problema faruri fata

Scrie răspuns
rkluivert
Numar Inmatriculare: MS 10 CHT

problema faruri fata

Mesaj de rkluivert »

Am franat cam tarziu la o trecere de pietoni si l-am atins pe cel din fata mea foarte usor cu partea stanga.... el nu a patit absolut nimic dar mie mi s-au rupt clemele de la farul stanga - carcasa de plastic ce il tine legat de masina.... Oare am sanse sa il stabilizez cumva macar provizoriu? Stie cineva daca se cumpara carcasa si singura fara far pentru ca in rest e perfect functional farul. Daca nu se poate decat farul intreg stanga are cineva de vanzare ? nou e cam scump.... merci
rkluivert' s C4 - 1.6 hdi uanhandrad&ten
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Re: problema faruri fata

Mesaj de Tomita »

inainte sa intrebi asa in general daca cautai prin forum o sa vezi ca gaseai si raspunsul la intrebare ta. exista kit de reparatie pt clamele alea la dealer la oficial. era 150 lei pt un far.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
rkluivert

Mesaj de rkluivert »

merci chiar nu stiam, si azi toata ziua am cautat un raspuns pe forum dar poate mi-a scapat mesajul in care zicea de kit. nu tre sa te superi! merci de info
gusti
The man with the C4

Mesaj de gusti »

ai reusit ceva cu kit-ul ala de reparatie? se merita?
Citroen C4 1.6i 110cv Jaune Scott pachet VTR plus
B 52 NPO
cisu
Numar Inmatriculare: AG1.6HDI

Mesaj de cisu »

la mine ''merge'' de mai bine de un an juma' cu Bison Super strong adesive, rasina bicomponent, pe care am armat-o cu doua straturi de fibra de sticla... :wink: sunt mai tari ''urechile'' ca toate ''kiturile'' de la citroen! Si e dor 18 lei ''kitul'' de rasina...
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
rkluivert

Mesaj de rkluivert »

am rezolvat pana la urma cu pistol de lipit plastic, am pus o intaritura si e foarte tzapan. in plus, nici nu se vede aproape de loc daca lucrezi cu rabdare. Am tot studiat problema si pana la urma a fost cel mai ieftin si mai ok. am platit 100 lei cu totu, dat bara jos, lipit + plus inca ceva chestii minore de alta natura.
am deja aproape 2 luni si nu s-a dezlipit sau slabit. E cel mai la indemana
cisu
Numar Inmatriculare: AG1.6HDI

Mesaj de cisu »

-daca nu e ceva plastic minune, nu tine ca rasina de la Bison...Vorbesti de batoane d-alea de plastic (ca o ceara transparenta) de gasesti la orice supermarket?
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
rkluivert

Mesaj de rkluivert »

E ceva plastic destul de ok ,nu l-am luat de la mag. Il aveau baietii care au lipit. pana acum a tinut si m-am gandit ca e mai rezistent la socuri ca un lipici. Bine ca sunt alternative accesibile la o problema des intalnita. Cine cunoaste si alte rezolvari sa scrie.
pavel_daniel

Mesaj de pavel_daniel »

problema la faruri e ca dac s-au rupt urechiusele adio .... geaba lipesti cu letcon poxipol sau alte solutii... va tine putin si apoi va ceda.... eu am rezolvat altfel , langa acea urechusa este u gaurica ca pentru holdsurub la vreo 2 cm distanta de urechiusa rupta. Solutia am confectionat din tabla de inox (poate sa fie si din aluminiu ca e mai usor de taiat) profilata si cu doua gauri, pe care am fixat cu holdsurub pe paretea farului si cu surubul original in acelasi loc unde era fixata urechiusa. Oalta probleba este ca daca farul nu este fixat bine si vibreaza se arde becul (parca era H7 nu mai stiu sigur) pacat ca nu am facut niste poze .. poate revin maine cu poze la soluia asta.
lelu_z
Eolian
Numar Inmatriculare: PH 88 SIA

Mesaj de lelu_z »

poti sa pui pozele daca le ai la indemana in tutorial inceput de mine, dar neterminat din cauza camerei de fotografiat care imi face figuri?
eu am facut ceva asemanator dintr'o bucata de plastic, prinsa in gaura de langa fosta ureche originala, si am dus'o pana la prinderea de langa radiator..prinderea originala.
Si totusi se invarte!
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”