Naspeturile aseta sint MAK Volare. Sint cam ieftine dar probabil arata mai bine ca mai mult de jumatate din jantele aftermarket prezente pe forumcatalin4u24 scrie:Nici eu nu inteleg.... sa nu mai zic ca alea originale erau muuult mai misto decat naspeturile astea.
Offtopic Room !
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Re: Offtopic Room !
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Asta in viziunea ta, mie nu-mi plac deloc, le-as prefera p-alea stock de 100 de ori... si ce daca sunt cam ieftine, puteau sa fie foarte ieftine dar foarte frumoase.
Gusturile nu se discuta, dar daca tot ai inceput vreau sa-ti zic ca sunt ORIBILE !!!!
Nu mi-as pune asa ceva pe masina nici sa ma platesti ! Sa nu mai zic ca nu se potrivesc cu masina asta de nici o culoare... iti sar in ochi ... se vede ca nu e locul lor acolo... multe spite pe janta cu diametru mic EQUALS FAIL (asta ca sa-ti folosesc stilul)
Bafta!
Gusturile nu se discuta, dar daca tot ai inceput vreau sa-ti zic ca sunt ORIBILE !!!!
Nu mi-as pune asa ceva pe masina nici sa ma platesti ! Sa nu mai zic ca nu se potrivesc cu masina asta de nici o culoare... iti sar in ochi ... se vede ca nu e locul lor acolo... multe spite pe janta cu diametru mic EQUALS FAIL (asta ca sa-ti folosesc stilul)
Bafta!
Puteau fi si ASHANTI alea de 1 mil de dolari, daca sunt naspa, naspa raman.mituc scrie:Naspeturile aseta sint MAK Volare.
- Ediz
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i
Mercedes C200 Kompressor - Numar Inmatriculare: Ct 07 WOA / CT 90 ESE
- catalin4u24
- StarShip Pilot
Dar nu s-a agitat nimeni .... eu sunt foarte calm dar jantele sunt ORIBILE !!!

- Ediz
- Ediz
Imi puteti spune si mie va rog ce marime au boxele de la usile din fata si ce putere ?
Multumesc
Am gasit cu un search !
Multumesc
Am gasit cu un search !
C4
C200K
C200K
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
si eu consider ca jantele alea nu arata deloc bine pe c4. poate pe golf or da bine si alte fauvisme, dar nu este de citro c4. nici macar la glezna nu ajunge la stilul jantelor stock minim pe 17 din gama citroen. daca as putea as monta cele de pe c4 picasso pe 18". de fapt am vazut unul la spanioli exact cu ele pe 18 si m-am indragostit
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- catalin4u24
- StarShip Pilot
Pai fii atent. La consola Sony PSP GO au renuntat la suportul UMD si au incorporat o memorie interna de 16gb ca sa-ti faci cont la ei si sa cumperi si sa descarci jocurile direct dupa sony market place. Toate bune si frumoase, m-am inregistrat la ei, dau sa accesez si eu marketul si imi spune "We are sorry, sony market is not available in your country"Tomita scrie:"ne pare rau dau nu este disponibil android market nustu de care in romania."
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Tocmai asta e motivul pentru care multi se inregistreaza cu adrese din US sau UK! Mi se pare de tot rahatul, dar daca vrei mai multe aplicatii si cine stie ce minunatii trebuie sa faci asta..altfel poti gasi o mare mocirla, la fel ca si Romanica 
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
subscriu si eu , urate jantemituc scrie:Naspeturile aseta sint MAK Volare. Sint cam ieftine dar probabil arata mai bine ca mai mult de jumatate din jantele aftermarket prezente pe forumcatalin4u24 scrie:Nici eu nu inteleg.... sa nu mai zic ca alea originale erau muuult mai misto decat naspeturile astea.
-
mituc
Ok, ok! Ne cerem scuze ca cineva de pe planeta vinde un C4 cu jantele alea! Promitem sa facem tot ce sta in putinta noastra ca asa ceva sa nu se mai intimple.
