era vară.
Spălătorii, nu știu. De când mă știu nu am văzut vreuna bună în afară de cea în regie proprie. Adevărul e că și eu sunt maniac și am pretenții de detailing. Asta din an în paște, când mă sinchisesc să o spăl de gura lumii.
Ca service, am mers o vreme la Antupo, aproape de Râul Doamnei cu Prel. Ghencea, dar sunt prea aroganți/plini de ei sau au ceva personal cu mine de la o vreme. Nu aș putea spune ce sau de ce. Poate mi se pare mie.
Piesele mi le iau aproape toate de la un magazinaș tot de pe Prel. Ghencea, mai încoace de Valea Oltului și Lukoil-ul ăla de după intersecție. Tot ei îmi aduc și Liqui Moly la un preț decent. Chestii care nu se prea găsesc decât prin Peugeot mi le iau de la Eurial Militari.