Corespondent nuanta vopsea electrostatica-vopsea normala?
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Corespondent nuanta vopsea electrostatica-vopsea normala?
Azi trebuie sa imi iau jantele de la vopsit(electrostatic).Cum capacele din centru sunt din plastic,nu pot fi vopsite in acelasi proces.Va trebui sa le fac in modul clasic.Mi-e teama ca nu vor iesi la nuanta desi albul e o non-culoare foarte comuna se va vedea diferenta in cazul in care capacele vor fi alta nuanta fata de jante.Vreau sa intreb dupa-masa cand le iau de codul vopselei(daca exista),am vreo sansa sa gasesc nuanta si in vopseaua normala pt a face capacele?
Merci !
Merci !
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Re: Corespondent nuanta vopsea electrostatica-vopsea normala?
Aceiasi problema am avut o si eu...cu o bucata de plastic negru, la jentile vechi.
Dupa ce am luat jentile de la vopsit in camp electrostatic, m-am dus la un magazin d-asta de facut vopseluri, i-am pus janta pe "taraba" si mi-a facut un spray cu vopsea culoarea jentii.
S-a potrivit si a fost ok ..
Dupa ce am luat jentile de la vopsit in camp electrostatic, m-am dus la un magazin d-asta de facut vopseluri, i-am pus janta pe "taraba" si mi-a facut un spray cu vopsea culoarea jentii.
S-a potrivit si a fost ok ..
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
ca o lamurire pt lex.
teoretic e simplu cand zici alb, dar alb pur curat, maxim sau cum vrei tu sa ii zici, nu gasesti pt 2 suprafete sa il reflecte la fel.
e vorba de cum este perceputa culoarea de ochiul uman o data si a doua oara de faptul ca nu toti ofera alb pur ci diverse variatiuni mai calde sau mari reci.
varianta lui bogdan este cea mai sigura, si din moment ce ii pui pe masa rezultatul finit nu ii accepti produsul pana nu corespunde
cat te costa lucrarea
sablare (si unde):
vopsire (si unde):
PS: tre sa corespunda pe plasticul tau nu pe cartonul de mostra al lui; deci de preferinta, te duci si cu un capact pe care sa verifici corespondenta reala.
astepti o zi doua sa se tempereze vopseaua pe plastic si apoi te intorci si cumperi vopseaua. asta daca vrei sa ai o corespondenta cat mai mare in culoare.
teoretic e simplu cand zici alb, dar alb pur curat, maxim sau cum vrei tu sa ii zici, nu gasesti pt 2 suprafete sa il reflecte la fel.
e vorba de cum este perceputa culoarea de ochiul uman o data si a doua oara de faptul ca nu toti ofera alb pur ci diverse variatiuni mai calde sau mari reci.
varianta lui bogdan este cea mai sigura, si din moment ce ii pui pe masa rezultatul finit nu ii accepti produsul pana nu corespunde
cat te costa lucrarea
sablare (si unde):
vopsire (si unde):
PS: tre sa corespunda pe plasticul tau nu pe cartonul de mostra al lui; deci de preferinta, te duci si cu un capact pe care sa verifici corespondenta reala.
astepti o zi doua sa se tempereze vopseaua pe plastic si apoi te intorci si cumperi vopseaua. asta daca vrei sa ai o corespondenta cat mai mare in culoare.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- simply the lex
- aLEX YO!...
Trebuie sa ma interesez pe unde prin Pitesti un astfel de magazin care face sprayuri,momentan nu stiu,mai am timp oricum pana ce jantele vor fi montate pe masina,la primavara.
@Tomita: M-au costat 300 ron sablat+vopsit+lac la o firma care se numeste Retiro si cu asta se ocupa,spre C-lung in comuna Micesti.
Creca diseara dorm cu ele in pat,sunt superbe
@Tomita: M-au costat 300 ron sablat+vopsit+lac la o firma care se numeste Retiro si cu asta se ocupa,spre C-lung in comuna Micesti.
Creca diseara dorm cu ele in pat,sunt superbe
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- Mihay
- Supermoderator
ma da vb la prietenii tai de la uzina exista un dispozitiv nu stiu daca spectometru ii zice care pus pe o suprafata de vopsea iti spune "reteta" . de exemplu la astia cand iti fac spray`uri ptr albul de C4 pun si negru si galben si ce mai pun ei acolo. @Aiurica explica tu ca stii mai bine 
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
ce ai ma....spectometru!
senzori...
e un mostrar de culori si il pune langa vopseaua ta. Apoi pe el e trecut un cod, il baga intrun program si ii da reteta. Apoi el pune in funtie de ce ii spune prgr respectivele gramaje.
un spray costa cam 30-50 ron fie ca are lac in el sau separat.
recomand cu luciu in vopsea in dauna lacului la spray dat dupa.
senzori...
e un mostrar de culori si il pune langa vopseaua ta. Apoi pe el e trecut un cod, il baga intrun program si ii da reteta. Apoi el pune in funtie de ce ii spune prgr respectivele gramaje.
un spray costa cam 30-50 ron fie ca are lac in el sau separat.
recomand cu luciu in vopsea in dauna lacului la spray dat dupa.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- simply the lex
- aLEX YO!...
adica doar vopseaua lucioasa si fara lac dupa?
- simply the lex
- aLEX YO!...
l-am intrebat pe vopsitor de codul vopselei electro. aplicata si mi-a zis Alb 9016...nu stiu daca se gaseste si in varianta normala pe baza de apa.
Oricum si paletarul ala pus langa janta te inseala la ochi.
Oricum si paletarul ala pus langa janta te inseala la ochi.
Ultima oară modificat Mar Ian 11, 2011 7:18 pm de către simply the lex, modificat de 3 ori în total.
- Aiurica
poti face si dupa RAL insa eu mai degraba as merge pe ochi.
da, fara lac.
insa precizezi ca o vrei lucioasa
da, fara lac.
insa precizezi ca o vrei lucioasa
-
roberth1
- roberth-SPB
- Numar Inmatriculare: VL 06 SPB
as vrea sa imi vopsesc spoilerul unde este zgariat,s-ar vedea diferentza dintre vopseaua proaspata si cea veche? si inca ceva de unde pot verifica codul culorii si unde sa o comand? multumesc
gri 1.6,16V benzina,110ponei
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
da, o sa se vada, daca faci tu. si chiar daca faci in alta parte, chiar de le iese culoarea, sa le iasa si un luciu "matuit" e o adevarata arta si in putine locuri am vazut rezultate chiar decente dp asta dv.
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

- Aiurica
pt ca nu se poate face doar local fara un polish ulterior si gandita de inainte de a te apuca.
la cat costa sa vopsesti tot eleronul mai bine il vopsesti undeva profi, desi eu sunt cel care a spus candva ca si la spray iese la fel.
la cat costa sa vopsesti tot eleronul mai bine il vopsesti undeva profi, desi eu sunt cel care a spus candva ca si la spray iese la fel.