TREMUR AMBREIAJ diferite manifestari ale problemei
-
Bogdan_P
Re: TREMUR AMBREIAJ diferite manifestari ale problemei
Salut! Am fost azi sa imi schimb ambreajul la norauto titan de unde imi si comandasem kitul!! Dupa multe injuraturi ale mecanicului la adresa citroenului si a francezilor (ce-i drept avea dreptate...a demontat cam tot ce se putea ca sa dea cutia jos)...am constatat ca nu era acelasi ambreaj cu cel pe care il luasem...au comandat altul iar cand l-au adus aceeasi problema! motorul e 1.6 hdi 92 cai iar ambreajul de pe pe masina era un Luk cu diametrul de 240mm, ambreajul nou e un sachs diametru de 230mm iar in orice program de cautat piese auto il arata si pe asta ca s-ar potrivii. Singurul ambreaj de 240 este cel de la luk dar nu prea se gaseste. Oare chiar merg si cele de 230 de la sachs si valeo??
http://www.ingaraj.ro/?search=articole& ... rupa=10151" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ingaraj.ro/?search=articole& ... rupa=10151" onclick="window.open(this.href);return false;
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Cu ce sint devina francezii ca mecanicul a comandat altceva ?!
Daca e mai mic e clar ca nu poti sa il pui pe masina.
Daca e mai mic e clar ca nu poti sa il pui pe masina.
- Mihay
- Supermoderator
pai niciodata cel care greseste nu e de vina
e prima oara cand aud de problema asta. e prostia lor pentru ca isi fac toti distrusii service-uri fara sa-si cumpere programele de service sau sa se sinchiseasca sa-si faca conturi asa cum am facut noi . pacat ca ai ajuns pe mana unor astfel de nimicuri, uite asa te fac sa ai o impresie aiurea .
- Romeno
Pai da-le si tu SASIUL masinii ca sa nu mai ai probleme din acestea.
Este clar ca difera dupa tipul de motorizare.
Hai bafta
Este clar ca difera dupa tipul de motorizare.
Hai bafta
C4 VTS 2.0 L, 180 HP - BLACK - A.K.A CITRO

-
Bogdan_P
Multumesc pt raspunsuri! Le am dat si seria de sasiu dar da, nu au program de service, cautau la autototal si altele,le aprareau trei tipuri de kituri care cica se potrivesc...cele pe care vi le-am spus! Acum sa vad de unde pot sa cumpar Luk, nu prea are nimeni! Devine frustrant, costa si ceva bani toata treaba asta si mai apar si probleme de genu
!
- Romeno
Suna si tu la SRC Piese Auto - Bogdan Fotache 0744 638 112 - http://www.srcpieseauto.ro/" onclick="window.open(this.href);return false;Bogdan_P scrie:Multumesc pt raspunsuri! Le am dat si seria de sasiu dar da, nu au program de service, cautau la autototal si altele,le aprareau trei tipuri de kituri care cica se potrivesc...cele pe care vi le-am spus! Acum sa vad de unde pot sa cumpar Luk, nu prea are nimeni! Devine frustrant, costa si ceva bani toata treaba asta si mai apar si probleme de genu!
Uite ce mi-au raspuns mie pt. kit-ul de ambreaj, dar la mine cred ca este mai schum, pentru ca am motor 2.0.
Referitor la cererea d-voastra va putem face urmatoarea oferta:
Kit ambreiaj (Placa + Disc + Rulment) - 542ron/kit(Disponibil in 2 ore) Producator LUK - Germania
Eu am luat ambreajul de la Prestige pana la urma dar si baietii astia de la SRC sunt foarte buni si seriosi.
Bafta
C4 VTS 2.0 L, 180 HP - BLACK - A.K.A CITRO

-
Bogdan_P
Am cautat in mai multe locuri si pana la urma l-am luat de la ingaraj.ro la pretul de 570 in comparatie cu prestige care mi-au spus ca il aduc la 800 si ceva, nu mai stiu firma dar banuiesc ca tot Luk fiind singurul care se potriveste. In fine, bine ca l-am gasit, l-am pus pe masina si totul e in regula
!
-
radou
N-am avut rabdare sa citesc toate paginile topicului.
