Muzica de pe Iphone 3GS prin USB Box
-
kalimera
Muzica de pe Iphone 3GS prin USB Box
Tocmai am instalat un usb box pe un Citroen C4 si as vrea sa pot sa ascult muzica de pe Iphone 3GS prin intermediul usb boxului.
Atunci cand il conectez insa arata ca ar vrea sa inceapa sa incarce bateria si se opreste, dupa care reia incarcarea si tot asa.
Vreo idee despre ce trebuie sa fac?
Multumesc
Atunci cand il conectez insa arata ca ar vrea sa inceapa sa incarce bateria si se opreste, dupa care reia incarcarea si tot asa.
Vreo idee despre ce trebuie sa fac?
Multumesc
- wonka jr.
- Marca si model masina: Citroen DS3 1.6 hdi 92 cp
- Numar Inmatriculare: GL 88 WNK
Re: Muzica de pe Iphone 3GS prin USB Box
am impresia ca nu citeste decat mp3 de pe stick. din cate stiu, muzica pe iphone e format aac.
-
kalimera
intre timp m-am mai documentat si am rezolvat problema 
exista un cablu special care permite usb boxului sa vada iphone ca stick si sa ruleze muzica de pe el.
exista un cablu special care permite usb boxului sa vada iphone ca stick si sa ruleze muzica de pe el.
- Romeno
kalimera scrie:intre timp m-am mai documentat si am rezolvat problema
Este straniu, ca totusi le-am conectat pe amandoua cu cablul dedicat pt. device-urile Apple.
Ai si tu un link ceva? Tks
C4 VTS 2.0 L, 180 HP - BLACK - A.K.A CITRO

- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
muzica pe iphone e (si) mp3wonka jr. scrie:am impresia ca nu citeste decat mp3 de pe stick. din cate stiu, muzica pe iphone e format aac.
nush cum arata un usb box d-asta, da' n-are si un amarit si obosit linein? care rezolva toate problemele?
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

- Romeno
Ba are si line-in dar trebuie sa iti mai incerci si dispozitivul, asa daca folosesti cablul pt. ipod/ iphone rezolvi doua probleme.chainsaw scrie:muzica pe iphone e (si) mp3wonka jr. scrie:am impresia ca nu citeste decat mp3 de pe stick. din cate stiu, muzica pe iphone e format aac.
nush cum arata un usb box d-asta, da' n-are si un amarit si obosit linein? care rezolva toate problemele?
In fine, nu este sfarsitul lumii

- nikoss_82
- Numar Inmatriculare: B 08 MKI
are cineva cat costa si cum arata "instalatia' asta pt un c4??ma bate si pe mine gandul sa imi pun ...momentan am un modulator fm si ma km enerveaza fasaitul sau interpunerea pe alte fregvente....
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Asta e
http://c4owners.org/print.php?plugin:forum.19806" onclick="window.open(this.href);return false;
http://c4owners.org/print.php?plugin:forum.19806" onclick="window.open(this.href);return false;
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- Romeno
Sincer eu mi l-am instalat singur.nikoss_82 scrie:are cineva cat costa si cum arata "instalatia' asta pt un c4??ma bate si pe mine gandul sa imi pun ...momentan am un modulator fm si ma km enerveaza fasaitul sau interpunerea pe alte fregvente....
Am avut ajutorul lui Norisor, sa imi activeze prin Lexia intrarea AUX/ USB Box-ul, si dupa asta m-am pus la munca. A fost destul de usor.
Am pus USB Box-ul in torpedou, si pe peretele stang al torpedoului este o gaura deja existenta, prin care am trecut cablul care trebuie sa ajunga la HU.
Cu o tija lunga am "ghidat" cablul pana la HU-ul detasat si apoi doar am l-am legat la mufa dedicata.
Nu mi-a luat mai mult de 5 minute instalarea propriu-zisa. Buba este sa iti activezi functia prin Lexia.
Hai noroc si bafta.

- Romeno
Sincer eu mi l-am instalat singur.nikoss_82 scrie:are cineva cat costa si cum arata "instalatia' asta pt un c4??ma bate si pe mine gandul sa imi pun ...momentan am un modulator fm si ma km enerveaza fasaitul sau interpunerea pe alte fregvente....
Am avut ajutorul lui Norisor, sa imi activeze prin Lexia intrarea AUX/ USB Box-ul, si dupa asta m-am pus la munca. A fost destul de usor.
Am pus USB Box-ul in torpedou, si pe peretele stang al torpedoului este o gaura deja existenta, prin care am trecut cablul care trebuie sa ajunga la HU.
Cu o tija lunga am "ghidat" cablul pana la HU-ul detasat si apoi doar am l-am legat la mufa dedicata.
Nu mi-a luat mai mult de 5 minute instalarea propriu-zisa. Buba este sa iti activezi functia prin Lexia.
Hai noroc si bafta.

-
kalimera
eu l-am luat de la Prestige cu 650 lei+montat 50 lei la un prieten ca la ei ma costa 100 montajul
sunt 2 cabluri in pachet - ambele dedicate pt iphone: unul are la capat usb si altul are la capat o mufa neagra rotunda care rezolva toate problemele. In clipa in care conectezi mufa neagra optiunea de iPod de pe iPhone se blocheaza si usb boxul vede iphone ca pe un stick cu mp3-uri
sunt 2 cabluri in pachet - ambele dedicate pt iphone: unul are la capat usb si altul are la capat o mufa neagra rotunda care rezolva toate problemele. In clipa in care conectezi mufa neagra optiunea de iPod de pe iPhone se blocheaza si usb boxul vede iphone ca pe un stick cu mp3-uri
- Romeno
kalimera scrie:eu l-am luat de la Prestige cu 650 lei+montat 50 lei la un prieten ca la ei ma costa 100 montajul

-
kalimera
nup. testat si functioneaza excelent. se aude sunetul respectiv atunci cand il conectez prin usb in loc de mufa neagraRomeno scrie:kalimera scrie:eu l-am luat de la Prestige cu 650 lei+montat 50 lei la un prieten ca la ei ma costa 100 montajul
sunt 2 cabluri in pachet - ambele dedicate pt iphone: unul are la capat usb si altul are la capat o mufa neagra rotunda care rezolva toate problemele. In clipa in care conectezi mufa neagra optiunea de iPod de pe iPhone se blocheaza si usb boxul vede iphone ca pe un stick cu mp3-uristiu asa dar l-ai testat? nu iti bipaie iPhone-ul ca si cum ar tot incepe sa ti se incarce?
- nikoss_82
- Numar Inmatriculare: B 08 MKI
incantat de ceea ce sp voi pa ci......convins sa imi pun asa ceva dar cum pot achizitona, instala in prealabil....multam si scuze dak am gresit cu ceva...nu prea am timp sa caut pe site si alte informatii...de unde pot cumpara ???
- dragos_adrian_ro
- Marca si model masina: Citroen C4 HDi 1.6
- Numar Inmatriculare: IL-32-AKI
Am si eu LEXIA 4.5 dar sincer nu am vazut unde se poate activa aceasta functie.
Are idee cineva cum se numeste sau in ce meniu o gasesc ?
Are idee cineva cum se numeste sau in ce meniu o gasesc ?