Curge motorina cand ii fac plinul!
-
ciprix777
- Numar Inmatriculare: TL 06 MAT
Re: Curge motorina cand ii fac plinul!
Inca nu am rezolvat-o. Urmeaza sa-i cumpar acea garnitura.
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
bine bine dar .. la ce service s-a constatat aceasta "ultima defectiune" ?
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
-
ciprix777
In niciun caz la reprezentanta citroen. Sunt praf, am fost la ei au luat o cheie mi-au strans pe acolo ceva si au zis "gata s-a rezolvat". Am identificat problema la un service din Constanta, tot acolo am facut si revizia, si schimbatul rulmentilor, bieletelor, capetelor de bara s.a.m.d. Chiar se vedeau urmele de motorina imbibate cu praf pe unde a curs. O sa ma duc sa cumpar acea garnitura sa vedem daca asta e problema. As schimba-o eu dar nu am cheia respectiva.
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
hmm , vezi ca avem si noi pe cineva in club cu service in Constanta.
(poate l vizitezi daca cei de la Citroen nu s seriosi)
Oare cine era userul ??
(poate l vizitezi daca cei de la Citroen nu s seriosi)
Oare cine era userul ??
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
-
ciprix777
Sincer as avea nevoie de cineva priceput care sa imi reseteze calculatorul .. i-am facut revizia si mecanicul avea laptopul stricat.
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Si tu ai fi un mecanic priceput daca ai citi manualul de intrerinere sa vezi cum se face. Nu iti trebuie laptop pt resetarea km la service. Ti apasat TRIP, pui contactul si astepti ca contorul invers sa ajunga de la 10 sau 12, nu mai stiu exact, pina la 0. Iei contactul si gata.
-
ciprix777
Am citit tarziu acest mesaj. Am rezolvat-o ieri. Adica mi-a explicat un amic. Mersi de indrumari Vlad.
- Raducv
- Marca si model masina: Passat CBAB
- Numar Inmatriculare: DJ 01 RMB
Salut ! Astazi am facut plinul pana-n buza. Inainte sa plec am vazut sub masina o balta de motorina (circa 2-3 L de motorina). Este normal asa ceva? sau am rezervorul spart?
Helppp!

C4 1.6 HDi 90cp
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Si eu am patit odata asta cind am bagat dupa ce s-a oprit pistolul automat. Nu am idee pe unde curge.
Sent from my LG-P690 using Tapatalk
Sent from my LG-P690 using Tapatalk
- Raducv
Sa fie ceva de "prea plin" cum ziceau baietii mai sus? Am observat ca numai cand il umplu pana-n buza face asa. 

C4 1.6 HDi 90cp
-
iavladu
- Numar Inmatriculare: B-???-VLD
Si eu am avut aceeasi problema cu motorina pe un megane. Am mers in service si au ridicat bancheta din spate si miau schimbat garnitura de la rezervor . Dupa ce a fost schimbata nu am mai avut probleme .
C4 coupe 1.6i 110cp 2007
- cpv_13
- Numar Inmatriculare: VL 21 CPG
Eu o umplu intotdeauna pana in buza si nu-mi curge nimic (fac plinul mereu, cam doua pe luna).
Off: ma "distreaza" ca in majoritatea statiilor, cu cateva exceptii, imi iese ca am rezervor de 63-65 de litri - desi toata lumea imi spune ca nu are rezerva masina (clar ca fura jigodiile).
La mol-ul de la km 80 de pe A1 au fost corecti: mai aveam o liniuta si mi-au intrat 57 de litri. Azi, la mol-ul de langa metro militari, tot o liniuta, 60 de litri si ceva maruntisi...
Off: ma "distreaza" ca in majoritatea statiilor, cu cateva exceptii, imi iese ca am rezervor de 63-65 de litri - desi toata lumea imi spune ca nu are rezerva masina (clar ca fura jigodiile).
La mol-ul de la km 80 de pe A1 au fost corecti: mai aveam o liniuta si mi-au intrat 57 de litri. Azi, la mol-ul de langa metro militari, tot o liniuta, 60 de litri si ceva maruntisi...
C4 Berlina - Rosu Lucifer
1.6 HDI 92 CP
1.6 HDI 92 CP
- Raducv
cpv_13 scrie:Eu o umplu intotdeauna pana in buza si nu-mi curge nimic (fac plinul mereu, cam doua pe luna).
Mie tot cam 63-64 mi-au intrat in ea (de pe rosu) , masurata cu bidoane de 5 L . In orice caz intra mai mult de 60L.

C4 1.6 HDi 90cp
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
60 litri nu e considerat plinul pina in buza. Capacitatea maxima a rezervorului + tubulatura de alimentare sigur sare de 60 litri. Eu inca nu l-am verificat cit intra exact.
Daca chiar vrei sa verifici o statie ia si tu un bidon de 10 litri si baga fix 10 litri pe pompa. Asa vezi daca fura.
Daca chiar vrei sa verifici o statie ia si tu un bidon de 10 litri si baga fix 10 litri pe pompa. Asa vezi daca fura.