Pregatiri pt iarna
- Mihay
- Supermoderator
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Re: Pregatiri pt iarna
Eu am dat cu glicerina boraxata de vreo doua saptamani si nu mi-au inghetat usile.Chiar ieri m-am uitat si inca sunt lubrifiate chederele,nu s-au uscat.Un flacon costa 3.5 ron si mi-a ajuns la ambele usi si la hayon.Pana acum sunt multumit.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Asta de exemplu e foarte buna pentru chedere
http://www.colindetailing.ro/einszett-g ... 0325495927" onclick="window.open(this.href);return false;
Are cineva de aici un densimetru pentru antigel ?
Sau stiti la ce benzinarie au asa ceva? (parca la OMV am vazut ca vine un gigel si iti baga ala in vasul de expansiune si iti zice)
http://www.colindetailing.ro/einszett-g ... 0325495927" onclick="window.open(this.href);return false;
Are cineva de aici un densimetru pentru antigel ?
Sau stiti la ce benzinarie au asa ceva? (parca la OMV am vazut ca vine un gigel si iti baga ala in vasul de expansiune si iti zice)
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
sunt sigur ca nu iti va pata chederele.....si nu spune nimeni sa dai ca neamu prost....ungi acolo putin cu o carpa inmuiata.....eu dadeam la Dacia cand o conduceam si era solutia cea mai la indemana....ai borcanul acolo, nu trebuie sa cumperi nimic.mituc scrie:Iei dintr-un supermarket un burete dintr-ala cu silicon transparent pentru papuci.Mihay scrie:cu ce dau si eu pe chedere sa nu se mai lipeasca ?
Poti sa mai dai cu glicerina (iei de la farmacie) sau alte trasnai care contin alcooli grasi, glicoli, etc, cum ar fi trasnaile alea de dezghetat parbrizul.
Aiurica: esti sigur ca antigelul nu-ti va pata chederele, vopseaua, samd? Ca eu sint cam sigur ca va cam pata vopseaua, ca inevitabil va ajunge si pe ea.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Densimetru antigel gasesti si in Kaufland. E vreo 7 lei si e bun, indica bine.
Aiurica, antigelul cind se usuca parca e lipicios, nu se lipesc chederele vara la deschidere (adica sa scoata zgomotul ala de dezlipire) ?
Aiurica, antigelul cind se usuca parca e lipicios, nu se lipesc chederele vara la deschidere (adica sa scoata zgomotul ala de dezlipire) ?
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
bine ma.....duceti-va la un magazin specializat in deschiderea usilor pe timp de iarna si luati de acolo o solutie ecologica. 
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Intrebam, nu am dat cu paru'.
Pe mine chiar ma interesa raspunsul pt ca eu iarna trecuta am folosit spray de dezghetare parbriz ca nu am avut altceva mai ala indemina in noaptea respectiva si vara se audea cum se dezlipesc chederele de usa la deschidere.
- andu_nae
- Marca si model masina: Volvo XC70, D5
Dar intreb de curiozitate:
E cineva care a patit sa se rupa chederele de la usi pentru ca au inghetat? (considerand ca a avut bunul simt sa apese putin pe ele, inainte de a le brutaliza)
E cineva care a patit sa se rupa chederele de la usi pentru ca au inghetat? (considerand ca a avut bunul simt sa apese putin pe ele, inainte de a le brutaliza)
Volvo XC70, D5
ex: C4 Coupe 1.6 HDI
Toyota Yaris, 1.0
ex: C4 Coupe 1.6 HDI
Toyota Yaris, 1.0
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Da, un buhai dimineata in fata blocului la mine care nu si-a miscat minunatul renault fluence de vreo 3 saptamini (a fost plecat omul, a venit de la aeroport cu taxi-ul, si l-a trimis nevasta'sa sa plateasca gazul).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Ieri am dat o comanda la colindetailing, azi am primit chestiile:
- 3 sticle de lichid de spalare pina la -90 (au si bidon la 5 litri, iesiti mai iefitn);
- sticla cu lichid de dezghetat parbrizul, cu pisator si pulverizator;
- detergent concentrat pentru pus in lichid de spalare (va fi bun si la vara);
- o chestie cu buretel care are silicon pentru dat pe chedere.
- 3 sticle de lichid de spalare pina la -90 (au si bidon la 5 litri, iesiti mai iefitn);
- sticla cu lichid de dezghetat parbrizul, cu pisator si pulverizator;
- detergent concentrat pentru pus in lichid de spalare (va fi bun si la vara);
- o chestie cu buretel care are silicon pentru dat pe chedere.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)