Schimbare cheie briceag
- vip3r_yo05
- Marca si model masina: Citroen DS5
- Numar Inmatriculare: B-65-YAT
Schimbare cheie briceag
Salut baieti, mi-am schimbat de curand cheia (am luat placuta cu circuitele si am pus-o intr-un alt plastic, butoanele fiind prea tocite). Ideea e ca atunci cand am deschis cheia cea veche mi-a cazut o lamela din ea, lamela care nu stiu unde vine pusa in cea noua, daca trebuie sa faca un contact ceva. Daca stie cineva raman dator. Mersi
- nikoss_82
- Numar Inmatriculare: B 08 MKI
Re: Schimbare cheie briceag
am schimbat si io carcasa iar lamela am facut'o exact dupa cea originala .....am fo la un nene kre copie chei...dak esty din iasi iti pot sp unde este , iar de bani ma ajuns 20 lei si nu a durat mai mult de 5 min
- nikoss_82
- Numar Inmatriculare: B 08 MKI
vip3r_yo05 scrie:Salut baieti, mi-am schimbat de curand cheia (am luat placuta cu circuitele si am pus-o intr-un alt plastic, butoanele fiind prea tocite). Ideea e ca atunci cand am deschis cheia cea veche mi-a cazut o lamela din ea, lamela care nu stiu unde vine pusa in cea noua, daca trebuie sa faca un contact ceva. Daca stie cineva raman dator. Mersi
scuze nu am citit tot mesajul....te duci cu lamela aia veche la un centru de copieri chei si iti decupeaza pe cea noua fara a le schimba intre ele
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
- cred ca totusi nu se refera la cheia de contact (lamela care se taie la un centru de chei), ci la un element interior,o lamela la placa de circuite.
- din cate imi amintesc, bateria ar trebui tinuta in pozitie intr-un locas, cu lamele metalice, cum va de acolo sa fie?!
- din cate imi amintesc, bateria ar trebui tinuta in pozitie intr-un locas, cu lamele metalice, cum va de acolo sa fie?!
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- vip3r_yo05
- Marca si model masina: Citroen DS5
- Numar Inmatriculare: B-65-YAT
Intr-adevar, era vba de o lamela de metal din interiorul cheii. Daca acea lamela are rolul de a tine bateria fixa, am rezolvat-o. Ma gandeam sa nu trebuiasca sa faca pe undeva un contact. Oricum, ma duc azi si imi fac cheia la lacatus, si mai vedem.Tomita scrie:- cred ca totusi nu se refera la cheia de contact (lamela care se taie la un centru de chei), ci la un element interior,o lamela la placa de circuite.
Va tin la curent, mersi pt raspunsuri.
- dragos_adrian_ro
- Marca si model masina: Citroen C4 HDi 1.6
- Numar Inmatriculare: IL-32-AKI
dacaeste o lamela argintie , cu siguranta este de la baterie.
De fapt este singura lamela utilizata in acea cheie "briceag"
succes
De fapt este singura lamela utilizata in acea cheie "briceag"
succes