La mine problema ambreiajului e mai complicata. In afara de un mic tremur la plecarea de pe loc, cand opresc motorul tremura toata masina. Am fost la constatare si mi s-a spus ca de vina e volanta, dar ca trebuie sa schimb si kit-ul ambreiaj. Am zis OK, vreau un pret...si mi l-au dat...
Cu tot cu manopera 4900 lei (la Champion). Mi se pare mult.
Stie cineva un atelier privat si de incredere la care sa pot apela pentru schimb ? Piesele le voi comanda la una din sursele mentionate in acest topic.
Multumesc anticipat !
La mine problema ambreiajului e mai complicata. In afara de un mic tremur la plecarea de pe loc, cand opresc motorul tremura toata masina. Am fost la constatare si mi s-a spus ca de vina e volanta, dar ca trebuie sa schimb si kit-ul ambreiaj. Am zis OK, vreau un pret...si mi l-au dat...
Cu tot cu manopera 4900 lei (la Champion). Mi se pare mult.
Stie cineva un atelier privat si de incredere la care sa pot apela pentru schimb ? Piesele le voi comanda la una din sursele mentionate in acest topic.
Multumesc anticipat !
C4 berlina, 1.6 HDi, 110 CP
Renault Scenic 1.5 dCI, 105 CP
- Mihay
- Supermoderator
ohoo bengos pret
in conditiile in care tu nu ai volanta dubla ci simpla . Sfatul meu e sa incerci si la un service autorizat Citroen . De ce iti zic asta ? Pentru ca sunt tot felul de promotii gen te duci iti verifica GRATIs si`ti spun sa schimbi. Daca schimbi si cumperi de la ei piesele ai uneori niste discouturi mari si reale cred ca si 25% .
chiar si la service citroen o volanta simpla ar trebui sa fie in jur de 15-17 milioane si un kit de ambreiaj vreo 7-8 plus manopera vreo 4 ore probabil, adica inca vreo 5.in total cam 30 mil fara nicio promotie fata de 50 de la Champion . Urmareste ofertele de piese de pe la Citroen
chiar si la service citroen o volanta simpla ar trebui sa fie in jur de 15-17 milioane si un kit de ambreiaj vreo 7-8 plus manopera vreo 4 ore probabil, adica inca vreo 5.in total cam 30 mil fara nicio promotie fata de 50 de la Champion . Urmareste ofertele de piese de pe la Citroen
- wonka jr.
- Marca si model masina: Citroen DS3 1.6 hdi 92 cp
- Numar Inmatriculare: GL 88 WNK
eu stiam ca modelul de 110 cp are volanta cu masa dubla, iar cel de 92 cp, volanta cu masa simpla. le incurc eu, sau chiar asa e ?
- Mihay
- Supermoderator
asa e cum zici tu , nu stiu ce am vazut eu 92cp la el...my fault 
-
radou
am gasit cu 644 lei kit-ul de ambreiaj si cu 1450 lei volanta (Sachs). Mai ramane problema montajului.
C4 berlina, 1.6 HDi, 110 CP
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Vezi ca cineva fusese la Pitesti la Cartec, si si-a schimbat o gramada de chestii printre care si distributie, la un pret mai mult decat OK.
Ia legatura cu ei si vezi ce zic..
Ia legatura cu ei si vezi ce zic..
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- MihaiC4
- Numar Inmatriculare: B-07-WOT
Salutare...dupa 11k de km se pare ca si la mine a aparut aceasta problema cu tremuratul la ambreiaj
Am programare azi pentru constatare la ats prestige si abia astept sa ma duc sa vad ce or sa-mi zica,mentionez ca masina este in garantie.Sper sa nu intampin probleme si sa imi schimbe "jaful"de ambreiaj pe garantie
Am programare azi pentru constatare la ats prestige si abia astept sa ma duc sa vad ce or sa-mi zica,mentionez ca masina este in garantie.Sper sa nu intampin probleme si sa imi schimbe "jaful"de ambreiaj pe garantie
-
history
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4i +
- Numar Inmatriculare: DJ-26-DIN
Cum este cu speranta? Nu de alta, dar sa stiu daca imi prelungesc garantia.