Btw, multe spite de obicei inseamna inertie mai mica la miscare, deci WIN fata de porcarii cu 5-6 spite groase cit un lonjeron.catalin4u24 scrie:Asta in viziunea ta, mie nu-mi plac deloc, le-as prefera p-alea stock de 100 de ori... si ce daca sunt cam ieftine, puteau sa fie foarte ieftine dar foarte frumoase.
Nu mi-as pune asa ceva pe masina nici sa ma platesti ! Sa nu mai zic ca nu se potrivesc cu masina asta de nici o culoare... iti sar in ochi ... se vede ca nu e locul lor acolo... multe spite pe janta cu diametru mic EQUALS FAIL (asta ca sa-ti folosesc stilul)![]()
Bafta!
Puteau fi si ASHANTI alea de 1 mil de dolari, daca sunt naspa, naspa raman.mituc scrie:Naspeturile aseta sint MAK Volare.
- catalin4u24
- StarShip Pilot
Adevaru' ca la C4 ala conteaza extraordinar de mult ce inertie mica au jantele lui.
Pun pariu ca asta a fost si scopul cumpararii lor. S-a dus la magazin si i-a zis vanzatoarei :
- Saru' mana, as dori si eu jantele cu cea mai mica inertie care le aveti
. Si ea i-a zis:
- Da domnu', cum sa nu, luati un loc sa calculam inertiile.
Hai ma lesi...
Pun pariu ca asta a fost si scopul cumpararii lor. S-a dus la magazin si i-a zis vanzatoarei :
- Saru' mana, as dori si eu jantele cu cea mai mica inertie care le aveti
- Da domnu', cum sa nu, luati un loc sa calculam inertiile.
Hai ma lesi...
-
mituc
Era o remarca la modul general. Nu promovez in nici un fel nici un fel de jante, insa modul in care s-a luat lumea de niste jante de pe o masina scoasa la vinzare mi s-a parut hilar. E chestie de gust ce-si pune unul sau altul pe masini. Crezi ca toate oribilitatile astea de masini albe cu jante negre, rosii cu elementele cromate transformate in negru mat sau alte minuni au vreun sens? Nu au, dar cui ii place spune, cui nu-i place se uita unde-i place.
Asadar, vrei C4-ul ala? Ok, e al tau pentru pretul corect. Ah, nu-ti plac jantele? Iti iei tu altele, eventual pe astea pui pneurile de iarna cind oricum nu ai cum sa ai masina curata mai mult de 3 ore.
Asadar, vrei C4-ul ala? Ok, e al tau pentru pretul corect. Ah, nu-ti plac jantele? Iti iei tu altele, eventual pe astea pui pneurile de iarna cind oricum nu ai cum sa ai masina curata mai mult de 3 ore.
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
de aia suntem pe offtopic sa o ardem la greu cum ne pica.
omul sa si-o vanda. faina masina, chiar faina, cu piele si toate alea pe ea. gustul ui a fost sa isi puna jantele alea oribile pt unii, tuning pt el, si gata.
poate asa spera sa obtina un pret mai bun. inertie-neinertie, masina aia si cu jantele alea, estetic nu se pupa. punct. asa poti lua janta cu talon mai mic si sa ai acceleratie mai buna (cica) micsorand diametrul total al rotii. si sa se umfle penele in tine cand ai prins suta in 5 secunde.
bafta vanzatorului, si numai bine
omul sa si-o vanda. faina masina, chiar faina, cu piele si toate alea pe ea. gustul ui a fost sa isi puna jantele alea oribile pt unii, tuning pt el, si gata.
poate asa spera sa obtina un pret mai bun. inertie-neinertie, masina aia si cu jantele alea, estetic nu se pupa. punct. asa poti lua janta cu talon mai mic si sa ai acceleratie mai buna (cica) micsorand diametrul total al rotii. si sa se umfle penele in tine cand ai prins suta in 5 secunde.
bafta vanzatorului, si numai bine
Led there b:LIGHT
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
pentru cei ce stiu bucurestiul: cand vii de pe buzesti, pe langa mac si vrei sa intri pe polizu, trebuie sau nu sa dai prioritate celor ce vin de pe polizu si vor sa faca stanga pe langa mac si intra pe dr. Felix (cred ca asa se numeste strada)? Mentionez ca exista semn de cedeaza pentru primii...