cd blocat in cd-player
-
florinenache
- Numar Inmatriculare: PH 12 PYG
cd blocat in cd-player
mi s-a blocat un cd inauntru. Initial cd-playerul nu citea din cand in cand cd-ul iar apoi nu l-a mai citit deloc si nici nu mai iese. Exista alta metoda de scoatere a cd-ului?
Citroen C4 Coupe 2007 1.6 HDI SX VTR
- adrian_grosu09
- torrente
- Numar Inmatriculare: B 95 UDU
Re: cd blocat in cd-player
mie mi s-a mai intamplat sa nu vrea sa iasa, dar totusi iesea um pic de tot cat sa pot apuca cu unghiile sau altceva. sau il impingeam/eject de cateva ori si iesea pana la urma.

c4 sedan exclusive gri fer 1.6HDI
-
florinenache
Merci pt raspuns.
La mine apas degeaba pe butonul de scoatere a cd-ului ca nu iese deloc.
La mine apas degeaba pe butonul de scoatere a cd-ului ca nu iese deloc.
- fanut
- Numar Inmatriculare: LGR
cauta pe youtube asta:"C4 Desmontando Clima, Radio y Navegador02" poate te ajuta incearca sa scoti fata la radio cd cu 4 surubelnite finute si actioneaza butonul eject poate iese cd ul poate te ajuta youtube-ul bafta
- andu_nae
- Marca si model masina: Volvo XC70, D5
exact asa face si la mine.
Singurul lucru pe care il pot banui e ca se incinge ceva la casetofon.
Daca e aceeasi problema ca la mine cand te vei sui din nou in masina va merge si sa cante si sa-l scoti pentru o perioada.
Pe mine nu m-a deranjat foarte tare treaba asta pana acum,dar daca ne poate ajuta cineva cu o remediere ar fi super.

Daca e aceeasi problema ca la mine cand te vei sui din nou in masina va merge si sa cante si sa-l scoti pentru o perioada.
Pe mine nu m-a deranjat foarte tare treaba asta pana acum,dar daca ne poate ajuta cineva cu o remediere ar fi super.
Volvo XC70, D5
ex: C4 Coupe 1.6 HDI
Toyota Yaris, 1.0
Toyota Yaris, 1.0
-
florinenache
Multumesc pentru raspunsuri.
Asa face la toate cd-urile? Am crezut ca cd-ul asta are un defect sau ceva ca nu am mai patit cu alte cd-uri sau poate nu s-a incins cu altele. Dupa ce s-a blocat am fost vreo 30 de minute in carrefour si tot nu a vrut sa iasa. Mai incerc dupa-amiaza sa vad daca vrea sa iasa.andu_nae scrie:exact asa face si la mine.
Pe mine nu m-a deranjat foarte tare treaba asta pana acum,dar daca ne poate ajuta cineva cu o remediere ar fi super.![]()
- alexc4
- Numar Inmatriculare: B 688 SKN
si mie mi se intampla asta la cealalta masina si de fiecare data il pacaleam cu alt cd si il scotea pe cel blocat. bafta
C4 VTS 2.0HDI black
ex c4 1.6 16v black in transformare
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
Am patit-o si eu.
1)aveti grija sa nu umblati cu cd cu sticker lipite pe ele.
2)renuntati si la cd din colectie vechi si/sau zgariate. Incercati sa faceti o copie in calculator pe blanckuri noi si sa le utilizati pe acestea. Eu imi schimb colectia odata la 1/2 an.
1)aveti grija sa nu umblati cu cd cu sticker lipite pe ele.
2)renuntati si la cd din colectie vechi si/sau zgariate. Incercati sa faceti o copie in calculator pe blanckuri noi si sa le utilizati pe acestea. Eu imi schimb colectia odata la 1/2 an.
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
-
florinenache
cum il pacaleai cu alt cd?alexc4 scrie:si mie mi se intampla asta la cealalta masina si de fiecare data il pacaleam cu alt cd si il scotea pe cel blocat. bafta
cd-ul era nou, are vreo 2 luni.
- andu_nae
- Marca si model masina: Volvo XC70, D5
la mine problema e ca daca se blocheaza nu prea mia reusesc sa-l scot pe cel blocat pana nu o lasa sa isi revina vreo 30 min minim:D
dar cand iese, merge si acelasi CD si altul, si nu e de la CD ca asa imi face si cu CD proaspat scrise, cred ca depinde si de viteza la care sunt scrise si de calitatea CD-ului.
dar cand iese, merge si acelasi CD si altul, si nu e de la CD ca asa imi face si cu CD proaspat scrise, cred ca depinde si de viteza la care sunt scrise si de calitatea CD-ului.
Volvo XC70, D5
Toyota Yaris, 1.0
Toyota Yaris, 1.0
- wonka jr.
- Marca si model masina: Citroen DS3 1.6 hdi 92 cp
- Numar Inmatriculare: GL 88 WNK
mie imi zgarie cd-urile. si mi le zgarie rau. asta in timp, nu dupa o ora. nu stiu de la ce ar putea fi.
- alexc4
- Numar Inmatriculare: B 688 SKN
pai il bagam putin inauntru si impingeam usor, probabil miscam cd-ul blocat dar mergea de fiecare data.
C4 VTS 2.0HDI black
-
rasvan
- Numar Inmatriculare: PH 89 RVN
si mie mi se intampla la fel. baga alt cd in asa fel incat sa misti cd-ul blocat. daca tot nu merge, nu te speria ca o sa se deblocheze (eu am luat o groapa si si-a revenit).
Coupe 1.6 hdi alb Resolfen 17''
-
florinenache
Ai avut dreptate, acum cand am incercat iar sa il scot a iesit fara probleme. Dupa ce l-am scos m-am uitat la el si este zgariat rau (probabil si al meu le zgarie).andu_nae scrie:la mine problema e ca daca se blocheaza nu prea mia reusesc sa-l scot pe cel blocat pana nu o lasa sa isi revina vreo 30 min minim:D
- nkmetal
- Numar Inmatriculare: GL-08-DHM
aceeasi problema am avut si eu...s-a rezolvat de la sine in 2h...nu inteleg care e defectu' dar sigur nu este de la cd ...pentru ca era abia era facut de cateva ore...